QUOTE(Nerutė @ 2009 09 29, 11:10)
as galvoju, kad tie kas nori juk jas ir pasisodina
butu buvus mano valia (kazkada pries n metu) vargu ar as jas buciau sodinus
bet yra kaip yra
tikrai neturiu noro skaudint jum dusios
musu kieme ir kitu dideliu medziu yra, didele dalis ju tikras geris
(na kol nesugalvoja po geru veju luzt ir kris
) taciau del vienos drebules tai man siaubas ima, jei neduok Die kada luztu tiesiu taikymu i nama, o medis galingas
na bet tema ne apie mano medzius, tad diskutuokite toliau apie kompozicijas - su malonumu skaitau sia info
As supratau informacija taip, kaip jus pateikete. Sabakstynas yra suprantamas (na literaturoje ) kaip savaime pridyge krumoksniai, nevertingi krumai, piktzoles.
Nezinojau, kad turite omeny nudziuvusias sakas.
1. Jei iki tokio aukscio sakos buvo nudziuve, vadinasi eglems toje vietoje kazkas netinka. Nedziusta jos nei is sio ne is to budamos dar tokios nesenos.
2. Yra kitu budu apeiti ta permatoma tvora- nuo pasiulymo kaimynui uz tas egles kitoje puseje sodintis gyvatvore, iki to, kad galima galbut apzaisti ta vieta, padarant ja uzdaresne. Sunku paaiskint ka turiu minty, ypac nezinant platesnio konteksto. Bendra mintis tokia- kamsyti ne skyles, o sodintis augalus ar koki statini toleliau, tuo optiskai slepiant egliu apacias, bet neuzdengiant ju virsuniu.
Jei yra nuogastavimu del dideliu medziu kieme, verta pasikonsultuotu su kokiu vietiniu dendrologu.