Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(pupune @ 2011 10 25, 20:51)
Na ir aš ryžausi šiam darbui  biggrin.gif Prisijungiau, rimi, o ten visur uždėtos varnytės sudėtos, kad noriu gauti info, bet nepažymėta kokiom prekių grupėm pasiūlymai domintų. Ar čia todėl aš negaudavau super duper pasiūlymų?  g.gif

kažin biggrin.gif

QUOTE(pupune @ 2011 10 25, 22:11)
Bet dabar gaunat? Tai jei šiandien sužymėjau prekių grupes rytoj jau gausiu pasiūlymus ?  biggrin.gif

Optimizmas gerai biggrin.gif
Viskas seniai sužymėta ir varnelės, ir grupės, ir perku vos ne kasdien, ir nieko negaunu biggrin.gif manau tiesiog atsitiktinai parenkami
Atsakyti
Pries kelis menesius rimi siuntinejo nuolaidu kuponus pastu - isleidus daugiau kaip 100 Lt ir pateikus kupona, gausi 10 Lt nuolaida. Tai stebejau tokia scena - pries mane moteriske apsipirko mazdaug uz 120 Lt ir iteike kupona, taciau kasoje nesuveike - negaliojo kazkoks kodas pas juos sistemoje, atseit i kompiuteri blogai suvesta ir dabar tvarko ir kasininke padaryt nieko negali. Ka tokiu atveju daro dauguma zmoniu - moka visa suma, bet as nusistebejau moteriskes atkaklumu - guncas vyko gal 10 minuciu. Per ta laika kasininke skambino kur tik galejo ir bande pasakyti kad nieko padaryti negali, galiausiai ji paskambino ar pamainos virsininkei ar dar kazkam ir jai buvo pasakyta tiesiog minusuoti tuos 10 Lt ir tiek. Kasininke pabande papriestarauti, kad kasoje bus trukumas, ji tures problemu ir t.t., bet jai buvo pasakyta sumazinti saskaita 10 Lt ir viskas. Sumazino tongue.gif Tai kad viskas imanoma- reikai tik atkaklumo, nes jei parasyta kad jie taiko nuolaida, tai privalo pritaikyti, o savo kompiuterines problemas gali spresti kada nori ir kaip nori. Beje, kai velaiu papasakojau draugem, tai dviem buvo analogiska situacija - kupono pritaikyti negalejo del kompiuteriu "streiko" , bet jos nesigincijo ir tiesiog sumokejo visa suma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2011 10 26, 09:39)
Pries kelis menesius rimi siuntinejo nuolaidu kuponus pastu - isleidus daugiau kaip 100 Lt ir pateikus kupona, gausi 10 Lt nuolaida. Tai stebejau tokia scena - pries mane moteriske apsipirko mazdaug uz 120 Lt ir iteike kupona, taciau kasoje nesuveike - negaliojo kazkoks kodas pas juos sistemoje, atseit i kompiuteri blogai suvesta ir dabar tvarko ir kasininke padaryt nieko negali. Ka tokiu atveju daro dauguma zmoniu - moka visa suma, bet as nusistebejau moteriskes atkaklumu - guncas vyko gal 10 minuciu. Per ta laika kasininke skambino kur tik galejo ir bande pasakyti kad nieko padaryti negali, galiausiai ji paskambino ar pamainos virsininkei ar dar kazkam ir jai buvo pasakyta tiesiog  minusuoti tuos 10 Lt ir tiek. Kasininke pabande papriestarauti, kad kasoje bus  trukumas, ji tures problemu ir t.t., bet jai buvo pasakyta sumazinti saskaita 10 Lt ir  viskas. Sumazino  tongue.gif  Tai kad viskas imanoma- reikai tik atkaklumo, nes jei parasyta kad jie taiko nuolaida, tai privalo pritaikyti, o savo kompiuterines problemas gali spresti kada nori ir kaip nori. Beje, kai velaiu papasakojau draugem, tai dviem buvo analogiska situacija - kupono pritaikyti negalejo del kompiuteriu "streiko" , bet jos nesigincijo ir tiesiog sumokejo visa suma  blush2.gif

As irgi stebejau scena kai nepritaik nuolaidos su kuponu,tai info dare grazinima,kazkur skambino,vel dare pirkima,bet vistiek netaike nuolaidos-tai moteriske nebepirko tu prekiu.
Atsakyti
Na tai ar kasnors gavot sia savaite isskirtinius pasiulymus is RIMI?As tai aisku ne,gavau tik eilini laiska su bendromis akcijomis kaip ir kiekviena savaite. rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zino kiek kainuoja bajorkiemio kortele?
Atsakyti
QUOTE(doviliux403 @ 2011 11 15, 15:34)
gal kas zino kiek kainuoja bajorkiemio kortele?

jei neklystu 4,99 arba 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 11 04, 02:16)
Na tai ar kasnors gavot sia savaite isskirtinius pasiulymus is RIMI?As tai aisku ne,gavau tik eilini laiska su bendromis akcijomis kaip ir kiekviena savaite. rolleyes.gif

O kaip jūs gaunate? Aš jokios info iš viso negaunu, nors turiu Rimi kortelę g.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 16, 15:53)
O kaip jūs gaunate? Aš jokios info iš viso negaunu, nors turiu Rimi kortelę g.gif .

man irgi idomu pasidare rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(*Alba* @ 2011 11 19, 20:09)
man irgi idomu pasidare  rolleyes.gif

Registravausi internete,su savo RIMI kortele.Jau nepamenu kas kaip,bet pazymejau,kad noriu gaui naujienas(ar pan,)elekroniniu pastu.Tai siuntineja naujienlaiski kas savaite.Bet spec.pasiulymu,kuriuos kitos gauna nesu gavusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 19 lapkričio 2011 - 20:25
o man neleidzia ten uzsiregistruoti, raso, kad toks korteles nr nerastas ir dar kazka doh.gif 2 kartus meginau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 11 16, 16:53)

Aš irgi jokios info negaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2011 11 21, 21:38)
el.pastu gaunam pasiulymus, anketose pazymejom kad norim gauti informacija apie akcijas ir nuolaidas, manau rasit cia ingormacijos nuolaidu korteles temoje 4u.gif

Pažymėjau prieš kelias savaites, bet nieko negavau mirksiukas.gif .
Atsakyti