Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(Nuk @ 2009 09 22, 08:44)
Pas jus kiek įžiūriu labiau lygumos nei kalnai. Tai kam tau reikia to kalniuko? Na jis gausis visiškas svetimkūnis. Čia mano asmeninė nuomonė - aš esu kategoriškai prieš įvairius dirbtinus supiltus kalniukus lygumose 4u.gif Gal geriau pagalvok apie gėlių kompoziciją tiesiog lygioj vietoj. O dėl tinkamos vietos tai pagalvok iš kur tu nori tą gėlyną matyti - per langą, sėdėdama pavėsinėj ar pan. O paskui bus aiškiau kokius augalus parinkti 4u.gif

g.gif gelynui vieta galvojau stovedama gale sklypo kur bus pavesine, viska sodinu stovedama ten ax.gif gaila kad nesimato , bet sklypas toli grazu ne lygus .
kur tie vamzdziai duju, tai uz ju buvo kitas sklypas ir jis buvo auksciau tai lyginom kiek imanoma, bet vistiek liko tokia nuokalne.
o del kalniuko tai buvau isitikinus kad jis cia ziuretusi gerai g.gif augaliuku turiu nemazai , nes viena gelyneli reikia naikinti. tai visokiu sliauzianciu turiu . tik tvirtai reik nuspresti forma gelyno g.gif
Atsakyti
As vakar su kastuvu intensyviai darbavausi, perkeliau dar pora augalu i savo naujaji keramzitini gelyna. Dar pora minciu susikristalizavo. Ledai pajudejo pagaliau smile.gif Kazkaip rokoko ideja ikvepe - susitvarkyti is rudens, o pavasari jau rezultata matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 09:34)
As vakar su kastuvu intensyviai darbavausi, perkeliau dar pora augalu i savo naujaji keramzitini gelyna. Dar pora minciu susikristalizavo. Ledai pajudejo pagaliau  smile.gif Kazkaip rokoko ideja ikvepe - susitvarkyti is rudens, o pavasari jau rezultata matyti biggrin.gif

na va ta pati mintis ir pas mane, kad is rudens padaryti didziausius darbus, taigis savo darza jau susikasiau, ji isvis naikinsiu. medzius isrovem, beliko sugalvoti gelyna .. pasakyk kas cia per keramzitinis gelynas? g.gif
Atsakyti
Oi cia irgi ilga diskusija buvo biggrin.gif tiesta plevele, prakirptos skyles augalams, o ant virsaus keramzitas (ne mulcas, ne skalda). Buvau nuotraukas ikelus.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 10:00)
Oi cia irgi ilga diskusija buvo  biggrin.gif tiesta plevele, prakirptos skyles augalams, o ant virsaus keramzitas (ne mulcas, ne skalda). Buvau nuotraukas ikelus.

aisku, dziugu kad darbai i prieki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 22, 07:59)
g.gif  gelynui vieta galvojau stovedama gale sklypo kur bus pavesine, viska sodinu stovedama ten  ax.gif  gaila kad nesimato , bet sklypas toli grazu ne lygus .
kur tie vamzdziai duju, tai uz ju buvo kitas sklypas ir jis buvo auksciau tai lyginom kiek imanoma, bet vistiek liko tokia nuokalne.
o del kalniuko tai buvau isitikinus kad jis cia ziuretusi gerai    g.gif  augaliuku turiu nemazai , nes viena gelyneli reikia naikinti.  tai visokiu sliauzianciu turiu . tik tvirtai reik nuspresti forma gelyno  g.gif

Bet gi labai grazu kada gelynas prie paviesines...o siaip jei tau patiko vaizdas su suoliuku priekije tai patarciau laikitis to pacio stiliaus.Tavo sklypas nera didelis ten graziai atroditu neaukti ,letai augantis augalai teisiklingu formu ( eglutes,tujos..nedideles puseles ).Del kalniuko tai sutinku su nuk ax.gif jie graziai atrodo sklipe su neligiu reljefu ,bet tada reiketu visa stiliu toki islaikyt .Tau man atrodo labiau tiktu toks... g.gif ,labiau vokiskas stilius... rozes,rutulines tujos,tvarkingi ,neauksti medeliai,graziai zydintis neauksti krumai (hortenzija,jazminas..)
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 22, 10:17)
Bet gi labai grazu kada gelynas prie paviesines...o siaip jei tau patiko vaizdas su suoliuku priekije tai patarciau laikitis to pacio stiliaus.Tavo sklypas nera didelis ten graziai atroditu neaukti ,letai augantis augalai teisiklingu formu ( eglutes,tujos..nedideles puseles ).Del kalniuko tai sutinku su nuk  ax.gif  jie graziai atrodo sklipe su neligiu reljefu ,bet tada reiketu visa stiliu toki islaikyt .Tau man atrodo labiau tiktu toks... g.gif ,labiau vokiskas stilius... rozes,rutulines tujos,tvarkingi ,neauksti medeliai,graziai zydintis neauksti krumai (hortenzija,jazminas..)

