Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 21:33)

Bet tai esmes nekkeicia - dvelkia stereotipu taikymu...

Atvirksciai smile.gif as manau kad kiekvienas zmogus yra individualibe, todel jam ir reikia individualaus dizaino atsizvelgiant i jo interesus tongue.gif O as tiesiog sneku is patirties..dirbu sitoj sriti 13 metu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 14:59)
rokoko, palyginau su gaures dydziu ir patapo daugmaz aisku  smile.gif bet man minejo jog tradeskante saulutes megeja, o gaure gaunas pavesio. Ai bet tu juk sauleje lygtais augini.

auga ta gaurė visiškoj saulėje, tik kitoj vietoj gal kiek aukštesnė būtų. Nors šiemet šalia atsiradusi dantytoji išaugo didelė, saulėje.
Tradeskantė persikėlė į pusiau pavėsį, irgi gerai gyvena, tik buvo išgriūt sugalvojusi.

Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 22:10)
Atvirksciai smile.gif as manau kad kiekvienas zmogus yra individualibe, todel jam ir reikia individualaus dizaino atsizvelgiant i jo interesus tongue.gif  O as tiesiog sneku is patirties..dirbu sitoj sriti  13 metu.

Tikrai negalima atskirt aplinkos nuo zmogaus ir jo namu.. Uzejus pas zmogu namo iskarto matosi kas jam patinka ,ko jis domesi.Ta turi pamatyt dizaineriai ir padet zmogui isreikst save savo sode. As netikiu kad gali but minimalizmas namuose ir misraine sode. Jus atverskit namu dizaino zurnalus ir paziurekit kiek ivairiu stiliu siulo,tai landsafto stiliu tikrai nera maziau..
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 22:42)
Tikrai negalima atskirt aplinkos nuo zmogaus ir jo namu..

toratora, ar tu galetum kaip nors paaiskinti didele meile/potrauki lauko augalams ir beveik jokio intereso kambariniams (cia as apie save) g.gif ?
Atsakyti
Na kaip bet koks kūrybinis užsakymas - bendraujant gimsta rezultatas. Pirmas įspūdis kartais apgaulingas, kartais teisingas.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 23:42)
Tikrai negalima atskirt aplinkos nuo zmogaus ir jo namu.. Uzejus pas zmogu namo iskarto matosi kas jam patinka ,ko jis domesi.Ta  turi pamatyt dizaineriai ir padet zmogui isreikst save savo sode. As netikiu kad gali but minimalizmas namuose ir misraine sode. Jus atverskit namu dizaino zurnalus ir paziurekit kiek ivairiu stiliu siulo,tai landsafto stiliu tikrai nera maziau..

Na man gal ir nereikėtų šia tema reikštis blush2.gif Bet šitam sakiniui pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif apie save kalbant.
Pas mane namie minimalistinis stilius, o lauke bandžiau padaryti sudėtinius gėlynus iš daug skirtingų augalų, kurie man labai gražūs nuotraukose arba pas kitus žmones, bet pas mane jie priminė šabakštynus. Taip pat kaip nemėgstu atvirų daiktais apkrautų lentynų, nes jos dvelkia netvarka, bet ir vėl tik pas mane doh.gif kažkodėl pas kitus žmones labai mielai ir jaukiai daiktų gausybė atrodo ax.gif Taip pat ir palangės nukrautos gėlėmis rolleyes.gif Aš čia jau truputį poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 09 17, 08:47)
Na man gal ir nereikėtų šia tema reikštis blush2.gif Bet šitam sakiniui pritariu 100 proc.  drinks_cheers.gif apie save kalbant.
Pas mane namie minimalistinis stilius, o lauke bandžiau padaryti sudėtinius gėlynus iš daug skirtingų augalų, kurie man labai gražūs nuotraukose arba pas kitus žmones, bet pas mane jie priminė šabakštynus. Taip pat kaip nemėgstu atvirų daiktais apkrautų lentynų, nes jos dvelkia netvarka, bet ir vėl tik pas mane  doh.gif  kažkodėl pas kitus žmones labai mielai ir jaukiai daiktų gausybė atrodo ax.gif Taip pat ir palangės nukrautos gėlėmis rolleyes.gif Aš čia jau truputį poster_offtopic.gif

