Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(DeeDee @ 2009 09 16, 13:42)
kaip įdomu  bigsmile.gif Tarkim žmonės keičia mašinas dažnai ( į naujesnius modelius, bet to paties gamintojo), klauso alternatyvią muziką ( hardrock'ą), papuošalų išvis nenešioja ir apranga - laisvalaikio ( sportiniai kostiumai, sportiniai bateliai). Tai ką su tokia šeimyna daryt ( t.y. kas tokiems tiktų ir patiktų) ?

Galiu pabandyt pamastyt garsiai biggrin.gif patinka alternativia muzika reiskia nebijos naujoviu,originaliu sprendimu.jei nera noro puostis reiskia kad ir sode netures daug papuosimu...sportiniai bateliai,megsta patoguma- aplinka irgi patogi ir funkcionali + tikriausiai reikes sporto aiksteles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 09 16, 14:55)
lotuliukas.gif Tiesiog akyse kuriasi nauja profesija - apželdinimo psichologija  lotuliukas.gif Čia man primena tuos kaipjietenvadinasi nusikaltėlių psichologinių profilių kūrėjus. Toratora, ar papaišytum projektėlį tokiam tipažui?  mirksiukas.gif

tai, kad čia jokia naujovė, kai dirbau paslaugų sferoj, pagal kliento išvaizdą žinojau ko prašys tongue.gif

QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 14:56)
Galiu pabandyt pamastyt garsiai biggrin.gif  patinka alternativia muzika reiskia nebijos naujoviu,originaliu sprendimu.jei nera noro puostis reiskia kad ir sode netures daug papuosimu...sportiniai bateliai,megsta patoguma- aplinka irgi patogi ir funkcionali + tikriausiai reikes sporto aiksteles  lotuliukas.gif

ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 16 rugsėjo 2009 - 14:20
QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 13:02)
Rokoko[/b], rezk man is realybes, o ne is sausu saltiniu, kiek vietos andersono tradeskante aplink save uzsikariauja?

daug užima. didelis keras išauga.

čia iš pernai vidurvasario:
[attachmentid=184552]

čia šiemet pirmoje vasaros pusėje, apibrėžtos dvi tradeskantes, paskui jos dar labiau išplatėjo, vieną ką tik iškasiau:
[attachmentid=184553]
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 14:56)
Galiu pabandyt pamastyt garsiai biggrin.gif  patinka alternativia muzika reiskia nebijos naujoviu,originaliu sprendimu.jei nera noro puostis reiskia kad ir sode netures daug papuosimu...sportiniai bateliai,megsta patoguma- aplinka irgi patogi ir funkcionali + tikriausiai reikes sporto aiksteles  lotuliukas.gif

Noriu papriestarauti viskam ka parasei:
Alternatyvios muzikos nemegstu, bet naujovemis labai domiuosi mirksiukas.gif
Nesu puoseiva, bet sodo puosimas mano aistra tongue.gif
namie megstu sportine apranga (mieliau uz chalata), kasdieniai bateliai irgi skorochodai zema pakulne, bet tai visai nereiskia, kad as megstu sporta ir man reikia tos kvailos kasio aiksteles unsure.gif

Tai kaip tau? A? biggrin.gif
Papildyta:
rokoko, palyginau su gaures dydziu ir patapo daugmaz aisku smile.gif bet man minejo jog tradeskante saulutes megeja, o gaure gaunas pavesio. Ai bet tu juk sauleje lygtais augini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 rugsėjo 2009 - 15:00
QUOTE(DeeDee @ 2009 09 16, 14:42)
kaip įdomu  bigsmile.gif Tarkim žmonės keičia mašinas dažnai ( į naujesnius modelius, bet to paties gamintojo), klauso alternatyvią muziką ( hardrock'ą), papuošalų išvis nenešioja ir apranga - laisvalaikio ( sportiniai kostiumai, sportiniai bateliai). Tai ką su tokia šeimyna daryt ( t.y. kas tokiems tiktų ir patiktų) ?

Susibalamutinciau juodai. Hardrockas ir sportine apranga mane balamutintu. biggrin.gif Bandyciau ziuret giliau:)) Beda, kad zmones retai buna nuoseklus (pagal musu isivaizdavima) arba tip top atitinka standartus (stereotipus).
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 14:59)
Noriu papriestarauti viskam ka parasei: 
Alternatyvios muzikos nemegstu, bet naujovemis labai domiuosi mirksiukas.gif
Nesu puoseiva, bet sodo puosimas mano aistra  tongue.gif
namie megstu sportine apranga (mieliau uz chalata), kasdieniai bateliai irgi skorochodai zema pakulne, bet tai visai nereiskia, kad as megstu sporta ir man reikia tos kvailos kasio aiksteles  unsure.gif

Tai kaip tau? A?  biggrin.gif

Man buvo duotas konkretus pavizdis as ir pabandziau pafantazot ta tema smile.gif Gal pas tave atkreipciau demesi i kazka kita smile.gif as tikrai nepatikesiu kad moteris kuri rengesi islaikant spalva ir nenesioja paposalu rinksis margumina ir ivairias statuleles i soda smile.gif tikriausiai nores kazka subtilaus.( cia nelecia augalu fanatiku biggrin.gif ,ju neatskirsi ,bet jie nesikreipia i dizainerius ).Ir as kalbejau apie klijentus kurie kreipesi projekto... jei jie atvaziavo abu su sportinia apranga tai greiciausiai sportuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 09 16, 16:07)
Susibalamutinciau juodai. Hardrockas ir sportine apranga mane balamutintu.  biggrin.gif Bandyciau ziuret giliau:))  Beda, kad zmones retai buna nuoseklus (pagal musu isivaizdavima) arba tip top atitinka standartus (stereotipus).

lotuliukas.gif labai labai tikiuosi, kad nesibalamutindama duosi pastabas, kai prašysiu pakomentuot puošybos klausimais biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 17:16)
Man buvo duotas konkretus pavizdis as ir pabandziau pafantazot ta tema smile.gif

viskas gerai 4u.gif Juk per mažai informacijos pateikta buvo, kartais mažytės smulkmenos daugiau pasako wink.gif
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 17:16)
as tikrai nepatikesiu kad moteris kuri rengesi islaikant spalva ir nenesioja paposalu rinksis margumina ir ivairias statuleles i soda smile.gif

Ot prikibsiu prie taves, pas mane margumo tikrai daug, nors asmeninis rengimosi ir puosimosi stilius labai santurus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 17:40)
Ot prikibsiu prie taves, pas mane margumo tikrai daug, nors asmeninis rengimosi ir puosimosi stilius labai santurus smile.gif

as kazkodel isitikinusi, kad toratora kalbejo ne apie marguma, o apie dekoracijas ax.gif (nemanau, kad tau tai budinga).
Atsakyti
Dekoracijos taip - nebudinga. Iskart Sobieskos pantera riaumot atminty ima biggrin.gif
Papildyta:
Bet tai esmes nekkeicia - dvelkia stereotipu taikymu...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 16, 21:33)
Dekoracijos taip - nebudinga. Iskart Sobieskos pantera riaumot atminty ima  biggrin.gif

Tina, daraisi atvira biggrin.gif , o as pabijojau issizioti ...
Stereotipai yra taisykles, o be taisykliu neegzistuoja jokia teorija wink.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 rugsėjo 2009 - 21:46
Zinau, kad Sobieska mane supras, kitam gal ir nesakyciau tongue.gif siaip man pas ja viskas labai grazu, jau ne karta esu minejus.
Atsakyti