Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

Mes dazniausiai naudojames:Aciu,IKI,Rimi nuolaidu kortelemis smile.gif
Atsakyti
gal kas turite atliekamą Norfos nuolaidų kortelę ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 17, 18:36)
ERMITAŽAS, lukoil. can can picerija dar.

Dar Akropolio forumcinemas kino bilietams smile.gif
Atsakyti
Jau kiek tu korteliu korteliu,tik piniginiu plesymas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 14 spalio 2012 - 19:39
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 14, 19:39)
Jau kiek  tu korteliu korteliu,tik piniginiu plesymas doh.gif

Kaip suprast?
Atsakyti
o as naudojuosi Lyoness cashback kortele. lietuvoe apsiperku daugiau nei 30 parduotuviu su viena kortele. ir dar gaunu nauda. t.y. nuo kiekvieno pirkimo sumos man gryzta 3procentai sumoketos pirkinio vertes.
pvz. pirkau senukuose klozeta uz 200lt ir nuejau pavalgyti i cili pica, ir nuo 220lt man ryzo 10lt atgal i mano saskaita. smile.gif super wink.gif
va cia tai kortele, apsiperki, ir nauda gauni. asiku naudojausi ir senuku kortele todel isviso gavau net 6procentu nuolaida. tongue.gif

patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš paklaust norėjau, kaip su IKI nuolaidų kortele? Ankščiau už tam tikras prekes dalis pinigų grįždavo į kortelę, tačiau kaip dabar? Ar dar kažkaip kaupiasi tie pinigai?
Atsakyti
QUOTE(Maze199 @ 2012 10 29, 14:25)
Aš paklaust norėjau, kaip su IKI nuolaidų kortele? Ankščiau už tam tikras prekes dalis pinigų grįždavo į kortelę, tačiau kaip dabar? Ar dar kažkaip kaupiasi tie pinigai?

Nebe. Tik tam tikros prekes su sia kortele mazesne kaina smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad Iki kortelėj dabar pinigėliai nesikaupia. verysad.gif Anksčiau visus metus kaupdavau, o Kalėdoms apsipirkdavau. Buvo smagu smile.gif
Atsakyti
Kažką supainiojote . Kiek žinau, IKI pinigai galiodavo tik 1 mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linava911 @ 2012 10 29, 11:21)
o as naudojuosi Lyoness cashback kortele. lietuvoe apsiperku daugiau nei 30 parduotuviu su viena kortele. ir dar gaunu nauda. t.y. nuo kiekvieno pirkimo sumos man gryzta  3procentai sumoketos pirkinio vertes.
pvz. pirkau senukuose klozeta uz 200lt ir nuejau pavalgyti i cili pica, ir nuo 220lt man ryzo 10lt atgal i mano saskaita. smile.gif super wink.gif
va cia tai kortele, apsiperki, ir nauda gauni. asiku naudojausi ir senuku kortele todel isviso gavau net 6procentu nuolaida. tongue.gif

patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As ir ne perseniausiai isigijau sia kortele,todel dar ne viska isanalizavusi esu.Man idomu kokiu budu,galima panaudotir kur tuos pinigelius kurie sugryzta i kortele?
Atsakyti
QUOTE(Linava911 @ 2012 10 29, 12:21)
o as naudojuosi Lyoness cashback kortele. lietuvoe apsiperku daugiau nei 30 parduotuviu su viena kortele. ir dar gaunu nauda. t.y. nuo kiekvieno pirkimo sumos man gryzta  3procentai sumoketos pirkinio vertes.

patikekit, niekada negalvojau kad galima taip pigiai apsipirkti ir dar atgauti dali pinigu. :DDD  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif dar vienas lohotronas piramidės principu, kur nauji nariai krauna pelną viršūnėms
Atsakyti