Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

O duju vamzdi galima apzeldinti? g.gif neprisikabins kokie dujininkai. Vertetu pasidometi.

QUOTE(toratora @ 2009 09 22, 15:29)

Toratora, ar patvirtinai jau mane skype? galeciau nuotraukas prasiust vakare ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 16:05)
O duju vamzdi galima apzeldinti?  g.gif neprisikabins kokie dujininkai. Vertetu pasidometi.
Toratora, ar patvirtinai jau mane skype? galeciau nuotraukas prasiust vakare  ax.gif  rolleyes.gif

na kaskada sake kad jokio vazono negalima kabinti, dazyti tik geltonai doh.gif nu siaubas, reiks pasidometi g.gif . istikruju kaip yra. tas vamzdis kaip šašas.
Atsakyti
Ačiū labai už įvertinimą 4u.gif aciuks.gif atsiprašau, kad taip laiks nuo laiko įsibraunu blush2.gif
O tas vamzdis - visa kiemo vinis drinks_cheers.gif wub.gif kaip man pačiai reikėtų tokio "vamzdžio" savo kieme - kūrybinėms kančioms palengvinti lotuliukas.gif Dėl tos pačios priežasties noras čia reikštis nedažnai kyla, nes kai sklype nėra kažkokių ribojančių aplinkybių - jo tvarkymo variantų gali būti daugybė, ir kad pasirinktum tą teisingiausią, reikia pamatyti aplinką gyvai rolleyes.gif nes joje pasitaiko visokių nedidelių niuansų, kurių fotoaparatas neperteiks, o dėliojant augalus jie gali pasirodyti labai svarbūs

QUOTE(agneee1 @ 2009 09 22, 15:10)
na kaskada sake kad  jokio vazono negalima kabinti, dazyti tik geltonai  doh.gif  nu siaubas, reiks pasidometi  g.gif  . istikruju kaip yra. tas vamzdis kaip šašas.

Jokiu būdu nekabinkit ir neremkit vijoklių atramų tiesiai ant dujų vamzdžio! schmoll.gif nes tikrai sulauksit dujininkų, arba dar blogiau - gaisrininkų unsure.gif Čia reikėtų suręsti savarankiškai stovinčią konstrukciją, kuri tik SUTAPTŲ su vamzdžiu doh.gif .

O kitapus rožyno man labai prašosi keletas vaismedžių thumbup.gif bet nežinau, gal sodą jau turit g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos ir as jau pajutau rudenelio alsavima. Lauke darbu sumazejo, tai jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif Idedu savo kiemo foto pirmai susipazimino pradziai. Darytos geguzes- liepos men.Gal kam kokiu ideju kils smile.gif http://public.fotki....emas-2009-gegu/
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 22, 09:58)
aš patarimo  ax.gif atikratėme kurmių, kaip atsikratyti praeinančio katino?  unsure.gif šiandien vejoj šūdiną siurprizą radome  blink.gif

Svetimais katinais man atsikratyti padėjo savi šunys hihihi.gif , bet gal gali pasakyti kaip atsikratyti kurmiais?
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 14:30)
Noriu paklausti protingų merginų 4u.gif Kaip jūs sugalvojat kokius augalus šalia sodinti? Gal yra kokių nors internetinių nuorodų, kur parašyta, kas prie ko tinka? 4u.gif

as dazniausiai isivedu i google turimo augalo pav. , spaudziu vaizdus ir visada randu ka nors patinkamo arba nepatinkamo tongue.gif .

Aplinkos apzeldinime yra tokia taisykle - anksciausiai zydincius augalus sodinti toliausiai. Jie greiciausiai tampa nebedekoratyvus sezono atzvilgiu. Tavo mineta magnolija prie tvoros gal nera blogas pasirinkimas, ji ankstyva ir anksciausiai prades mesti lapus, tik jai zydint (jei zydi sviesia spalva) reiketu ne sviesaus fono. Magnolijos megsta saule ir uzuoveja. O del rozines ir gelsvos derinio, gali iterpti koki nors viszali tamsiai zalios spalvos, kad jas atskirtu, arba pasodinti koki kruma ar medeli kuris zydetu tuo paciu metu purpuriniais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2009 09 22, 18:43)
Svetimais katinais man atsikratyti padėjo savi šunys hihihi.gif , bet gal gali pasakyti kaip atsikratyti kurmiais?

o tau augalu nenusysioja savi sunys? Man didziausia beda doh.gif amzinai pykstames su MB del to. Tiesa nei svetimu, nei savu kaciu neturim. Bet kas labiau gelbsti ar savas suo, ar tinkline tvora tai dar diskutuotinas klausimas ax.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 09 22, 19:15)
as dazniausiai isivedu i google turimo augalo pav. , spaudziu vaizdus ir visada randu ka nors patinkamo arba nepatinkamo  tongue.gif .

