Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 12:30)
Nesuprantu kodel as negaunu spec.pasiulymu.Perku kas savaite.Isleidziu po 50-80lt.kiekviena syki.Tai po kiek kitos isleidziat/Gal kasdien perkat?

Gaunu visada, o perku gal karta per men.
Nemanau, kad nuo pirkimo daznumo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 12:47)
Tai idomu kame reikalas.Bandziau prisiskambint,bet pralaukiau 10min,visi konsultantai uzimti. doh.gif Ar niekas neskambinot,neklauset?

o kam skambint, aš kadangi galvoju skambink kol kas... tai parašiau emeilą ... ir pasirodo nebuvau uždėjus varnelės kad gaučiau spec. pasiulymus.. ir pašto gal neįskaitė kai rašiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 25 spalio 2011 - 11:54
QUOTE(aura. @ 2011 10 25, 12:53)
o kam skambint, aš kadangi galvoju skambink kol kas... tai parašiau emeilą ... ir pasirodo nebuvau uždėjus varnelės kad gaučiau spec. pasiulymus.. ir pašto  gal neįskaitė kai rašiau

As ir jau parasiau e-mail,lauksiu atsakymo.

O kur ta varnele uzdet?As tai uzdejus ant visu pasiulymu,cia is mano anketos:
Jums aktualūs RIMI pasiūlymai, kurie užpildyti registruojantis:
Maisto prekės
Gėrimai
Žaislai
Knygos
Kanceliarija
CD/DVD
Sodo prekės
Sporto prekės
Auto prekės
Ekologiškos prekės
Vaikų prekės
Gyvūnų prekės
Drabužiai ir tekstilė
Sezoninės bei laisvalaikio prekės
Namų apyvokos prekės
Buitinės chemijos prekės

Gal as nematau,gal dar kur reik uzdet?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 10 25, 12:53)
o kam skambint, aš kadangi galvoju skambink kol kas... tai parašiau emeilą ... ir pasirodo nebuvau uždėjus varnelės kad gaučiau spec. pasiulymus.. ir pašto  gal neįskaitė kai rašiau

kokiu emeilu raset? g.gif
Atsakyti
Jau atejo atsakymas is RIMI:

Laba diena,

Negaudavote, nes nebuvo uzdeta varnele, kad sutinkate gauti specialius pasiulymus el.pastu.
Dabar kaip suprantu, kad norite gauti spec.pasiulymus - varnele uzdejome.
Ateity laukite pasiulymu skirtu tik Jums.

thumbup.gif
Tik vat pati tai neradau kur ta varnele uzdet. blush2.gif Susitvarkykit ir kitos-jei norit gaut,nes kitaip negausit,kad ir kiek lauksit! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2011 10 25, 13:04)
kokiu emeilu raset?  g.gif

info.lt@rimibaltic.com
Papildyta:
Na,bet koks absurdas,na nera anketoje spec.pasiulymu.Man tipo ten informacijoje uzdejo varnele.Bet vat noriu pati sutvarkyt vyro anketoje,bet nera jokiu spec.pasiulymu.Maza to,jam jokiu laisku nesiuncia.Man tai nors su bendrais pasiulymais siusadavo.Prasau pagalbos tu,kurios pacios uzdejot ta varnele! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 10 25, 11:53)
ir pasirodo nebuvau uždėjus varnelės kad gaučiau spec. pasiulymus

QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 12:19)
nebuvo uzdeta varnele, kad sutinkate gauti specialius pasiulymus el.pastu

pati tai neradau kur ta varnele uzdet

aš neseniai pasiėmiau kortelę, reikėjo dėti varnelę pačioje anketoje. aš neuždėjau, galvojau, kam reikia, siųs visokius niekalus doh.gif bet jeigu čia tokių gerų dalykų pasiūlo, tai einu irgi varnelės prašytis. šiap kol nebuvo tos kortelės, kartą į ketvirtį Rimi buvau, o kai su kortele - tai greitai mėgstamiausia parduotuvė taps doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 13:19)

Tik vat pati tai neradau kur ta varnele uzdet. blush2.gif Susitvarkykit ir kitos-jei norit gaut,nes kitaip negausit,kad ir kiek lauksit! 4u.gif
Papildyta:

info.lt@rimibaltic.com
[

man atėjo parašyta tas pats, ir ten parašė kad nebuvo uždėta jie ir uždėjo...

QUOTE(ToBeOrange @ 2011 10 25, 13:23)
aš neseniai pasiėmiau kortelę, reikėjo dėti varnelę pačioje anketoje. aš neuždėjau, galvojau, kam reikia, siųs visokius niekalus doh.gif bet jeigu čia tokių gerų dalykų pasiūlo, tai einu irgi varnelės prašytis. šiap kol nebuvo tos kortelės, kartą į ketvirtį Rimi buvau, o kai su kortele - tai greitai mėgstamiausia parduotuvė taps doh.gif lotuliukas.gif

ir aš taip maščiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 10 25, 12:46)
man atėjo parašyta tas pats, ir ten parašė kad nebuvo uždėta jie ir uždėjo...
ir aš taip maščiau  blush2.gif

As irgi taip galvojau ir turbut neuzdejau doh.gif
Bet man atrase

Kadangi neseniai isigijote MANO RIMI lojalumo kortele, tai dar nera sukelti duomenys i duomenu baze.
Siuo metu korteles dalinamos nemokamai ir anketu skaicius labai didelis, todel duomenu sukelimas gali siek tiek uztrukti, bet jei anketoje buvote nurodziusi el.pasta ir pazymejote, kad
sutinkate gauti siunciamus pasiulymus el.pastu tai ateity ir gausite spec.pasiulymus.
Atsakyti

QUOTE(tany @ 2011 10 25, 12:08)

P.S. bet as gavau itk pirma karta... tai jei mergynos jau seniai gauna, vadinasi nevisada esu lojali smile.gif

manau visiskai atsitiktinai siuncia. Turim seimoj 3 korteles (as, vyras ir mama). Mano mama NIEKADA neina i rimi, nes jos mieste ja uzdare. As nueinu laaabai retai, vyras dar reciau. is musu visu pasiulyma gavo tik mama smile.gif Kad yra labai lojali biggrin.gif
Atsakyti
dar kart apie Rimi ,
neina prisiregistruoti puslapiuke, rašiau emailą , atsakymas : Labai noriu Jūsų paprašyti, kad kai būsite Rimi prekybos centre užpildytumete dar kartelį anketą ir atiduotumete pardavėjai ar info skyriui, bet būtinai pasakykite, kad ši anketa turi būti pristatyta i Rimi centrinį biurą Vilniuje.
Atsakyti
Pabandykite paskambinti i Rimi. As paskambinau nemokamu telefonu, po to man perskambino ir mes viska issiaiskinome. Labai maloniai prakonsultavo.Pasirodo as su anyta apsikeitusios kortelem.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 13:19)
Prasau pagalbos tu,kurios pacios uzdejot ta varnele! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pačiam varnelės užsidėti neina, reik skambint arba rašyt e-mail'ą 4u.gif

p.s. Kortelę turiu nuo pirmų dienų, RIMI lankausi vidutiniškai, bet nei vieno pasiūlymo dar negavau, telefu pasakė, kad varnelė buvo uždėta, bet ne visiems spec. pasiūlymus siunčia, tai tiek šia tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 25 spalio 2011 - 14:33