Dažniausiai naudojamos: Ačiū, Iki, Norfa, Rimi
QUOTE(Linava911 @ 2012 10 29, 12:21)
o as naudojuosi Lyoness cashback kortele. lietuvoe apsiperku daugiau nei 30 parduotuviu su viena kortele. ir dar gaunu nauda. t.y. nuo kiekvieno pirkimo sumos man gryzta 3procentai sumoketos pirkinio vertes.
pvz. pirkau senukuose klozeta uz 200lt ir nuejau pavalgyti i cili pica, ir nuo 220lt man ryzo 10lt atgal i mano saskaita. super
va cia tai kortele, apsiperki, ir nauda gauni. asiku naudojausi ir senuku kortele todel isviso gavau net 6procentu nuolaida.
patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD
pvz. pirkau senukuose klozeta uz 200lt ir nuejau pavalgyti i cili pica, ir nuo 220lt man ryzo 10lt atgal i mano saskaita. super
va cia tai kortele, apsiperki, ir nauda gauni. asiku naudojausi ir senuku kortele todel isviso gavau net 6procentu nuolaida.
patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD
Kaip ta kortele gauti?
QUOTE(veiducka @ 2012 11 23, 20:21)
Kaip ta kortele gauti?
http://www.lyoness.net/LT/
http://www.lyoness.n...rt-lyoness.aspx
Sveiki, gal kas turite parduotuvės "Bags and More" nuolaidų kortelę? Ir galėtumėte už sutartą atlygį paskolinti vienam pirkiniui Arba gal žinote, kokiu dar būdu galima toje parduotuvėje gauti nuolaidą?
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 30, 20:09)
Kažką supainiojote . Kiek žinau, IKI pinigai galiodavo tik 1 mėnesį
Galiojo neribota laika
Taisyklėse kitaip rašė
QUOTE(PlayIt @ 2012 10 31, 11:57)
dar vienas lohotronas piramidės principu, kur nauji nariai krauna pelną viršūnėms
teisingai. Pagaliau atsirado žmogus, kuris supranta. Jau baigiau manyti, kad pasaulis išprotėjęs dėl lyoness. Galvoj netelpa
QUOTE(lingucis @ 2012 10 30, 20:05)
Gaila, kad Iki kortelėj dabar pinigėliai nesikaupia. Anksčiau visus metus kaupdavau, o Kalėdoms apsipirkdavau. Buvo smagu
as irgi kaupdavau, o viena diena sakau,kad noriu atsiskaityti kortele, o man sako, ten pinigu nera , Pakeite taisykles net neperspeje ar leide isleist likuti. Tikriausiai jau raset ech
QUOTE(*Viskasgerai* @ 2013 01 12, 10:21)
as irgi kaupdavau, o viena diena sakau,kad noriu atsiskaityti kortele, o man sako, ten pinigu nera , Pakeite taisykles net neperspeje ar leide isleist likuti. Tikriausiai jau raset ech
Pritariu 100 proc. Supykau ant IKI ir dabar į jų parduotuves neinu!
Tai kad tie pinigai galiodavo tik 1 mėnesį. Ir taisyklėse tai tikrai buvo parašyta
QUOTE(Rodnega @ 2013 01 12, 13:23)
Tai kad tie pinigai galiodavo tik 1 mėnesį. Ir taisyklėse tai tikrai buvo parašyta
Galejo el. pastu informuoti, o tai nuplauke apie 40 lt
Visur buvo pilna informacijos