Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(zydrunyte @ 2009 09 23, 15:31)
o jei vezimaiciai tokie l.originalus butu, o gal kokius kelmus ivairaus dydio isskaptuot ir ten gelyciu prikist. g.gif Nu norisi man ten kazko l.kaimisko. pati dar apmastymuose esu. O gal pintus krepsius ar medinius vazonus padet. Na kaip jums sie variantai.

Aš už pintus vazonus. Bet ne paprasti pinti krepšiai, o vazonai.
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2009 09 23, 12:31)
O gal pintus krepsius ar medinius vazonus padet. Na kaip jums sie variantai.

čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif man šiai dienai gražiausia kaimiški pinti krepšiai arba paprasti moliniai arba maišams skirta medžiaga apsukti vazonai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 23 rugsėjo 2009 - 14:36
Nuk, jolaxus, zydrunyte ačiū už patarimus
taip įvairovės pas mus stinga blush2.gif , tai va ir galvoju kaip čia paįvairinus. Bandysiu iš esamų spygliuočių kažką suformuoti, bent jau šį akmenį apželdinsiu, manau kad truputėlį už akmens pasodinsiu kukmedį, po to kadagį , gal kokią tują geltonspyglę kūgio formos ir kalninę pušelę taip palei akmenį ir supilsiu skaldelės iš smulkių akmenuku. Kažin ar ne per mažai augalų bus g.gif o gal per daug. vat iš anos pusės akmens ar sodinti ką? doh.gif
šiais metais apželdinom šiaurinę namo pusę tai pirmas mūsų projektelis su MB blush2.gif rytoj parodysiu nuotraukytes prieš ir po
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 23, 15:35)
čia jau skonio reikalas  mirksiukas.gif  man šiai dienai gražiausia kaimiški pinti krepšiai arba paprasti moliniai vazonai  blush2.gif

Nu va, tikrai, kad skonio reikalas drinks_cheers.gif

Kažkur visai neseniai mačiau tokiu aukštus kvadratinius pintus vazonus. Man labai wub.gif Šiek tiek moderno, šiek tiek autentikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2009 09 23, 15:37)
Nuk, jolaxus, zydrunyte ačiū už patarimus
taip įvairovės pas mus stinga blush2.gif , tai va ir galvoju kaip čia paįvairinus. Bandysiu iš esamų spygliuočių kažką suformuoti, bent jau šį akmenį apželdinsiu, manau kad truputėlį už akmens  pasodinsiu kukmedį, po to  kadagį , gal kokią tują geltonspyglę kūgio formos ir kalninę pušelę taip palei akmenį ir supilsiu skaldelės iš smulkių akmenuku. Kažin ar ne per mažai augalų bus g.gif o gal per daug. vat iš anos pusės akmens ar sodinti ką? doh.gif
šiais metais apželdinom šiaurinę namo pusę tai pirmas mūsų projektelis su MB  blush2.gif  rytoj parodysiu nuotraukytes prieš ir po

Pamatysi kaip viskas atsigaus, kai padarysi spygliuociu klomba prie akmens thumbup.gif laukiam nuotraukyciu prie ir po. smile.gif
As dar norejau jums kai ka parodyt, bet kazkur fotiko pakrovikli nukiso MB tai visa sav ieskau doh.gif Kai surasiu nauju nuotraukyciu "rudenisku" ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 09 23, 12:37)
Nu va, tikrai, kad skonio reikalas drinks_cheers.gif

Kažkur visai neseniai mačiau tokiu aukštus kvadratinius pintus vazonus. Man labai wub.gif Šiek tiek moderno, šiek tiek autentikos smile.gif

pinti vazonai irgi thumbup.gif buvau apie juos pamiršus bigsmile.gif
Papildyta:
Nuk, čia tau mirksiukas.gif

http://rojaussodai.l...nis.php?id=1790
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 23, 14:47)
pinti vazonai irgi  thumbup.gif  buvau apie juos pamiršus  bigsmile.gif
Papildyta:
Nuk, čia tau  mirksiukas.gif

http://rojaussodai.l...nis.php?id=1790

Na ta nuotrauka tai man nelabai... egle inversa jau yra pagrindinis akcentas, o tos conicos 4 ar kaskas tokio visiskai nesiderina. schmoll.gif Na bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 23, 15:47)

aciuks.gif

įvertinkit prašau 4u.gif

user posted image

Maždaug iš akies aukščius supaišiau. Tai realybėje gali ir skirtis blush2.gif

1. Chamaecyparis pisifera ‘Sungold’
2. Chamaecyparis obtusa ‘Nana Gracilis’
3. Juniperus Procumbens Nana
4. Juniperus sq. Meyeri aukštis 1,5-2 m, plotis 1-1,5 m
5. Pinus mugo var. mughus
6. Euonymus fortunei 'Emerald 'n' Gold'
9. Tuja "Brabant'
10. Putinas Roseum ???
Tas raudonasis irgi kol kas neįvardintas. Raugerškio nelabai noriu, nes jau turiu raudoną. Galbūt tai lanksva raudonais žiedais g.gif

Plius tarpuose tarp augalų viendienės visos vienodos. (Patarkit ar derėtų su putinu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(DzO*Kns @ 2009 09 23, 13:18)
Na ta nuotrauka tai man nelabai... egle inversa jau yra pagrindinis akcentas, o tos conicos 4 ar kaskas tokio visiskai nesiderina.  schmoll.gif  Na bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

Straipsnis yra apie augalų grupavimą. Būtent apie tai ir buvo anksčiau kalbėta. Iliustracija niekuo dėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 23, 15:39)
Straipsnis yra apie augalų grupavimą. Būtent apie tai ir buvo anksčiau kalbėta. Iliustracija niekuo dėta  4u.gif

Iliustracija turbut rodo kaip klaidingai daroma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DzO*Kns @ 2009 09 23, 16:18)
Na ta nuotrauka tai man nelabai... egle inversa jau yra pagrindinis akcentas, o tos conicos 4 ar kaskas tokio visiskai nesiderina.  schmoll.gif  Na bet cia tik mano nuomone  blush2.gif

Mano nuomone tai viskas tam piesinelyje yra kaip tik l. gerai ir teisingai. Vienas akcentinis, kiti sudaro ramu fona tuo paciu suzaisdami spalvomis.

Va kas man kliuva, (ne sitam atvejyje, cia gal pavesinga vieta pavaizduota) tai visur siulomos melsves. Saule ar pavesis, visur kisamos turi augti ir tiek. Kaip nedekoratyviai jos atrodo apdege sauluteje, nuvalgytos sraigiu ar elementariai nuo stipraus lietaus isplesytais lapais..
Atsakyti
QUOTE(DzO*Kns @ 2009 09 23, 15:51)
Iliustracija turbut rodo kaip klaidingai daroma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mums labai reikia patarimu kaip klaidingai nedaryti wink.gif .
Malonu, kad issirinkote sia tema diskusijoms aciuks.gif ...

pas mus kazkodel nesireklamavote:
http://www.supermama...;#entry30435459
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 rugsėjo 2009 - 16:13