Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

Šiandien maximoj pardavėja sakė, kad keisis maximos nuolaidų kortelių tvarka. Pasižiūrėjau mano maximos kortelė galioja iki 2013-01-31. Keisis pačios kortelės ir nuolaidų tvarka. Lauksim... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2013 01 16, 19:59)
Šiandien maximoj pardavėja sakė, kad keisis maximos nuolaidų kortelių tvarka. Pasižiūrėjau mano maximos kortelė galioja iki 2013-01-31. Keisis pačios kortelės ir nuolaidų tvarka. Lauksim... g.gif

O nesakė, nuo kada jau galima pasikeisti? Dabar apsižiūrėjau, kad ir mano iki 2013-01-31 galioja...
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2013 01 16, 20:20)
O nesakė, nuo kada jau galima pasikeisti? Dabar apsižiūrėjau, kad ir mano iki 2013-01-31 galioja...

cia tikriausiai visos iki 01-31d jos galioja.
domina kada keistis galima, nes nebeliko tiek daug laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 01 16, 21:39)
cia tikriausiai visos iki 01-31d jos galioja.
domina kada keistis galima, nes nebeliko tiek daug laiko g.gif

Maniske irgi galioja iki01.31 d. joje yra aoie 40 Lt maximos pinigeliu , tikriausiai geriausia jos butu isliesti iki 31 d ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2013 01 16, 19:59)

Aš irgi tą girdėjau
Papildyta:
QUOTE(Karmenta @ 2013 01 16, 21:57)
Maniske irgi galioja iki01.31 d. joje yra aoie 40 Lt maximos pinigeliu , tikriausiai geriausia jos butu isliesti iki 31 d ?  g.gif

Nežinau, bet aš jau išleidau maximos pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2013 01 16, 21:57)
Maniske irgi galioja iki01.31 d. joje yra aoie 40 Lt maximos pinigeliu , tikriausiai geriausia jos butu isliesti iki 31 d ?  g.gif

Kortelės įsigijimas ir aktyvavimas
Kortelę galite įsigyti bet kurioje parduotuvėje MAXIMA.
Įsigiję kortelę, užpildykite anketą ir parduotuvėje pateikite ją kasininkei, kuri aktyvuos Jūsų kortelę. Nuo kortelės aktyvavimo momento Jūs dalyvaujate AČIŪ programoje.
Jums iškart bus atidaryta speciali sąskaita, kurioje kaupsite MAXIMOS pinigus.
AČIŪ programa galioja tik teisingai ir išsamiai užpildytų anketų bei aktyvuotų ir galiojančių kortelių turėtojams.
AČIŪ programos pasiūlymai galioja prekybos centruose MAXIMA visoje Lietuvoje.
Kortelės galiojimas nurodytas ant kortelės. Sukauptų MAXIMOS pinigų galiojimo laikas baigiasi kartu su kortelės galiojimu, t.y. kortelės turėtojas nuo kortelės galiojimo termino pasibaigimo dienos netenka teisės naudotis sukauptais MAXIMOS pinigais, išskyrus tuos atvejus, kai MAXIMA LT, UAB, nusprendžia kitaip.
Kortelės kaina 4,99 Lt.
Pasibaigus kortelės galiojimui, ją pakeisime nemokamai bet kurioje MAXIMOS parduotuvėje. Jūsų sukaupti MAXIMOS pinigai bus perkelti į naująją kortelę.

Papildoma informacija

MAXIMA LT, UAB, pasilieka teisę keisti MAXIMOS Ačiū programos taisykles, apie tai iš anksto nepranešusi Ačiū kortelės turėtojams.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2013 01 16, 23:15)
Pasibaigus kortelės galiojimui, ją pakeisime nemokamai bet kurioje MAXIMOS parduotuvėje. Jūsų sukaupti MAXIMOS pinigai bus perkelti į naująją kortelę.
Apie parduotuvių nuolaidų korteles diskutuojame čia

Fukse didelis aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Na dar siek tiek laiko yra , pasvarstysiu galbut tikrai reiks pasielgti kaip Siurbelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2013 01 16, 22:15)
     Sukauptų MAXIMOS pinigų galiojimo laikas baigiasi kartu su kortelės galiojimu, t.y. kortelės turėtojas nuo kortelės galiojimo termino pasibaigimo dienos netenka teisės naudotis sukauptais MAXIMOS pinigais

nu aš šioj vietoj nieko nesupratau g.gif

nors anksčiau kiek keitė lyg perkeldavo sukauptus pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2013 01 16, 22:46)
nu aš šioj vietoj nieko nesupratau  g.gif

nors anksčiau kiek keitė lyg perkeldavo sukauptus pinigus  g.gif

as supratau, kad jei noresite is senos korteles panaudoti pinigus, tada jau viskas, o jei isigysite nauja kortele, tada pinigai ten pereis automatiskai.
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2013 01 16, 20:59)

Visos MX kortelės galioja iki š.m. sausio 31 d.
Naujas jau keičia, pinigų likučiai perkelinėjami, tik klausimas, kai su akcijom unsure.gif aš turiu 20 proc. nuolaidą pampersams, tikiuosi ir ją perkels cool.gif kitaip į trasą eis atvežtiniai cool.gif
Atsakyti
Dėl Maximos kortelių - informacijoje sakė, kad kol kas nėra naujai pagamintų kortelių ir jei nespes pagaminti, visų kortelių galiojimas bus pratęstas.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 17, 02:04)
Visos MX kortelės galioja iki š.m. sausio 31 d.
Naujas jau keičia, pinigų likučiai perkelinėjami, tik klausimas, kai su akcijom  unsure.gif aš turiu 20 proc. nuolaidą pampersams, tikiuosi ir ją perkels  cool.gif kitaip į trasą eis atvežtiniai  cool.gif

parasiau i maxima, va ka atsake del nuolaigu ir pinigeliu:

Sveiki,

Mums labai malonu, jog perkate MAXIMOJE bei esate AČIŪ programos dalyvis.

MAXIMOS AČIŪ kortelę galėsite pasikeisti nuo š.m. sausio 29 d. AČIŪ kortelės bus keičiamos nemokamai bet kurios MAXIMOS parduotuvės kasoje iš karto perkeliant senoje AČIŪ kortelėje sukauptus MAXIMOS pinigus bei senai kortelei galiojančias nuolaidas į naują AČIŪ kortelę. AČIŪ kortelių galiojimas bus pratęstas 2 mėn., todėl tikrai bus pakankamai laiko ją pasikeisti.

Pagarbiai,

AČIŪ kolektyvas
Atsakyti