Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 26, 19:53)
Ir dar toks klausimėlis - kadangi klevo vieta ten liko laisva, ką patartumėte sodinti jo vieton? Pačiai norėtųsi kažko spygliuoto.

spygliuocio tai spygliuocio, bet man asmeniskai daug spygliuociu vienoje vietoje (paziurek baltezers foto) atrodo nuobodziai. Ir dar pagalvok, kaip atrodys ziema, ar nebus per daug "sunku" toje vietoje, palyginus su visa aplinka g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 26, 19:53)
Pavadinimas
ir kaina čia
, psl. 238

Ir dar toks klausimėlis - kadangi klevo vieta ten liko laisva, ką patartumėte sodinti jo vieton? Pačiai norėtųsi kažko spygliuoto.

O jei kazka is maumedziu? ne svyranti ,o rutuline forma :
Larix decidua "Kornik"
Larix decidua "Globus"
ju laja tiks prie nidiformis ir conicu smile.gif
Atsakyti
Labai laukiu kada toratora tures laiko man papiesti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 26 rugsėjo 2009 - 23:43
QUOTE(toratora @ 2009 09 26, 22:46)
O jei kazka is maumedziu? ne svyranti ,o rutuline forma :
Larix decidua "Kornik"
Larix decidua "Globus"
ju laja tiks prie nidiformis ir conicu smile.gif

čia kaip suprantu būtų skiepytas rutulys į "kotą"?
O jei iš lapuočių? Irgi dairytis į panašią formą (pvz. klevas 'Globosum')?
QUOTE(vida777 @ 2009 09 26, 21:47)
spygliuocio tai spygliuocio, bet man asmeniskai daug spygliuociu vienoje vietoje (paziurek baltezers foto) atrodo nuobodziai. Ir dar pagalvok, kaip atrodys ziema, ar nebus per daug "sunku" toje vietoje, palyginus su visa aplinka  g.gif .

Ačiū už nuorodą 4u.gif
Aplinka tokia, kad matomos sklypo kraštinės spygliuotos - kalninės pušelės, dygiosios eglės, juodoji pušis prie įvažiavimo. Artimiausiose kompozicijoje (čia dalis želdyno, ribojančio ~apskritimo formos vejos plotą) daugiau spygliuočių nei lapuočių, tolimėse zonose atvirkščiai - daugiau lapuočių nei spygliuočių. Lyg ir gana nuoseklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 27 rugsėjo 2009 - 05:44
QUOTE(vida777 @ 2009 09 26, 20:47)
spygliuocio tai spygliuocio, bet man asmeniskai daug spygliuociu vienoje vietoje (paziurek baltezers foto) atrodo nuobodziai.

O aš jaučiu silpnybę pavasarinėms svogūninėms gėlėms ir spygliuočiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 09 27, 10:35)
O aš jaučiu silpnybę pavasarinėms svogūninėms gėlėms ir spygliuočiams  wub.gif

gera tau jausti silpnybe, kai tu lapuociu turi taip pat i valias tongue.gif . Jauciu ir as ta silpnybe, bet vienoje vietoje daug spygliuociu, neimaisant lapuociu, man atrodo nuobodu - ta norejau pasakyti.
Atsakyti
Gal kas nors galit man pasakyti kas čia yra? Manau kad kažkokia tuja, bet kokia ir ar auga pas mus? Žmogus kuris pardavinėjo nieko apie jas nežinojo.
Atsakyti
Ir dar noriu paklausti rožininkių - ką man daryti su tom gigantėm šakom? Gal jas reikėjo anksčiau nupjauti? Visą laiką sakiau,kad jau rožių pas mane tai tikrai nebus. Prisišnekėjau lotuliukas.gif Bet šita labai džiaugiuosi - visą vasarą žydėjo po langu be pertraukos.
Atsakyti
sveikos, noriu paklaust o vijokline roze ar reikia ziemai nugenet,o gal ja reikia pridenkt ziemai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 09 27, 15:57)
Gal kas nors galit man pasakyti kas čia yra? Manau kad kažkokia tuja, bet kokia ir ar auga pas mus? Žmogus kuris pardavinėjo nieko apie jas nežinojo.

hebe, Hebe ochracea 4u.gif .
Atsakyti
Nu geras bigsmile.gif Kaip tu ir atkasei? Labai ačiū 4u.gif Eisiu paskaityti apie ją, bet, greičiausiai, pas mus nežiemos.
Paskaičiau. Žiemai keliaus į šiltnamį su vienmetėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 27 rugsėjo 2009 - 22:05
Kas gero prie Megos kazin buvo, augalu mugej?
Atsakyti