Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(Nuk @ 2009 09 25, 11:25)
Man protingai ir nereikia blush2.gif biggrin.gif 
Tai kad ta mano sala tokia yra, pasirodo sudėtinga blink.gif
Bet jeigu supaprastinsiu užduotį, t.y. suvienodinsiu formas - tai bus nuobodu g.gif

Aš čia tyliai stebiu ir „balėjinu“. Pasireikšt tai nea, bo apie medžius nesuprantu - pas mane 6arai verysad.gif Žodžiu sėkmės, toliau stebėsiu, kas gausis iš šitos jungtinės kūrybos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 09 25, 10:55)
4u.gif ačiū, kad mane padrąsini, nes jau kartais atrodo, kad aš jum atsibosiu vis apie tą patį šimtą kartų klausdama blush2.gif
yess.gif nors vieną dalyką pataikiau  bigsmile.gif
Anoji kraštinė visa apsodinta vilkdalgiais sibiriniais, viendienėm, kelios melsvės įkištos. Tik dar reikia laukti, kol suaugs viskas. Foto net jų nesimato ax.gif Tik už jų link tvoros kažko trūksta. Tai dabar mąstau ten kokių miskantų/viksvų ar pan. gal kokio 1,5 m aukščio pasodinti. Nes dabar jau nyku tenai.

Mano mintis- status augalai. Viksvos ivairiaus aukscio, jokiu apskritalapiu ala melsves. Ir viendienes ten neypac. Man asmeniskai:)
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 09 25, 12:25)
Man protingai ir nereikia blush2.gif biggrin.gif 
Tai kad ta mano sala tokia yra, pasirodo sudėtinga blink.gif
Bet jeigu supaprastinsiu užduotį, t.y. suvienodinsiu formas - tai bus nuobodu g.gif

Tą klevą tuomet braukiu iš sąrašo. Nežaisiu aš su juo schmoll.gif

Savaitgalį planuoju į botanikos sodą nukeliauti. Gal kokių idėjų pasisemsiu rolleyes.gif
Papildyta:

nugis tikra tiesa bigsmile.gif
ačiū  4u.gif blush-anim-cl.gif

Nuobodu nebus pakartojus formas. O del botanikos sodo tai gera mintis. Toratora 4u.gif pasakei, ka ir as bandziau nevykusiai pasakyt anksciau:)
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2009 09 25, 11:16)
Merginos, norečiau paklausti  blush2.gif  kaip prižiūrėti šitą nerealų kūrinį (jau baigia akys išvarvėti bežiūrinėjant ir besigrožint  bigsmile.gif )  Ar reikia su krepšeliu nešti žiemoti į patalpą? Ar čia tik laikinai viskas sutupdyta, o po to perkast į žemę reikia?

sitos vokiskos dekoracijos yra rudenines, Kaledoms pakeiciamos naujomis ir niekur nenesamos, o ismetamos, kai tampa nebedekoratyvios. Nebent atsirastu koks skupus arba megejas darzininkas vokietis ir persodintu jas i dirva, nes sitie augaliukai yra specialiai rudeni pardavinejami rudeninems kompozicijoms ir kiek gi ilgai jie galetu augti tokiame bliudelyje ax.gif . Panasioms kompozicijoms naudojami netgi miniatiuriniai spygliuociai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 rugsėjo 2009 - 12:18
QUOTE(vida777 @ 2009 09 25, 12:16)
sitos vokiskos dekoracijos yra rudenines, Kaledoms pakeiciamos naujomis ir niekur nenesamos, o ismetamos, kai tampa nebedekoratyvios. Nebent atsirastu koks skupus arba megejas darzininkas vokietis ir persodintu jas i dirva, nes sitie augaliukai yra specialiai rudeni pardavinejami rudeninems kompozicijoms ir kiek gi ilgai jie galetu augti tokiame bliudelyje  ax.gif . Panasioms kompozicijoms naudojami netgi miniatiuriniai spygliuociai.

