Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(Loranija @ 2013 04 02, 16:23)
Aš irgi sumalu netikrus duomenis, tel nr per vieną skaičių pakeičiu, el paštą išvis rašau belekokį. Bet man tai įdomiausia vienas dalykas: gaudavau Charlie pica reklaminius sms, nors nei ten kortelę dariausi, nei kažkur rašiau. Tuos sms net mano viena giminaitė, kuriai 70+ gaudavo, o ji turbūt gyvenime picos valgius nėra. Tai man įdomu iš kur jie tuos nr gauna? Tarkim jei parašau ką nors pildydama tikrą nr, tai jis ir keliauja per visas kavines?

Nezinau kiek tame tiesos bet girdejau kad tuos numerius gauna is mobiliojo operatoriaus: bite, tele2, omnitel
Atsakyti
Nu dar gražiau doh.gif
Man kažkaip labai nepatinka vienas dalykas: kai klausinėja ar turit nuolaidų kortelę ir atsakius neigiamai seka klausimas ar noriu įsigyti. Suprantu, kad jom ten liepia klausinėt, nu bet taip bukai atrodo. Bent aš tai jei turiu tos parduotuvės nuolaidų kortelę, iškart traukiu, o jei noriu įsigyt, be atskiro klausimo pasakau. Mano mama iki parduotuvėj kai net nespėjus pardavėjai prasižiot išberia "kortelės neturiu, įsigyt nenoriu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2013 04 02, 16:23)
Aš irgi sumalu netikrus duomenis, tel nr per vieną skaičių pakeičiu, el paštą išvis rašau belekokį. Bet man tai įdomiausia vienas dalykas: gaudavau Charlie pica reklaminius sms, nors nei ten kortelę dariausi, nei kažkur rašiau. Tuos sms net mano viena giminaitė, kuriai 70+ gaudavo, o ji turbūt gyvenime picos valgius nėra. Tai man įdomu iš kur jie tuos nr gauna? Tarkim jei parašau ką nors pildydama tikrą nr, tai jis ir keliauja per visas kavines?

Iš kur jie gauna numeriukus?

Numerių duomenų bazės yra parduodamos. mirksiukas.gif

Pamenat anksčiau būdavo telefono knygos, kur suradęs pavardę galėjei sužinoti adresą ir tel nr.
Dabar visa tai yra "virtualiam pasaulyje". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 15 balandžio 2013 - 20:37
Na dar labai lengva gauti ir is to, kad pvz jus rasot neteisinga nr, o kazkas toki nr tai turi....tai va tas kazkas gauna jusu zinutes, o jus gaunat kazkieno kito tongue.gif taip kad darydamos kaip geriau sau, pagalvokit kad galit pridaryt kitiem tongue.gif
Ir aisku yr numeriai naudojami prieinami zmonem - tarkim, bite turi duomenu baze kurioje yra t2numeriukai, ir jais skambina ir pan..
ir trecias variantas - viesoji erdve - kazkur iraset, kazkur pasiskelbet, ir keliauja visa tai, renkama, atskiri zmones tam dirba smile.gif juk reklama galingas verslas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmutyte @ 2013 04 26, 18:36)
Na dar labai lengva gauti ir is to, kad pvz jus rasot neteisinga nr, o kazkas toki nr tai turi....tai va tas kazkas gauna jusu zinutes, o jus gaunat kazkieno kito tongue.gif taip kad darydamos kaip geriau sau, pagalvokit kad galit pridaryt kitiem tongue.gif
Ir aisku yr numeriai naudojami prieinami zmonem - tarkim, bite turi duomenu baze kurioje yra t2numeriukai, ir jais skambina ir pan..
ir trecias variantas - viesoji erdve - kazkur iraset, kazkur pasiskelbet, ir keliauja visa tai, renkama, atskiri zmones tam dirba smile.gif juk reklama galingas verslas smile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif . Jeigu as parasysiu klaidinga nr, tada kazkas kitas gaus zinutes. Lygiai taip pat kazkas gali "klaidingai rasydamas" parasyti ir mano nr. As negaliu ir nenoriu taip daryti. Del nebenaudojamo el pasto sutinku, dabar ir as taip darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Iki liepos 1 reik pasikeist Norfos nuolaidų korteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 06 03, 11:35)

Aciu uz sia info 4u.gif , nes man drauge minejo, kad iki birzelio 1d.,bet niekaip negalejau nuvykti, tai dabar labai gerai, kad suzinojau kaip is tikruju.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 06 03, 10:35)

mes ketvirtadienį netyčia pastebėjom mažulytį skelbimuką prie kasos,kad iki birželio 1 reik pasikeisti arba negalios. Sakau gerai,kad pamatėm,o tai norfa visai neistengia pranešti to garsiai ir aiškiai. O pardavėja sako gi jau savaitę kabo šitas plakatas (!) doh.gif lotuliukas.gif o maxima rėkt pradeda prieš pusmetį biggrin.gif gerai,kad pailgino terminą, nes tikrai būtų nesamonė schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus tai jau senokai kiekviena kart sake pardaveja, kad reik pasikeist kortele.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 06 03, 15:46)
Pas mus tai jau senokai kiekviena kart sake pardaveja, kad reik pasikeist kortele.
O man net nesakė, o paėmė seną kortelę ir iš karto pakeitė į naują, nieko net nesakiusi, tik pakišo anketą tą užpildyti ant greitųjų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 06 03, 15:46)

buvau geguze norfoje, kortele seno tipo. Nei jokio skelbimo prie kasos buvo, nei pardavejos perspejimo, kad pasikeiskite kortele
Atsakyti

Nuolaidų kortelės – įkaltis mokesčių inspektoriams

Atsakyti