Aplinkos apzeldinime yra tokia taisykle - anksciausiai zydincius augalus sodinti toliausiai. Jie greiciausiai tampa nebedekoratyvus sezono atzvilgiu. Tavo mineta magnolija prie tvoros gal nera blogas pasirinkimas, ji ankstyva ir anksciausiai prades mesti lapus, tik jai zydint (jei zydi sviesia spalva) reiketu ne sviesaus fono. Magnolijos megsta saule ir uzuoveja. O del rozines ir gelsvos derinio, gali iterpti koki nors viszali tamsiai zalios spalvos, kad jas atskirtu, arba pasodinti koki kruma ar medeli kuris zydetu tuo paciu metu purpuriniais ziedais.

Kai as ivedu pavadinima dazniausiai man ismeta tik pacio augalo nuotraukas, o kompoziciju praktiskai nerandu.
Siandien nusipirkau "Graziosios sodybos" Nr. 27. Nu neapsakomai kamuoja kurybines kancios doh.gif Jau lyg ir buvau susideliojusi mintis su ta sala, ale merginos taip iskritikavo verysad.gif kad tik sleptis po lapais beliko biggrin.gif
Pasiguodziau ir toliau judeti reikia mirksiukas.gif
Tai sakai magnolijos neverta sodinti i reprezentacine vieta g.gif O as jau buvau uzsidegusi ja perkelti blush2.gif Tai gal koki sermuksni tenai ikurdinti g.gif pavasari zydi, rudeni - uogos dekoratyvios, vasara ir ziema tai nieko g.gif Kaip suprantu tenai pageidaujamas augalas apie 6 metru aukscio, ne aukstesnis - todel ir netinka cuga.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 19:08)
o tau augalu nenusysioja savi sunys? Man didziausia beda doh.gif amzinai pykstames su MB del to. Tiesa nei svetimu, nei savu kaciu neturim. Bet kas labiau gelbsti ar savas suo, ar tinkline tvora tai dar diskutuotinas klausimas ax.gif

Paženklina kartais, bet ne tiek kad mane sunervuotų lotuliukas.gif Mano sklypas labai didelis - beveik 5 ha, tai jiems labai daug vietos ax.gif Vien šienaujamos vejos dabar jau beveik 2 ha doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 22 rugsėjo 2009 - 19:22
QUOTE(zydrunyte @ 2009 09 22, 17:55)
Sveikutes visos ir as jau pajutau rudenelio alsavima. Lauke darbu sumazejo, tai jungiuosi prie jusu burelio 4u.gif Idedu savo kiemo foto pirmai susipazimino pradziai. Darytos geguzes- liepos men.Gal kam kokiu ideju kils  smile.gif http://public.fotki....emas-2009-gegu/

Garzioj vietoj gyveni 4u.gif Nekuklus klausimas - ar aplinka patys savo rankom tvarket?
Papildyta:
QUOTE(išdykėlė @ 2009 09 22, 20:21)
Paženklina kartais, bet ne tiek kad mane sunervuotų  lotuliukas.gif Mano sklypas labai didelis - beveik 5 ha, tai jiems labai daug vietos  ax.gif

Tuomet aisku tongue.gif ir svetimi katinai neturetu daug zalos pridaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 19:23)
Tuomet aisku tongue.gif ir svetimi katinai neturetu daug zalos pridaryti rolleyes.gif

Kaip bebūtų keista, jie vis netinkamoj vietoj įsirengdavo tualetą. doh.gif
Atsakyti
zydrunyte, pasidalink patirtim 4u.gif man labai aktualus klausimas: pas jus tvenkiniai negristi akmenimis, kaip priziurit pakrante? Ravit? Pjaunat su kuo nors?
Musu tvenkinys taip pat be akmeniniu pakranciu, bet atrodo siaip sau, kaip nepriziurimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 22, 14:46)
Tai kaip tik rožės sudarys ažiūrinę (permatomą) sienelę ir pro ją matysis kita zona. Gal nuspręsit ten vaikams supynes ir smėlio dėžę pastatyti, gal dar ką nors... Bus labai dailus suskirstymas erdvėmis  4u.gif

Tikrai, pusė kiemo jums, pusė - dukrytei biggrin.gif Jei rimtai, tai man irgi bitulės mintis thumbup.gif Tik aš suabejojau, ar ten sieks šešėlis, kad rododendrus sodinti tiktų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 15:04)
o antruoju būdu tai man nepavyksta unsure.gif jei randu kokį derinuką, tai augalų tokių nerandu pirkti doh.gif

Man tas pats verysad.gif Bet tu klausk forume - kartais kas nors alternatyvą pasako ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 19:08)

Jiem nusim.. ant bet kokios tvoros. Mažiausią plyšį suradę pralenda arba per viršų peršoka doh.gif
Atsakyti