Kaip Jums "Daily Card" - ar verta įsigyti?
QUOTE(_ @ 2013 10 21, 15:50)
Geras straipsnis,vat taip va
Sveiki,
gal kas žinote, ar Sanitex Promo Cash&Carry kortelė yra nemokama? Turiu individualią veiklą, kaip ir galėčiau įsigyti ją, bet galvoju ar vienkartiniam apsipirkimui apsimoka, jei ji nėra nemokama.
Gal kas turite tokios info? Būčiau labai dėkinga
gal kas žinote, ar Sanitex Promo Cash&Carry kortelė yra nemokama? Turiu individualią veiklą, kaip ir galėčiau įsigyti ją, bet galvoju ar vienkartiniam apsipirkimui apsimoka, jei ji nėra nemokama.
QUOTE(vyyšnia @ 2015 02 02, 16:50)
Sveiki,
Bent anksciau,tai tikrai ji buvo nemokama.
Ar Jums "pasiteisino" "Mokipay" kortelė? Kur dažniausiai ja atsiskaitote?
Gal žinote, ar gali fizinis asmuo įsigyti Ermitažo didmenininko kortelę? O gal kažkam ji nebereikalinga
Vienoje nedidelėje kosmetikos parduotuvikėje pardavėja pasiūlė įsigyti nuolaidų kortelę, bet jos atsisakiau, nes reikėjo užpildyti lape visus asmeninius duomenis: vardą, pavardę, namų, adresą, el. paštą ir t.t. Pabijojau palikti visus asmeninius duomenis kažkokioje parduotuvikėje.Pardavėja mane dėl to vos neiškoliojo, labai piktai reagavo.
Ar ir jums kyla tokių abejonių dėl savo asmeninių duomenų palikimo?
Kur eina visi mūsų parduotuvėse sukaupti asmeniniai duomenys?
Papildyta:
Dabar skaitinėju ankstesnius puslapius šios temos, matau, kad ir kitiems pirkėjams kyla tokių abejonių.
Aš gyvenu ne Lietuvoje, ir čia nuolat kišamos tos nuolaidų kortelės kone visose parduotuvėse.
Mane šiandien tik labai šokiravo pardavėjos agresyvi reakcija, kai suabejojau ar verta palikti savo asmninius duomenis dėl kažkokios kortelės.Bet čia Italija, visi italai yra karštakošiai ir greitai prarandantys savitvardą.
Ar ir jums kyla tokių abejonių dėl savo asmeninių duomenų palikimo?
Kur eina visi mūsų parduotuvėse sukaupti asmeniniai duomenys?
Papildyta:
Dabar skaitinėju ankstesnius puslapius šios temos, matau, kad ir kitiems pirkėjams kyla tokių abejonių.
Aš gyvenu ne Lietuvoje, ir čia nuolat kišamos tos nuolaidų kortelės kone visose parduotuvėse.
Mane šiandien tik labai šokiravo pardavėjos agresyvi reakcija, kai suabejojau ar verta palikti savo asmninius duomenis dėl kažkokios kortelės.Bet čia Italija, visi italai yra karštakošiai ir greitai prarandantys savitvardą.
Gal zinote, kaip gauti "Vaikutis" (Pasaze pas Juozapa) nuolaida? Ruosiuosi pirkti vezimuka.