va ir pas pane tas pats,
namuose atrodo tvarkaisi susidėlioji viską...bet taip baisiai atrodo, o pas draugę kokią tai fantastika.
O apie lauke dekoruojamus augalus ir tas pat , na susisodinau viską, susiplanavau, o rezultatas, kad net verkti norisi, vėl raunu po metų ir iš naujo, gal atrasiu savo stilių.
Atsakyti
Hm gilinatės kažkur čia smarkiai biggrin.gif
Paskutinės dienos/savaitės prieš nušąlant visam rudens grožiui, o mano patvoriai tik dabar pasidarė tokiais žydinčiais šabakštynais,kokių ir norėjau... Kaip gaila kad trumpam, tai bent fotkinu biggrin.gif subtiliam skoniui matyt nelabai, bet man, bardakėlį toleruojančiai - kas spalvota, tas gražu tongue.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 17 rugsėjo 2009 - 08:20
QUOTE(linuke_ @ 2009 09 17, 07:47)
Aš čia jau truputį poster_offtopic.gif

visai ne schmoll.gif , juk tai diskusija, kaip pats zmogus yra susijes su namo aplinka ir tai yra svarbu !
Ir man, name norisi mazai, o lauke - dauuuuug, nes daiktai mane vargina... bet pastebiu, kad augalu (ypac zoliniu) gausa irgi su laiku pradeda varginti - tai jie dziusta, tai ruduoja, tai isgriuna doh.gif ... cia matyt tinginio filosofija biggrin.gif .

QUOTE(raganele @ 2009 09 17, 08:18)
Hm gilinatės kažkur čia smarkiai biggrin.gif

va man labai grazu pas tave pasiziureti, gyvumo pasisemti thumbup.gif , bet paciai toks ryskumas primena soliariuma - nuejai, pasimegavai, bet ilgai neisbutum rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 rugsėjo 2009 - 08:39
Laba diena, gal kuri turite purentuvą (frezą). Norėčiau gerą gabalą vejos paversti daržu. Ar verta dėl to (o vėliau ir dėl ravėjimo palengvinimo) frezą pirkti? O gal 4u.gif darbuotis tradiciniu būdų - su kastuvu ir kauptuku? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 09 17, 09:38)
visai ne  schmoll.gif , juk tai diskusija, kaip pats zmogus yra susijes su namo aplinka ir tai yra svarbu !
Ir man, name norisi mazai, o lauke - dauuuuug, nes daiktai mane vargina... bet pastebiu, kad augalu (ypac zoliniu) gausa irgi su laiku pradeda varginti - tai jie dziusta, tai ruduoja, tai isgriuna  doh.gif ... cia matyt tinginio filosofija  biggrin.gif .

Pas mane turbūt ta pati tinginio filosofija biggrin.gif
Kai pirkom namą - sakiau nebus jokių daržų, jokių gėlynų - tik medžiai, krūmai, kad daug tupinėti nereikėtų.
Paskui pradėjau domėtis ką čia pasisodinti ir taip visko prireikė rolleyes.gif viskas labai gražu ir įdomu tapo bigsmile.gif o dabar grįžtu prie pradinės minties - kad gėlynų reikia atsisakyti, o kuo daugiau skirtingu laiku žydinčių krūmų ir spygliuočių šiek tiek, kad žiemą ir ankstyvą pavasarį nebūtų plika cool.gif Kad nebūtų tiek daug tupinėjimo, nes tam paprasčiausiai nelieka laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2009 09 17, 09:40)
Laba diena, gal kuri turite purentuvą (frezą). Norėčiau gerą gabalą vejos paversti daržu. Ar verta dėl to (o vėliau ir dėl ravėjimo palengvinimo) frezą pirkti? O gal 4u.gif  darbuotis tradiciniu būdų - su kastuvu ir kauptuku?  Ačiū už atsakymą.

O issinuomoti neiseitu?
Atsakyti