QUOTE(Nuk @ 2009 09 23, 15:21)
įvertinkit prašau
Visai šauniai čia gavosi Nuk tik aš perkelčiau aukščiausią gėlyno vietą truputį kitur, kad daugiau atsivertų tvenkinys (atrodo ir pati tą minėjai, kai kalbėjai apie cūgą). Tik kas tas krūmas galėtų būti nelabai įsivaizduoju, trūksta fantazijos ir žinių šitoj vietoj . Bet tas putinas tai irgi man šiaip sau . Aš gal net pagalvočiau apie augesnę pušį šitoj vietoj Dar kliūva gėlyno forma, bet čia jau reikia matyti sklypo visumą.
Tie pasišiaušėliai - tai vienadienės ir melsvės (priekyje). Šiaip dėl melsvių tai sutinku su smth1 - nelabai sveika jas saulėkaitoj sodint, na bet jei jau turi atliekamų - kodėl nepanaudojus (kai pasidarys negražios rudenį - nupjausi), nes pavasarį ir pirmoj vasaros pusėj turėtų gerai atrodyti ir saulėje (na nebent jos kažkokios lepesnės rūšies, ar ten didesnė atokaita nei as įsivaizduoju). Man dar čia trūksta kažkokio žemo kiliminio augalo, apjungiančio viską kai bus nupjauti melsvių ir vienadienių lapai Kažkodėl į galvą labai lenda gvazdikėlių (Dianthus) kilimas (jų labai didelis pasirinkimas, gerai plečiasi, nevirsta šienu (bent jau man taip atrodo ) Gal pabandysiu įkelt savo melsvės ir gvazdikėlio derinuką.
QUOTE(vida777 @ 2009 09 23, 18:34)
Oi kaip ačiūūūūūū jau seniai kaupiuosi kažką tokio susimeistrauti laukui, tik kažkaip perdaug nykiai tie mano vaizdiniai atrodė, o čia pats tas ko reikėtų Neatsistebiu kaip jūs tiek visokio gėrio randat (ir viską spėjat)