Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(*Alba* @ 2011 11 19, 23:04)
o man neleidzia ten uzsiregistruoti, raso, kad toks korteles nr nerastas  ir dar kazka doh.gif 2 kartus meginau  unsure.gif

man lygiai ta pati raso.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2011 11 21, 22:38)
Pažymėjau prieš kelias savaites, bet nieko negavau mirksiukas.gif .

Rasykit el.pastu arba skambinkit,nes pati nieko ten nepazymesit,nes reikejo pazymet isigijant kortele.As jau gavau isskirtini pasiulyma(pirmasyk).
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 11 04, 00:16)
Na tai ar kasnors gavot sia savaite isskirtinius pasiulymus is RIMI?As tai aisku ne,gavau tik eilini laiska su bendromis akcijomis kaip ir kiekviena savaite. rolleyes.gif

viena karta gavom prieš koki mėnesi, bet nieko gero nesiūlė, turbut čia vienkartinis pasiūlymas
Atsakyti
QUOTE(balcia @ 2011 11 21, 23:40)
turbut čia vienkartinis pasiūlymas

Negaunu kiekvieną savaitę, bet tai - tikrai ne vienkartinis pasiūlymas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Alba* @ 2011 11 19, 23:04)
o man neleidzia ten uzsiregistruoti, raso, kad toks korteles nr nerastas  ir dar kazka doh.gif 2 kartus meginau

QUOTE(leone @ 2011 11 21, 22:50)
man lygiai ta pati raso...

O ar skambinot į RIMI?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2011 11 21, 22:38)
Pažymėjau prieš kelias savaites, bet nieko negavau mirksiukas.gif .

I mano senaja kortele pasiulymai ateina, o va i 2 naujas giminiu (irgi registruotos internete) - kur imtos, kai dalijo nemokamai pries kelis men., dar nebuvo ne vieno pasiulymo... Tad ne visiems siuncia.
Atsakyti
pas mane panaši situacija ,
taigi reiktu užpildyti dar kart anketa įrašant savo kortelės ner , ir paprašyti kad perduotu į centrini Rimi
Atsakyti
Ir skambinau, ir rašiau laišką į Rimi, nes į paštą neesu gavusi jokio laiško iš Rimi, vyras taip pat. Kortelės sujungtos į grupę, apsiperkam ne taip jau dažnai, bet kartas nuo karto. Į mėnesį kokius 5-6 kartus. Kortelės darytos tada, kai jos tik atsirado, varnos užkabintos visur kur priklauso. Gavau atsakymą į paštą:

Laba diena,

Visgi galiu atsakyti anksciau nei planavau.
El.laiskai siunciami tik patiems lojaliausiems pirkejams, kurie daznai lankosi ir perka daug RIMI prekybos centruose.

Geros dienos

doh.gif
Atsakyti
Gal kas atsakytumėte kiek dabar kainuoja Rimi nuolaidų kortelė? Jų puslapyje nerandu kainos, žinau, kad bent rugsėjį tai tikrai dalino nemokamai, o dabar g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2011 12 12, 15:12)
Gal kas atsakytumėte kiek dabar kainuoja Rimi nuolaidų kortelė? Jų puslapyje nerandu kainos, žinau, kad bent rugsėjį tai tikrai dalino nemokamai, o dabar  g.gif ?

Ar dalina nemokamai ,nezinau g.gif .Bet kai pati emiau nemokamai,tai buvo imusta uz kortele 4.44lt ir isminusuota.
Atsakyti
QUOTE(kojote7 @ 2011 12 12, 15:12)
Gal kas atsakytumėte kiek dabar kainuoja Rimi nuolaidų kortelė? Jų puslapyje nerandu kainos

http://www.rimi.lt/m...-klausimai/9632 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytė7 @ 2011 11 28, 15:42)
Ir skambinau, ir rašiau laišką į Rimi, nes į paštą neesu gavusi jokio laiško iš Rimi, vyras taip pat. Kortelės sujungtos į grupę, apsiperkam ne taip jau dažnai, bet kartas nuo karto. Į mėnesį kokius 5-6 kartus. Kortelės darytos tada, kai jos tik atsirado, varnos užkabintos visur kur priklauso. Gavau atsakymą į paštą:

Laba diena,

Visgi galiu atsakyti anksciau nei planavau.
El.laiskai siunciami tik patiems lojaliausiems pirkejams, kurie daznai lankosi ir perka daug RIMI prekybos centruose.

Geros dienos

doh.gif

Ir as ta pati gavau atsakyma is RIMI gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Dazniausiai naudojames:

Aciu
IKI
Camelia vaistines
assorti
Norfa
Kotryna kortelemis

o visos kitos guli padetos dekliuke.
Atsakyti