Zydrunyte tikrai labai jaukiai ir gražiai tvarkotės
. Tokie plotai - ne juokas
ir kaip jus viską suspėjat
Krepšinio lentą tai reikėtu užpatentuoti
super idėja
Nuk aš tai sodinčiau į gėlyną tas vienadienes ir nesukčiau galvos - taigi laikinas dalykas
. Jos greitai sukeroja - jau kitais metais matysi rezultatą - o ir išmesti jeigu ką juk nesunku
. Tik reikia pasižiureti, kad atstumai iki vertingųjų augaliuku liktų pakankami, nes išsiplečia tie vienadienių kerai labai smarkiai - gali nuskriausti lepesnius kaimynus. Bet keli kupstai man atrodo ten tikrai tilptų (ten tolimesniojoj gėlyno dalyje) ir tiktų - tas atsikartojimas prie tvekinio butu labai į temą. O arčiau keliuko tarp tų jau pasodintų augaliukų, padėliočiau kelias melsves (lyg minėjai, kad turi) - jos bus žemesnės ir neužstos vaizdo. Tik svarbu, kaip jau kazkas minėjo, kad tiek melsvės tiek vienadienės, tiek kiti "gėlyno statistai" būtų pagrupuoti - tokiems dideliems plotams - pavieniams augaliukams trūksta svorio. Na dar labai pagalvočiau apie keletą pažeme augančių kadagių - ploto dydis tam labai tinkamas, ir ravėt mažiau reikėtų
. O šiems metams ties čia ir apsistočiau - per žiemą dar bus laiko apsispręsti dėl tolimesnių planų
Gėlyno dydžio tikrai nemažinčiau - pradings jis toje pievoje, o apie formą sunku ką nors pasakyti iš nuotraukos, labiau informatyvus būtų planelis.
Dar kažkas apie maximinę eriką klausė - tai nežinau kokias jie šiemet pardavinėja, bet prieš porą metų pirkau akcijinę (buvo pavadinta viržiu
tai net nežinau kokia) pasodinau lauke vos ne lapkričio mėnesį - pirmą žiemą gerokai nušalo kupsto vidurys, bet kitais metais atsigavo ir puikiai žiemojo.
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2009 09 23, 08:58)
Nepamenu, kad pavasari vaisgina butu strosna. Kas tau jai atsitinka? Ir kaip tau isplinka tie ploteliai..ji gi veisiasi, tai tik uzsipildo?
Na pas mane tai pavasarį iš jos gaunasi toks "plačialapis šienas"
, kurio net išgrėbuoti neįmanoma, nes labai raunasi su visomis šaknimis. O rankioti po viena lapeli - ne mano būdui
Nu tinginė aš
Išplinka labai greitai kero vidurys, nes jauni ūgliai "bėga" į šonus, vidurį palikdami pliką. Man visą plotelį tekdavo atsodinėt praktiškai kas antrus metus. Negi tik man taip pasitaikė
? Gal kažką ne taip dariau aš joms
ar vieta netinkama ?