QUOTE(išdykėlė @ 2009 09 22, 18:43)
Svetimais katinais man atsikratyti padėjo savi šunys
, bet gal gali pasakyti kaip atsikratyti kurmiais?
o tau augalu
nenusysioja savi sunys? Man didziausia beda
amzinai pykstames su MB del to. Tiesa nei svetimu, nei savu kaciu neturim. Bet kas labiau gelbsti ar savas suo, ar tinkline tvora tai dar diskutuotinas klausimas
QUOTE(vida777 @ 2009 09 22, 19:15)
as dazniausiai isivedu i google turimo augalo pav. , spaudziu vaizdus ir visada randu ka nors patinkamo arba nepatinkamo
.
Aplinkos apzeldinime yra tokia taisykle - anksciausiai zydincius augalus sodinti toliausiai. Jie greiciausiai tampa nebedekoratyvus sezono atzvilgiu. Tavo mineta magnolija prie tvoros gal nera blogas pasirinkimas, ji ankstyva ir anksciausiai prades mesti lapus, tik jai zydint (jei zydi sviesia spalva) reiketu ne sviesaus fono. Magnolijos megsta saule ir uzuoveja. O del rozines ir gelsvos derinio, gali iterpti koki nors viszali tamsiai zalios spalvos, kad jas atskirtu, arba pasodinti koki kruma ar medeli kuris zydetu tuo paciu metu purpuriniais ziedais.
Kai as ivedu pavadinima dazniausiai man ismeta tik pacio augalo nuotraukas, o kompoziciju praktiskai nerandu.
Siandien nusipirkau "Graziosios sodybos" Nr. 27. Nu neapsakomai kamuoja kurybines kancios
Jau lyg ir buvau susideliojusi mintis su ta sala, ale merginos taip iskritikavo
kad tik sleptis po lapais beliko
Pasiguodziau ir toliau judeti reikia
Tai sakai magnolijos neverta sodinti i reprezentacine vieta
O as jau buvau uzsidegusi ja perkelti
Tai gal koki sermuksni tenai ikurdinti
pavasari zydi, rudeni - uogos dekoratyvios, vasara ir ziema tai nieko
Kaip suprantu tenai pageidaujamas augalas apie 6 metru aukscio, ne aukstesnis - todel ir netinka cuga.