QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 26, 07:55)
Gal pasakytumėte kas čia ne taip ar ko trūksta/per daug, gal ką reiktų sukeist vietom. O gal aš be reikalo pati prie savęs kabinėjuosi?
Augalai tokie:
1 - tuja 'Globosa'
2 - eglutė 'Nidiformis'
3 - eglutė 'Conica'
4 - eglutė 'Daisy white'
5 - lanksva 'Magic Carpet'
6 - lanksva 'Golden princess'
7 - kadagys 'Blue Star'
8 - klevas 'Drumondii'
Gražiausias plotelio vaizdas turi atsiverti žiūrint panašiai iš tos pusės, kaip paveikslėlyje su numeriukais.
'Nidiformis' man labiau ziuretusi greta 'Conicos' ir 'Daisy white', o geltonos ir pilkos derinys
Bet cia galbut asmeninis skonis.
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 09 26, 11:27)
Turbut reikes isigyti ta knyga
Per nakti sugalvojau Puskiparisi pendula sodinti prie salos, o katapla toliau link tvenkinio
Noriu pasidalinti sio ryto darbo rezultatais
Issikasiau viendienes ir susistaciau toje saloje. Ir vaizdelis labai nekoks
Tikrai kaip koks preriju sodas isdyges nezinia is kur
Dar dabar atsivertus ziuri i ta zurnala - viendienes su spygliuociais - taip grazu. Neimenama misle man - kodel pas mane negrazu
Tai va, issikasiau barzdotuju vilkdalgiu - sie daug geriau ziurisi. Tik kaip viskas atrodys, kai vasara vilkdalgiu lapai nuruduos
(Pas kitus gal ir grazus laikosi visa sezona, o pas mane po zydejimo greitai dekoratyvuma praranda)
Dabar jau galutinai suprantu, kad neveikia mano vaizduote
Jeigu koks medelynas parduotu augalus su salyga, kad priimtu atgal - tai galeciau su gyvais augalais paeksperimentuoti
, nes dabar truputi pasimetusi jauciuosi
Bijau, kad isivaizduoju vienaip, o realybeje pasirodys atvirksciai
Galbut tau paveiksleliuose viendienes su spygliuociais grazu, o pas tave ne, nes lygini suaugusius spygliuocius ir vasara fotografuotas viendienes su mazais spygliuotukais ir rudeninemis viendienemis- pageltusiais, praradusiais dekoratyvuma lapais ir jau bebaigiancias nuzydet?
O del vilkdgiu- gal verta daugiau jais pasidomet, ju ivairiu rusiu yra. Man rodos ne visu lapai praranda dekoratyvuma.
Na su krastovaizdzio projektavimu, kaip ir kitais kurybiniais darbais- reikia daug ir nuolat dirbti, kad vaizduote islavinti.