Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(fukse @ 2011 10 25, 15:22)
Pačiam varnelės užsidėti neina, reik skambint arba rašyt e-mail'ą  4u.gif

Tikrai galima pačiai tą varnelę uždėti. Prisijungiat rimi.lt prie savo sąskaitos, spaudžiat "redaguoti duomenis" ir uždedat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2011 10 25, 17:11)
Tikrai galima pačiai tą varnelę uždėti. Prisijungiat rimi.lt prie savo sąskaitos, spaudžiat "redaguoti duomenis" ir uždedat  biggrin.gif

Keisti leidžia tik savo asmeninius duomenis smile.gif

user posted image

Gal galite įdėti PrtScr vaizdelį, kur jums leidžia atidaryti langą su galimybe uždėti varneles g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 25 spalio 2011 - 16:21
QUOTE(fukse @ 2011 10 25, 17:15)
Keisti leidžia tik savo asmeninius duomenis  smile.gif
Gal galite įdėti  PrtScr vaizdelį, kur jums leidžia atidaryti langą su galimybe uždėti varneles   g.gif   4u.gif

Reikia spausti "keisti asmeninius duomenis" ir galima sudeti varneles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 25 spalio 2011 - 17:25
QUOTE(doruta @ 2011 10 25, 18:23)

Tikrai galima paciai. As ir nebuvau anketoje pazymejus nieko, bet internetu kai registravau tai pati sudejau visas varneles ir gavau pasiulyma i el pasta
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2011 10 25, 18:23)

Tai čia tiesiog uždėt varnelę, kad sutinki gaut naujienas e-paštu, aš ieškojau galimybės pažymėt, kad sutinku gaut spec pasiūlymus biggrin.gif
QUOTE(aura. @ 2011 10 25, 12:53)
o kam skambint, aš kadangi galvoju skambink kol kas... tai parašiau emeilą ... ir pasirodo nebuvau uždėjus varnelės kad gaučiau spec. pasiulymus.. ir pašto  gal neįskaitė kai rašiau

user posted image
Papildyta:
Kad visoms būtų aišku trumpai aprašysiu:
1. Užsiregistruojate MANORIMI
2. Prisijungiame MANORIMI ir spaudžiate dšn pusėje po savo duomenimis -->Visa informacija
3. Atsidariusiame lange spaudžiate -->Keisti asmeninius duomenis
4. Atsidariusiame lange sudedate varneles ant jus dominančių prekių
5. Uždedate varnelę--> Sutinku naujienas gauti el paštu
6. Spaudžiate --> Išsaugoti

Ir vuolia biggrin.gif , laukiame spec pasiūlymų bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 25 spalio 2011 - 17:58
patikrinau kad MB ir gauna pasiulimus Rimi ir gavom mes skirtingus thumbup.gif
Atsakyti
Na ir aš ryžausi šiam darbui biggrin.gif Prisijungiau, rimi, o ten visur uždėtos varnytės sudėtos, kad noriu gauti info, bet nepažymėta kokiom prekių grupėm pasiūlymai domintų. Ar čia todėl aš negaudavau super duper pasiūlymų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 25, 20:51)
Na ir aš ryžausi šiam darbui  biggrin.gif Prisijungiau, rimi, o ten visur uždėtos varnytės sudėtos, kad noriu gauti info, bet nepažymėta kokiom prekių grupėm pasiūlymai domintų. Ar čia todėl aš negaudavau super duper pasiūlymų?  g.gif

mes su B ir buvom nepazymeje nieko, bet gavom g.gif bet dabar pazymejau biggrin.gif nesuprasi cia vadinasi kaip kas, burtu keliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2011 10 25, 20:51)
Na ir aš ryžausi šiam darbui  biggrin.gif Prisijungiau, rimi, o ten visur uždėtos varnytės sudėtos, kad noriu gauti info, bet nepažymėta kokiom prekių grupėm pasiūlymai domintų. Ar čia todėl aš negaudavau super duper pasiūlymų?  g.gif

Pas mane irgi varnelė buvo uždėta ant Noriu gauti naujienas, bet nebuvo sužymėtos mane dominusios prekių grupės, tai gali būti, kad tiesiog RIMI pagalvojo, kad mūsų niekas nedomina ir nesiuntė spec. pasiūlymų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2011 10 25, 21:19)
Pas mane irgi varnelė buvo uždėta ant Noriu gauti naujienas, bet nebuvo sužymėtos mane dominusios prekių grupės, tai gali būti, kad tiesiog RIMI pagalvojo, kad mūsų niekas nedomina ir nesiuntė spec. pasiūlymų lotuliukas.gif

Bet dabar gaunat? Tai jei šiandien sužymėjau prekių grupes rytoj jau gausiu pasiūlymus ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 10 25, 20:57)
mes su B ir buvom nepazymeje nieko, bet gavom  g.gif  bet dabar pazymejau  biggrin.gif  nesuprasi cia vadinasi kaip kas, burtu keliu  biggrin.gif

Mano draugė išvis negauna nei pasiūlymų, nei kortelės neužregistravusi, bet praėjusį kartą kai man atsiuntė spec pasiūlymus, ji irgi su savo kortele pirkdama sėkmingai tas nuolaidas gavo biggrin.gif .
Atsakyti

QUOTE(bagyra9 @ 2011 10 25, 18:41)
Tikrai galima paciai. As ir nebuvau anketoje pazymejus nieko, bet internetu kai registravau tai pati sudejau visas varneles ir gavau pasiulyma i el pasta

Jus gavot,o as ne.
QUOTE(fukse @ 2011 10 25, 18:56)
Tai čia tiesiog uždėt varnelę, kad sutinki gaut naujienas e-paštu, aš ieškojau galimybės pažymėt, kad sutinku gaut spec pasiūlymus  biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Kad visoms būtų aišku trumpai aprašysiu:
1. Užsiregistruojate MANORIMI
2. Prisijungiame MANORIMI ir spaudžiate dšn pusėje po savo duomenimis -->Visa informacija
3. Atsidariusiame lange spaudžiate -->Keisti asmeninius duomenis
4. Atsidariusiame lange sudedate varneles ant jus dominančių prekių
5. Uždedate varnelę--> Sutinku naujienas gauti el paštu
6. Spaudžiate --> Išsaugoti

Ir vuolia  biggrin.gif , laukiame spec pasiūlymų  bigsmile.gif biggrin.gif

Laukiame ilgai ir nuobodziai! 4u.gif Nepadeda toks varneliu sudejimas.As seniai tai padariau(pries menesi ar du,bet ko gero net tris)ir vistiek gaunu tik bendrus pasiulymus!

Na,zodziu lauksiu ir as spec.pasiulymu,nes kazkas ten aukstai(RIMI)pazadejo,kad jau tikrai gausiu. biggrin.gif Nors tiesa pasakius netikiu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 25, 22:16)
Mano draugė išvis negauna nei pasiūlymų, nei kortelės neužregistravusi, bet praėjusį kartą kai man atsiuntė spec pasiūlymus, ji irgi su savo kortele pirkdama sėkmingai tas nuolaidas gavo  biggrin.gif .

Man keleta sykiu irgi pritaike keleta nuolaidu,kurios nebuvo skelbiamos(buvau maloniai nustebinta). g.gif Gal cia is tos pacios serijos kaip,kad jusu draugei taike. g.gif Gal visiems taiko vienodas nuolaidas net jei nesiuncia spec.pasiulymu. biggrin.gif Butu gerai.
Atsakyti