QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 12:26)
iš tavo pateiktų nuotraukų tai atrodo lygumos. Galbūt realybėj yra kitaip, nesiginčiju
ech, tau gerai, kad ledai pajudėjo O aš tai jaučiuosi grįžusi į pradinį tašką nebežinau ką kur daryti
rokoko čia turbūt daugumos įkvėpėja Aš irgi noriu iš rudens pavasariui susitvarkyti, na ir žiemai taip pat
O kodėl tu nori tas gėles perkelti? Jei žadi įgyvendinti toratoros papieštą variantą, tai ir gėles galbūt galima ten įkomponuoti
ech, tau gerai, kad ledai pajudėjo O aš tai jaučiuosi grįžusi į pradinį tašką nebežinau ką kur daryti
rokoko čia turbūt daugumos įkvėpėja Aš irgi noriu iš rudens pavasariui susitvarkyti, na ir žiemai taip pat
O kodėl tu nori tas gėles perkelti? Jei žadi įgyvendinti toratoros papieštą variantą, tai ir gėles galbūt galima ten įkomponuoti
na kad tas gelynas kuri noreciau perkelti tai ten geles sliauziancios visos. i mano planus jos netelpa, o ir sedint pavesinej noretusi kaskokio grazaus vaizdelio uztai ir mastau visaip kaip imanoma . na bet jus sakot vieningai kad cai niekas netinka , tai ... reik dar mastayt