Gal kas turite Top shop ir Dormeo galiojancia kortele Club5? buciau labai dekinga...
QUOTE(saulytė7 @ 2011 11 28, 14:42)
Ir skambinau, ir rašiau laišką į Rimi, nes į paštą neesu gavusi jokio laiško iš Rimi, vyras taip pat. Kortelės sujungtos į grupę, apsiperkam ne taip jau dažnai, bet kartas nuo karto. Į mėnesį kokius 5-6 kartus. Kortelės darytos tada, kai jos tik atsirado, varnos užkabintos visur kur priklauso. Gavau atsakymą į paštą:
Laba diena,
Visgi galiu atsakyti anksciau nei planavau.
El.laiskai siunciami tik patiems lojaliausiems pirkejams, kurie daznai lankosi ir perka daug RIMI prekybos centruose.
Geros dienos
Laba diena,
Visgi galiu atsakyti anksciau nei planavau.
El.laiskai siunciami tik patiems lojaliausiems pirkejams, kurie daznai lankosi ir perka daug RIMI prekybos centruose.
Geros dienos
As galima sakyti is viso labai mazai perkuosi Rimi,o gavau specialius pasiulymus.Neaisku nuo ko cia priklauso.
gal kas zinot kur dar be Maximu galioja ACIU kortele? Nes as buvau apstulbus, kai manes McDonalde paklause ar turiu ACIU ir pritaike kazkur 15proc nuolaida Nebutu paklause nebuciau net pagalvojus pasiulyt...
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 17:57)
gal kas zinot kur dar be Maximu galioja ACIU kortele? Nes as buvau apstulbus, kai manes McDonalde paklause ar turiu ACIU ir pritaike kazkur 15proc nuolaida Nebutu paklause nebuciau net pagalvojus pasiulyt...
turbut kalbate apie programa "x4" t.y. taškuose-partneriuose taikoma dauginimo is 4 sistema. Jei "aciu" nulis, tai ir nuolaidos nulis
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 16:57)
ERMITAŽAS, lukoil. can can picerija dar.
QUOTE(karra @ 2012 01 17, 17:27)
turbut kalbate apie programa "x4" t.y. taškuose-partneriuose taikoma dauginimo is 4 sistema. Jei "aciu" nulis, tai ir nuolaidos nulis
tai cia kaip? Man tuos 15proc nuskaite nuo ACIU korteles?
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 19:32)
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 17, 17:36)
ERMITAŽAS, lukoil. can can picerija dar.
o gal zinot kokia nuolaida duoda Lukoil'as su ACIU?
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 18:32)
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 18:33)
o gal zinot kokia nuolaida duoda Lukoil'as su ACIU?
AČIŪ kortelės sąskaitoje sukauptų MAXIMOS pinigų panaudojimas LUKOIL degalinėse
Degalinėse LUKOIL galite panaudoti tik AČIŪ kortelėse sukauptus MAXIMOS pinigus. Su kitomis kortelėmis (MAXIMA LT, UAB ir bankų išduotomis kortelėms, Didmenininko ir kt.) nuolaidos netaikomos.
Panaudojant MAXIMOS pinigus degalinėse LUKOIL, vienas MAXIMOS pinigas virsta 4 Lt ir panaudoję MAXIMA pinigus, gausite:
- 10 ct nuolaidą litrui kuro. Pvz., pilantis 50 litrų degalų, suteikiama maksimali 5 Lt nuolaida, o iš AČIŪ kortelės nurašoma 1,25 MAXIMOS pinigų. Jei kortelėje sukauptų MAXIMOS pinigų nepakanka, kad gautumėte 10 ct nuolaidą litrui kuro, tokiu atveju nuskaitomas kortelėje esamas mažesnis MAXIMOS pinigų kiekis ir suteikiama atitinkamai mažesnė nuolaida.
- 20% nuolaidą plovyklos paslaugoms. Pvz., perkant plovyklos paslaugų už 20 litų, suteikiama maksimali 4 litų nuolaida, o iš AČIŪ kortelės nurašoma 1 MAXIMOS pinigas. Jei kortelėje sukauptų MAXIMOS pinigų nepakanka, kad gautumėte 20% nuolaidą plovyklos paslaugoms, tokiu atveju nuskaitomas kortelėje esamas mažesnis MAXIMOS pinigų kiekis ir suteikiama atitinkamai mažesnė nuolaida.
Norėdami panaudoti MAXIMOS pinigus ir gauti nuolaidą, kortelę pateikite kasininkui prieš perkamų prekių apskaitymą (skenavimą) kasoje.
Nuolaida MAXIMOS pinigais skaičiuojama nuo pirkimo dieną galiojančių perkamų prekių kainų.
Apsiperkant gali būti pritaikyta tik viena pirkėjo pasirinkta nuolaida dalį pirkinio sumos galima padengti arba MAXIMOS pinigais, arba gali būti pritaikyta kita LUKOIL degalinėse galiojančių lojalumo kortelių nuolaida.
Pirkinio įsigijimui panaudotą MAXIMOS pinigų sumą galite matyti LUKOIL pirkinio kvite.
Savo apsipirkimų MAXIMOJE ataskaitą bei MAXIMOS pinigų panaudojimo ataskaitą galite pamatyti MAXIMOS tinklalapyje www.maxima.lt.
QUOTE(Dusele @ 2012 01 17, 19:32)
Nuolaida su AČIŪ kortele ne 15, o 20 proc., o jums nuo kortelės nuskaitė ne visą sumą, o padalinus iš 4, t.y, jei jūsų sąskaita Macdonalde buvo 15 Lt, su AČIŪ kortele sumokėjot 12 Lt (-20 proc.=3 Lt), o nuo kortelės nuskaitė 0,75 Lt (3 Lt/4=0,75).
Dar taikomos nuolaidos Akropolyje ir Forumcinemas
http://www.maxima.lt...o-aciu-draugai/
Ar kosmetikos parduotuvė" Elevita" dar neturi nuolaidų kortelių ar kokios nuolaidų programos?