Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(belliana @ 2013 01 17, 11:31)
parasiau i maxima, va ka atsake del nuolaigu ir pinigeliu:

Sveiki,

Mums labai malonu, jog perkate MAXIMOJE bei esate AČIŪ programos dalyvis.

MAXIMOS AČIŪ kortelę galėsite pasikeisti nuo š.m. sausio 29 d. AČIŪ kortelės bus keičiamos nemokamai bet kurios MAXIMOS parduotuvės kasoje iš karto perkeliant senoje AČIŪ kortelėje sukauptus MAXIMOS pinigus bei senai kortelei galiojančias nuolaidas į naują AČIŪ kortelę. AČIŪ kortelių galiojimas bus pratęstas 2 mėn., todėl tikrai bus pakankamai laiko ją pasikeisti.

Pagarbiai,

AČIŪ kolektyvas

bigsmile.gif Oho kaip operatyviai Jus cia viska issiaiskinote. 4u.gif Dekui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belliana @ 2013 01 17, 11:31)

MAXIMOS AČIŪ kortelę galėsite pasikeisti nuo š.m. sausio 29 d. AČIŪ kortelės bus keičiamos nemokamai bet kurios MAXIMOS parduotuvės kasoje iš karto perkeliant senoje AČIŪ kortelėje sukauptus MAXIMOS pinigus bei senai kortelei galiojančias nuolaidas į naują AČIŪ kortelę. AČIŪ kortelių galiojimas bus pratęstas 2 mėn., todėl tikrai bus pakankamai laiko ją pasikeisti.

Bet girdėjau, kad negalima supainioti kortelių, pvz, jei netyčia sukeitėt savo kortelę su vyro Ačiū kortele ir pateikėte pratęsimui kaip savo, tada ačiū pinigai anuliuojasi. Svarbu, kad kortelės savininko duomenys sutaptų pildant kortelės pratesimo prašymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 01 17, 17:41)
Bet girdėjau, kad negalima supainioti kortelių, pvz, jei netyčia sukeitėt savo kortelę su vyro Ačiū kortele ir pateikėte pratęsimui kaip savo, tada ačiū pinigai anuliuojasi. Svarbu, kad kortelės savininko duomenys sutaptų pildant kortelės pratesimo prašymą 4u.gif

tikrai g.gif tai reikia gal tada maniskius isleisti pinigelius. nes as turiu mamos ar tai brolio, nezinau kurio g.gif zinau kad tikrai ne mano vardu kortele..

bet tai kai norfoj keitem, tai kad ir kita asmeni rasiau pinigeliai persimete i nauja kortele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 01 16, 23:46)
nu aš šioj vietoj nieko nesupratau  g.gif

nors anksčiau kiek keitė lyg perkeldavo sukauptus pinigus  g.gif

o va per paskutini keitima, man neperkele maximos pinigeliu. Tai dabar leksiu ir isleisiu visus.

Aciu uz pranesima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 01 17, 17:41)

Man buvo situacija, kai turėjau ne savo vardu registruotą kortelę. Kai ją keičiau, jau registravau savo vardu. Pinigų man neperkėlė, todėl parašiau laišką Maximai ir paprašiau perkelti tą likutį. Jie sutiko, bet paklausė šiokios tokios asmeninės informacijos apie kortelės buvusį savininką - gimimo metai, kieno vardu ir pan. Kadangi buvo tokia situacija, kad tiksliai nežinojau kieno vardu buvo registruota (ex vaikinas buvo ją gavęs per darbovietę, tai nežinojau ar ką pildė, o paklaust jau negalėjau), tai tas likutis taip ir liko. Bet, manau, būtų perkėlę, jei būčiau parašius kas ir kaip. Bent jau prieš kokius 4 metus taip buvo.
Atsakyti
Dėl maksimos kortelių. Jei nesate tikras.. kieno vardu (kai korteles migruoja tarp "savu") visada galite pasitikrinti...

https://www.maxima.l...p/prisijungimas

Reikia tik zinoti korteles numeri ir gimimo datą.
Atsakyti
QUOTE(zigis9 @ 2013 01 18, 10:14)
Dėl maksimos kortelių. Jei nesate tikras.. kieno vardu (kai korteles migruoja tarp "savu") visada galite pasitikrinti...

https://www.maxima.l...p/prisijungimas

Reikia tik zinoti korteles numeri ir gimimo datą.

Bet,kad net nerodo kas savininkas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2013 01 20, 19:59)
Bet,kad net nerodo kas savininkas. g.gif

aha, ir man... tie laukai tušti. ar tai reiškia, kad kažkas nesuvedė visų duomenų? g.gif
Atsakyti
Pas mane namie net 5 korteles,bet nei vienoje nerode kas savininkas.Kazkaip kvailai gaunasi.Dviejose(kur as ir vyras naudojam)daug tasku prikaupta,mes juos isleidziam i kina eidami ir pan.,tai labai noretusi,kad perkeltu i nauja kortele.Kaip dabar zinot kuri kieno vardu registruota. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Simuute @ 2013 01 20, 20:41)
aha, ir man... tie laukai tušti. ar tai reiškia, kad kažkas nesuvedė visų duomenų?  g.gif

Nebent jei butume ivede neteisinga gimimo data-butu neleide prisijungti. g.gif
Atsakyti
Siandien jau gavau nauja Aciu kortele thumbup.gif Sukaupti pinigeliai iskarto buvo perkelti i nauja korta smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat pasiėmiau naują ačiū kortelę be jokių trukdžių ir likutį perkėlė iš karto.
Atsakyti
Sveikos,

Trukdau su tokiu klausimėliu, tiksliau smalsu, ar norint pasikeisti kortelę ir pildant anketą, būtina joje surašyti visus duomenis ar svarbu tik vardas, gimimo metai?
Atsakyti