Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių nuolaidų kortelės

QUOTE(asaraa @ 2011 10 22, 21:14)
pas mane: Kiaulienos sprandinė be kaulo, 1 kg / 11,99lt
                Visi prieskoniai SANTA MARIA -40%
                Baltas ar raudonas sausas vynas 35 SOUTH, 0,75l -40%
                Visi skysti skalbikliai PERSIL -37%

na super bigsmile.gif jei kas skaito iš Rimi atstovų PAGARBA, labai gražu, individualu, personalizuota, verta buvo vargt su ta anketa, įdomu kiek variantų yra? pas mane taurės, dvaro vytinta dešra, alyvuogės ir vynas lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekonomija: 24 spalio 2011 - 09:32
tuoj dar chebra prades buriais i parduotuve vaiksciuoti smile.gif... Nes kazkam reikia vieno, kazkam kito... Susitari ateini i parduotuve sutarta valanda ir apsiprekini smile.gif... juokauju...sorry uz offtopic blush2.gif
Atsakyti
man i pasta atsiunte,kad atvesintai vistienai 30% rimi,nezinau cia visiem turbut smile.gif neperpratau tos sistemos dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 23, 22:43)
Anksčiau ir aš negaudavau Rimi pasiūlymų, tai užregistravau savo kortelę manorimi.lt ir nuo tada man siunčia. Bet šį kartą gavau visai ne tas nuolaidas, kurių norėčiau  doh.gif . Reikėtų tų su kūdikių prekėm, o gavau kur vištiena, Ariel... Nieko iš jų nereikia  doh.gif .

o tai ,atsiprasau uz d....a klausima, cia kiekvienam asmeniskai siulo nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(saulyte:) @ 2011 10 25, 09:33)
o tai ,atsiprasau uz d....a klausima, cia kiekvienam asmeniskai siulo nuolaidas?

As irgi nesuprantu doh.gif Ar jus RIMI pasiulymus gaunat i elektronini pasta ar i paprasta? Bandziau prisiregistruot prie manorimi, bet neina doh.gif Noriu ir as gauti pasiulymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 10 25, 10:46)
As irgi nesuprantu  doh.gif  Ar jus RIMI  pasiulymus gaunat i elektronini pasta ar i paprasta? Bandziau prisiregistruot prie manorimi, bet neina  doh.gif Noriu ir as gauti pasiulymus  ax.gif

As taip pat niekaip negalejau prisiregistruoti.. Bet paskambinau i informacija ir reikalas sutvarkytas: jau galiu pasijungti ir gaunu laiskus smile.gif
Atsakyti
As pasidariau, kad gauciau naujienlaiski.Tai dabar pasiziurejau ir as atidziau.Jus man durnai paaiskinkit tai cia gal ta mano nuolaida? Man atrodo, kad cia kaip ir visiems, o ne spec pasiulymas?
Nes raso tik uz 25lt perkant ir sita

Savaitės pasiūlymai
2011 10 25 - 10 31

Malta kava LAVAZZA TIERRA, 250 g (1 kg – 67,56 Lt)

Natūrali KELMĖS grietinė, 30 %, 400 g (1 kg – 7,98 Lt)

Sūrio produktas GINTARAS, 45 %, 250 g (1 kg – 15,96 Lt)

Visiems puodams

Vytinta SENOLIŲ dešra, 220 g (1 kg – 31,77 Lt)
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 10 25, 10:46)
As irgi nesuprantu  doh.gif  Ar jus RIMI  pasiulymus gaunat i elektronini pasta ar i paprasta? Bandziau prisiregistruot prie manorimi, bet neina  doh.gif Noriu ir as gauti pasiulymus   ax.gif

aš pildydama anketą kortelei matyt pažymėjau, kad noriu gauti naujienas, ir pastoviai gaunu. dabar gavau sauskelnėms, dar kažkam.
štai:

sauskelnėms Bambo 30 proc, Hipp tyrelėms ir košėms 35, Neutral skalbikliams ir kūdikių priež. priemonėms 35, ir smetoniškam sviestui 25 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 25 spalio 2011 - 10:26
QUOTE(aureka @ 2011 10 25, 10:12)
As pasidariau, kad gauciau naujienlaiski.Tai dabar pasiziurejau ir as atidziau.Jus man durnai paaiskinkit tai cia gal ta mano nuolaida? Man atrodo, kad cia kaip ir visiems, o ne spec pasiulymas?
Nes raso tik uz 25lt perkant ir sita

Savaitės pasiūlymai
2011 10 25 - 10 31
Malta kava LAVAZZA TIERRA, 250 g (1 kg – 67,56 Lt)

Natūrali KELMĖS grietinė, 30 %, 400 g (1 kg – 7,98 Lt)

Sūrio produktas GINTARAS, 45 %, 250 g (1 kg – 15,96 Lt)

Visiems puodams

Vytinta SENOLIŲ dešra, 220 g (1 kg – 31,77 Lt)

ne cia kitas
Laiskas prasideda: Mielas RIMI pirkėjau,

Atsidėkodami už Jūsų lojalumą, siunčiame specialiai Jums atrinktus pasiūlymus. Linkime šiltos ir jaukios nuotaikos šaltais rudenio vakarais.

Jūsų RIMI.

P.S. bet as gavau itk pirma karta... tai jei mergynos jau seniai gauna, vadinasi nevisada esu lojali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 25 spalio 2011 - 11:09
Nesuprantu kodel as negaunu spec.pasiulymu.Perku kas savaite.Isleidziu po 50-80lt.kiekviena syki.Tai po kiek kitos isleidziat/Gal kasdien perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 spalio 2011 - 11:33
QUOTE(Liutukeee @ 2011 10 25, 12:30)
Nesuprantu kodel as negaunu spec.pasiulymu.Perku kas savaite.Isleidziu po 50-80lt.kiekviena syki.Tai po kiek kitos isleidziat/Gal kasdien perkat?

Nemanau, kad cia tame reikalas schmoll.gif Mano vyras laaabai retai perka Rimi, o pasiulymus gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2011 10 25, 12:41)
Nemanau, kad cia tame reikalas schmoll.gif Mano vyras laaabai retai perka Rimi, o pasiulymus gauna biggrin.gif

Tai idomu kame reikalas.Bandziau prisiskambint,bet pralaukiau 10min,visi konsultantai uzimti. doh.gif Ar niekas neskambinot,neklauset?
Atsakyti