Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

Siandien paskutine diena isleisti per praeitus metus- 2012- sukauptus maximos pinigus, nes kitaip jie tiesiog prapuls:
3.6. Per kalendorinius metus sukaupti MAXIMOS pinigai galioja iki kitų metų paskutinės vasario mėn. dienos, pavyzdžiui: per 2013 metus sukaupti MAXIMOS pinigai galioja iki 2014 m vasario 28d ir t.t. Per nustatytą galiojimo laiką nepanaudoti MAXIMOS pinigai anuliuojami ir dalyviui nekompensuojami.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2013 02 28, 07:54)
Siandien paskutine diena isleisti per praeitus metus- 2012- sukauptus maximos pinigus, nes kitaip  jie tiesiog prapuls:

Tai cia naujai kortelei tai galioja. Ar ne? g.gif
Atsakyti
Paskambinau i Maximos infolinija ir pasake, kad nesianuliuoja, galios iki 2014 vasario 28d.
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2013 02 28, 09:07)
Paskambinau i Maximos infolinija ir pasake, kad nesianuliuoja, galios iki 2014 vasario 28d.

As sakau, kad cia tik naujai kortelei galioja.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2013 02 28, 10:07)

As irgi paskambinau, man ta pati pasake. Kad visi pinigai persikelia i nauja kortele, ir nesianuliuos.
Atsakyti
QUOTE(IrFaSil @ 2013 02 28, 11:21)
As irgi paskambinau, man ta pati pasake. Kad visi pinigai persikelia i nauja kortele, ir nesianuliuos.

O senose kortelėse anuliuosis?
Atsakyti
Tai kaip su ta anuliacija? Šiais metais bus ar ne? Į elektroninį laišką man neatrašė, skambinau, kad perkeltų pinigus į kitą kortelę, tai sakė, kad perves per 14 dienų, nei žodžio, kad anuliuosis, facebook kažkokias pievas rašo, maždaug duosim numerį, pati RYTOJ pasiskambinkit ir paklauskit, dar moralus skaito, kad per vėlai atsakymo ieškau. Kitais kanalais atsakymo taigi nesulaukiau. Rytoj atsakymas man jau bus nebeaktualus ir nebepataisomas, jei anuliuojas ir pinigai nekompensuojami. Forume esančios merginos daugiau ir greičiau sužino negu maximos darbuotojai. Tai man jau graužtis, kad paskutinę minutę nenulėkiau prisipirkt maisto už sukauptus pinigus? unsure.gif Patikrinti, ar anuliavosi pinigai negaliu, nes senoji kortelė yra bankinė, o su jos numeriu prisijungti neina.
Atsakyti
Sveikos pirkejos. As asmeniskai esu labai pikta, del korteliu turetoju asmeniniu duomenu naudojimo savivales. Noriu tureti nuolaidu korete, bet nenoriu dalintis savo asmeninia info, butent, el. pastais ir tel nr. Ar as butinai turiu susikurti pasta-siukslyna, arba tureti atsargini tel nr. kad galetu plusti bereiksmes zinutes? Karta pabandziau nenurodyti duomenu, tai man pasake, kad koretele nebus isduodama, o as jau nebevalioju trinti tu zinuciu (ypac uzkniso iki ir Gintarintes vaistines+dar tebeplusta is Ukio banko lizingo, kuriuo naudojausi pries 5 metus ) g.gif . Gal zinote kaip butu galima apeiti ta netvarka? Be to, pastebejau labai daznai nuteka tie duomenys. Idomu is kur gauna mano pasta ir nr ivairios draudimo bendroves ir telepardavejai, nes jau atsibodo kiekviena karta su jais gincytis, kad man ju produktu ar paslaugu nereikia sad.gif .
Atsakyti
QUOTE(drapivaira @ 2013 03 26, 13:47)
Sveikos pirkejos. As asmeniskai esu labai pikta, del korteliu turetoju asmeniniu duomenu naudojimo savivales. Noriu tureti nuolaidu korete, bet nenoriu dalintis savo asmeninia info, butent, el. pastais ir tel nr. Ar as butinai turiu susikurti pasta-siukslyna, arba tureti atsargini tel nr. kad galetu plusti bereiksmes zinutes? Karta pabandziau nenurodyti duomenu, tai man pasake, kad koretele nebus isduodama, o as jau nebevalioju trinti tu zinuciu (ypac uzkniso iki ir Gintarintes vaistines+dar tebeplusta is Ukio banko lizingo, kuriuo naudojausi pries 5 metus ) g.gif . Gal zinote kaip butu galima apeiti ta netvarka? Be to, pastebejau labai daznai nuteka tie duomenys. Idomu is kur gauna mano pasta ir nr ivairios draudimo bendroves ir telepardavejai, nes jau atsibodo kiekviena karta su jais gincytis, kad man ju produktu ar paslaugu nereikia sad.gif .

O kas tikrins, ar jūs pateikėt būtent savo el.paštą ar telefoną, ar jeigu rašydama gimimo datą, adresą "netyčia" supainiojot skaičius? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zytos: 26 kovo 2013 - 13:05
QUOTE(drapivaira @ 2013 03 26, 12:47)

O kas Jums liepia viska uzpildyti? As daznai rasau tik el.pasta. O kad nebesiustu sms, susiskambinu ar parasau laiska siuntejui.
Atsakyti
Visada anketose nurodau nebenaudojama el.pasta, tegul siuncia tas savo reklamas, netrukdo. Telefono nr. rasau bet kokius skaicius, tik paziuriu, kad uztektu "kodui" ir "numeriui". biggrin.gif Tik gimimo data nurodau teisinga, kartais buna gimtadienio proga akciju, o klaidingai nurodyta galiu pamirsti, nebent uzsirasyciau kur nors.
Atsakyti
Aš irgi sumalu netikrus duomenis, tel nr per vieną skaičių pakeičiu, el paštą išvis rašau belekokį. Bet man tai įdomiausia vienas dalykas: gaudavau Charlie pica reklaminius sms, nors nei ten kortelę dariausi, nei kažkur rašiau. Tuos sms net mano viena giminaitė, kuriai 70+ gaudavo, o ji turbūt gyvenime picos valgius nėra. Tai man įdomu iš kur jie tuos nr gauna? Tarkim jei parašau ką nors pildydama tikrą nr, tai jis ir keliauja per visas kavines?
Atsakyti