QUOTE(toratora @ 2009 09 16, 12:16)
As rasyt ir sneket nelabai moku tai papaisiau truputi kaip galetu atrodyt tas"paminklas"
1 variantas tai spygliuociu kompozicija ,mulciota zvirgzdu
daugiametes geles melsvos spalvos ,tarp ju palikti vietas svoguninem gelem.salia padeti dar viena nedideli gulunti akmeni.
2 variantas tai lapuociai: viskas rausvos spalvos kad priderint prie namo ir isriskint akmens spalva .
Ačiū, toratora
Man patinka pirmojo varianto vaizdas, bet vietoj tos svyrančios pušies noretusi kazko spygliuoto, augančio iki 2,5-3 m aukščio ir bent poros metrų pločio (reikia dengti skalbinių virvės dalį) ir dar noetūsi pilko atspalvio, gal kažkas panašaus
http://www.laspilita...us_jeffreyi.jpg
Kadangi tas 'vaizdelis' nuolat bus matomas (vieta prie pagrindinio naudojamo įėjimo), todel norisi žalumos nuolat, o kai pašals isvis pasakiški šalčio raštai
Ačiū, pasinaudosiu Jūsų patarimais
[quote=smth1,2009 09 16, 12:34]
Neikeliau ka cituoju. Cituoju toratora.
1. As labai atsiprasau, uz tai, kad esu kritiska.
2. Prie tokio israiskingo akmens man irgi ziuretusi spygliuociai. Jeigu isimtume ta akmeni is konteksto.
3. BET. Kadangi buvo proga pamatyti platesni vaizdeli, tai turiu pastebeti, kad isiterpes mazas dekoro gabaliukas su zvirgzdu ir spygliuociais yra svetimkunis. O ypac kai tokia geometrine stipri svyrancios pusies forma.
Bet tai galit nekreipti demesio i mano pasisakyma, nes as is principo esu uz tai, kad svarbiausia visuma ir visos detales turi sueiti i visuma. Ir reikia pradeti nuo to.
Jei apsirengsi bilenkokia suknele, tai net graziausia sage nepadarys jos grazesnes. Ir greiciausiai atrodys ne i tema.
Šie spygliuočiai nebus vieninteliai kieme. Kitoj pusėj namo yra mini šlaitelis (o gal tiesiog nedidelis nuolydis), kuris jau numatytas augalams su vienokiais ar kitokiais spygliais (tiesiog dirvožemis niekm kitam netinka). Todel manau, kad šis kampelis neiskris is visumos.
Tačiau aš atvira visokioms nuomonems, kuo daugiau Jūs pasakote, tuo daugiau minčiū ir man kyla
Ačiū visoms.