Nu va angel_sadangel.gif žlugo mano viltys... Man kaip skūpai lietuvei tai tikrai ranka nepakiltų tokį gėrį išmesti hihihi.gif
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 09 24, 23:55)
Rugsėjis kieme - kibirkščiuojantis balkonas smile.gif.
(tik kažkaip būtent balkoną sunku fotografuoti - neperteikia spalvų, nors tu ką)

Tikrai grazu, o man dar ir balkono tureklai bais grazus bigsmile.gif Kitais metais gal bandysiu tas trapias pelargonijas prisijaukint, tai tavo balkonas "keliauja" i mano paveiksliuku kolekcija biggrin.gif Tik kas ten tie zali placialapiai ir dar kur geltonai zydi?
Arba geriau isvardink visus augaliukus: gal dar ka praziurejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 25 rugsėjo 2009 - 13:01
mano kiemelyje ruduo ... unsure.gif rudeneje....
parodykit savo runenelio kemelius... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2009 09 25, 14:32)
mano kiemelyje ruduo  ...  unsure.gif rudeneje....
parodykit savo runenelio kemelius... rolleyes.gif

sory...ziuriu reideles nesispaudzia...ruduo... doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
laba,

nuolatinė skaitytoja šiek tiek įsiveržia. parodoj radau augaliukus, atvežtiniai iš lenkijos, ar susidūrė kas nors, žiemoja pas mus?

atsiprašau už kokybę, čia toks margas geltonai žalias kadagys:
user posted image

ir japoniško stiliaus nepaklausiau pavadinimo:
user posted image

ačiū už skubias nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 25 rugsėjo 2009 - 14:25
QUOTE(yuki @ 2009 09 25, 15:21)
laba,

nuolatinė skaitytoja šiek tiek įsiveržia. parodoj radau augaliukus, atvežtiniai iš lenkijos, ar susidūrė kas nors, žiemoja pas mus?

atsiprašau už kokybę, čia toks margas geltonai žalias kadagys:
user posted image
ir japoniško stiliaus nepaklausiau pavadinimo:
user posted image
ačiū už skubias nuomones smile.gif

Jei ziemoja Lenkijoje, greiciausia ir pas mus ziemos. O lot. pavadinimu nebuvo prikabinta?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 09 25, 15:48)
Jei ziemoja Lenkijoje, greiciausia ir pas mus ziemos. O lot. pavadinimu nebuvo prikabinta?

lotyniškų nebuvo, pirmą pardavėjas pavadino 'gold wings', o antrą 'profundance??? nana', nelabai žinantis kalbas. google nieko nerandu.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 09 25, 14:56)
lotyniškų nebuvo, pirmą pardavėjas pavadino 'gold wings', o antrą 'profundance??? nana', nelabai žinantis kalbas. google nieko nerandu.

Pirmas tai man nematytas , o antrasis ko gero bus Juniperus procumbens 'Nana' kažkoks giminaitis (stiebinis). Šliaužianti jo forma tai pas mane žiemoja be problemų (tik sakyčiau toks apgaulingas kadagys - plečiasi labiau negu įsivaizdavau rolleyes.gif, o atrodė kad bus lėtaūgis (rašo, kad į plotį siekia 1,5 m)
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2009 09 25, 14:56)

Juniperus <gold wings' tikrai negirdetas.. net paziurejau knygose sad.gif
o antras juniperus "procumbens nana" skiepitas -pas mus gerai ziemoja,tik reikia ziuret kad zemiau skiepo neatsirastu laukinio kadagio sakeliu.

radau nuotrauka kur tas pats kadagys skiepitas ir sliazianti forma smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toratora: 25 rugsėjo 2009 - 16:26
QUOTE(toratora @ 2009 09 25, 16:17)
Juniperus <gold wings' tikrai negirdetas.. net paziurejau knygose sad.gif
o antras juniperus "procumbens nana" skiepitas -pas mus gerai ziemoja,tik reikia ziuret kad zemiau skiepo neatsirastu laukinio kadagio sakeliu.

radau nuotrauka kur tas pats kadagys skiepitas ir sliazianti forma smile.gif

ups.. ir redagot neduoda sad.gif sorry
Atsakyti