Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

Kaip Jums "Daily Card" - ar verta įsigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ @ 2013 10 21, 15:50)

Geras straipsnis,vat taip va blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 20 rugsėjo 2014 - 16:39
Sveiki,

gal kas žinote, ar Sanitex Promo Cash&Carry kortelė yra nemokama? Turiu individualią veiklą, kaip ir galėčiau įsigyti ją, bet galvoju ar vienkartiniam apsipirkimui apsimoka, jei ji nėra nemokama.

Gal kas turite tokios info? Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2015 02 02, 16:50)
Sveiki,

gal kas žinote, ar Sanitex Promo Cash&Carry kortelė yra nemokama? Turiu individualią veiklą, kaip ir galėčiau įsigyti ją, bet galvoju ar vienkartiniam apsipirkimui apsimoka, jei ji nėra nemokama.

Gal kas turite tokios info? Būčiau labai dėkinga

Bent anksciau,tai tikrai ji buvo nemokama. 4u.gif
Atsakyti
Sanitex korteles isigyjimo taisykles
Atsakyti
Ar Jums "pasiteisino" "Mokipay" kortelė? Kur dažniausiai ja atsiskaitote? 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar gali fizinis asmuo įsigyti Ermitažo didmenininko kortelę? O gal kažkam ji nebereikalinga ax.gif
Atsakyti
Vienoje nedidelėje kosmetikos parduotuvikėje pardavėja pasiūlė įsigyti nuolaidų kortelę, bet jos atsisakiau, nes reikėjo užpildyti lape visus asmeninius duomenis: vardą, pavardę, namų, adresą, el. paštą ir t.t. Pabijojau palikti visus asmeninius duomenis kažkokioje parduotuvikėje.Pardavėja mane dėl to vos neiškoliojo, labai piktai reagavo.
Ar ir jums kyla tokių abejonių dėl savo asmeninių duomenų palikimo? g.gif
Kur eina visi mūsų parduotuvėse sukaupti asmeniniai duomenys?
Papildyta:
Dabar skaitinėju ankstesnius puslapius šios temos, matau, kad ir kitiems pirkėjams kyla tokių abejonių.
Aš gyvenu ne Lietuvoje, ir čia nuolat kišamos tos nuolaidų kortelės kone visose parduotuvėse.
Mane šiandien tik labai šokiravo pardavėjos agresyvi reakcija, kai suabejojau ar verta palikti savo asmninius duomenis dėl kažkokios kortelės.Bet čia Italija, visi italai yra karštakošiai ir greitai prarandantys savitvardą. doh.gif
Atsakyti

Gal zinote, kaip gauti "Vaikutis" (Pasaze pas Juozapa) nuolaida? Ruosiuosi pirkti vezimuka. 

Atsakyti

Sveikos, gal kuri rugsėjo mėnesį švenčiat gimtadienį ir turit Danijos nuolaidų kortelę? Man užtektų kortelės numeriuko. Ačiū 😊😊

Atsakyti