Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

Dažniausiai naudojamos: Ačiū, Iki, Norfa, Rimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linava911 @ 2012 10 29, 12:21)
o as naudojuosi Lyoness cashback kortele. lietuvoe apsiperku daugiau nei 30 parduotuviu su viena kortele. ir dar gaunu nauda. t.y. nuo kiekvieno pirkimo sumos man gryzta  3procentai sumoketos pirkinio vertes.
pvz. pirkau senukuose klozeta uz 200lt ir nuejau pavalgyti i cili pica, ir nuo 220lt man ryzo 10lt atgal i mano saskaita. smile.gif super wink.gif
va cia tai kortele, apsiperki, ir nauda gauni. asiku naudojausi ir senuku kortele todel isviso gavau net 6procentu nuolaida. tongue.gif

patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip ta kortele gauti?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 23, 20:21)
Kaip ta kortele gauti?

http://www.lyoness.net/LT/

http://www.lyoness.n...rt-lyoness.aspx
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite parduotuvės "Bags and More" nuolaidų kortelę? Ir galėtumėte už sutartą atlygį paskolinti vienam pirkiniui 4u.gif Arba gal žinote, kokiu dar būdu galima toje parduotuvėje gauti nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 30, 20:09)
Kažką supainiojote . Kiek žinau, IKI pinigai galiodavo tik 1 mėnesį  g.gif

Galiojo neribota laika smile.gif
Atsakyti
Taisyklėse kitaip rašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2012 10 31, 11:57)
bigsmile.gif dar vienas lohotronas piramidės principu, kur nauji nariai krauna pelną viršūnėms

drinks_cheers.gif teisingai. Pagaliau atsirado žmogus, kuris supranta. Jau baigiau manyti, kad pasaulis išprotėjęs dėl lyoness. Galvoj netelpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2012 10 30, 20:05)
Gaila, kad Iki kortelėj dabar pinigėliai nesikaupia.  verysad.gif Anksčiau visus metus kaupdavau, o Kalėdoms apsipirkdavau. Buvo smagu smile.gif

as irgi kaupdavau, o viena diena sakau,kad noriu atsiskaityti kortele, o man sako, ten pinigu nera doh.gif , Pakeite taisykles net neperspeje ar leide isleist likuti. Tikriausiai jau raset blush2.gif blush2.gif ech doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Viskasgerai*: 12 sausio 2013 - 09:23
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 01 12, 10:21)
as irgi kaupdavau, o viena diena sakau,kad noriu atsiskaityti kortele, o man sako, ten pinigu nera  doh.gif ,  Pakeite taisykles net neperspeje ar leide isleist likuti. Tikriausiai  jau raset  blush2.gif  blush2.gif  ech  doh.gif

Pritariu 100 proc. Supykau ant IKI ir dabar į jų parduotuves neinu! schmoll.gif
Atsakyti
Tai kad tie pinigai galiodavo tik 1 mėnesį. Ir taisyklėse tai tikrai buvo parašyta
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 01 12, 13:23)
Tai kad tie pinigai galiodavo tik 1 mėnesį. Ir taisyklėse tai  tikrai buvo parašyta

Galejo el. pastu informuoti, o tai nuplauke apie 40 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Visur buvo pilna informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti