O čia jūs gaunate į e-paštą ar reikia prisijungti prie MANO RIMI su kortele
QUOTE(fukse @ 2011 10 23, 10:29)
į paštą,aš gavau,bet net neskaičiusi ištryniau
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 10 23, 10:48)
į paštą,aš gavau,bet net neskaičiusi ištryniau
Tai gali nueiti į šiukšlinę ir grąžint laišką
QUOTE(Agniska @ 2011 10 23, 04:46)
Pas mane tas pats,o iki kada jos galioja?
nuo 10.25 iki 10.31
Idomu, kodel as negavau Rimi pasiulymu Mano vyras gavo, o as ne. Nors viska pildziau kai kortele issiiminejau
QUOTE(doruta @ 2011 10 22, 19:28)
O as gavau BAMBO sausk. 30%,. Neutral 35%, Hipp kosem, tyrelem 35%, ir smetoniskam sviestui 25%.
Va šito man labai reiktų, o gavau su drabužiais
QUOTE(bagyra9 @ 2011 10 23, 07:54)
As manau kad visoms skirtingai, nes jei gerai atsimenu - reikejo pazymeti pildant anketa kas labiausiai domina. Jei vienos pazymejo, kad vaiku prekes tai ir gavo nuolaida sauskelnems, kitos ka kita pazymejo tai ir gavo kitaip. As pati gavau ta nuolaida su 40proc nuolaida drabuziams virsutiniams.
Nu, kad tikrai žymėjau apie vaikų prekes, o jų rūbai nedomino
QUOTE(gudrunia @ 2011 10 23, 14:17)
Idomu, kodel as negavau Rimi pasiulymu Mano vyras gavo, o as ne. Nors viska pildziau kai kortele issiiminejau
as irgi nieko negavau
QUOTE(fukse @ 2011 10 23, 10:29)
QUOTE(gudrunia @ 2011 10 23, 14:17)
realiai as irgi viska pildziau anketoje, bet gaudavau tik sms zinutes, kai prasidejo asmeniniai pasiulymai, bandziau prisiregistruoti internetiniu budu, kad gauti el pasiulymus, bet man nepavyko, nepriimdavo rimi koreles Nr. taip kad teko skambintu Rimi nurodytu tel nr ir tikslinti viska, kad gauti el pasiulymus
Anksčiau ir aš negaudavau Rimi pasiūlymų, tai užregistravau savo kortelę manorimi.lt ir nuo tada man siunčia. Bet šį kartą gavau visai ne tas nuolaidas, kurių norėčiau . Reikėtų tų su kūdikių prekėm, o gavau kur vištiena, Ariel... Nieko iš jų nereikia .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 10 23, 21:43)
Anksčiau ir aš negaudavau Rimi pasiūlymų, tai užregistravau savo kortelę manorimi.lt ir nuo tada man siunčia. Bet šį kartą gavau visai ne tas nuolaidas, kurių norėčiau . Reikėtų tų su kūdikių prekėm, o gavau kur vištiena, Ariel... Nieko iš jų nereikia .
As irgi tuos pacius gavau pasiulymus... o irgi reiktu kudikiu prekems... O va mamos ir vyro korteles pati registravau mano rimi, ir kudikiu prekes prie pageidajamu zymejau... bet ju kortelems visai jokiu pasiulymu nesiuncia vistiek - kazin kodel taip?
QUOTE(Will @ 2011 10 24, 09:52)
Aš RIMI kortelę užregistravau sistemoje, bet išvis jokių pasiūlymų negaunu
o ten ziurima ne pagal apsipirkimo, tai yra korteles naudojimo kieki? nes lojaliems klientams