toratora man labai patinka tavo mintys, tavo papaisytas planelis pas mane issaugotas ir tikrai nebus pamirstas drinks_cheers.gif . ten buvo paradine puse.
o sita vieta yra uz namo , visai kita puse. kaskur man reikai padaryti gelyna ax.gif nes turiu is paradines puses perkelti gelyna. gal matot kuria vietele kurioj ziuretuse gelynelis?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

aš patarimo ax.gif atikratėme kurmių, kaip atsikratyti praeinančio katino? unsure.gif šiandien vejoj šūdiną siurprizą radome blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 22, 09:33)
toratora man labai patinka tavo mintys, tavo papaisytas planelis pas mane issaugotas  ir tikrai nebus pamirstas  drinks_cheers.gif . ten buvo paradine puse.
o sita vieta yra uz namo , visai kita puse.  kaskur man reikai padaryti gelyna  ax.gif  nes turiu is paradines puses perkelti gelyna.  gal matot kuria vietele kurioj ziuretuse gelynelis?

O tas mūrinis namas tai jau ne jūsų? Ten tokie langai dideli, bet per juos gi nieko nesimatys, tujos priešais g.gif Ar teisingai suprantu, kad pavėsinė bus priešais tas tujas?
Dėl kalniuko tai aš irgi nepritariu. Jam reikia daugiau erdvės, kad žiūrėtųsi. Jeigu jau nori pakelti, tai čia nebent sieneles statytum ir tokią lyg pakeltą lysvę. Bet nematau tam reikalo, gražiai atrodys gėlynėlis ir „ant žemės“ mirksiukas.gif
Dėl formos, tai mano fantazija neneša doh.gif Aš tik puslankį čia įsivaizduoju, gal kažkiek netaisyklingą. Nu bet forma labai priklauso nuo augalų, kuriuos sodinsi.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2009 09 22, 11:50)
O tas mūrinis namas tai jau ne jūsų? Ten tokie langai dideli, bet per juos gi nieko nesimatys, tujos priešais  g.gif Ar teisingai suprantu, kad pavėsinė bus priešais tas tujas?
Dėl kalniuko tai aš irgi nepritariu. Jam reikia daugiau erdvės, kad žiūrėtųsi. Jeigu jau nori pakelti, tai čia nebent sieneles statytum ir tokią lyg pakeltą lysvę. Bet nematau tam reikalo, gražiai atrodys gėlynėlis ir „ant žemės“  mirksiukas.gif
Dėl formos, tai mano fantazija neneša  doh.gif Aš tik puslankį čia įsivaizduoju, gal kažkiek netaisyklingą. Nu bet forma labai priklauso nuo augalų, kuriuos sodinsi.

ne tas pastatas ne musu jei gerai isiziuresit tai ten yra tvora smile.gif , o tujos tai musu auganti tvora. zinot eisiu sendien pafotkinsiu gal ryskiau gausis ax.gif , na gerai nuo kalniuko atkalbejot biggrin.gif . istikruju blaskausi nzn kur tas geles ikurdinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 22, 08:59)
g.gif  gelynui vieta galvojau stovedama gale sklypo kur bus pavesine, viska sodinu stovedama ten  ax.gif  gaila kad nesimato , bet sklypas toli grazu ne lygus .
o del kalniuko tai buvau isitikinus kad jis cia ziuretusi gerai    g.gif  augaliuku turiu nemazai , nes viena gelyneli reikia naikinti.  tai visokiu sliauzianciu turiu . tik tvirtai reik nuspresti forma gelyno  g.gif

iš tavo pateiktų nuotraukų tai atrodo lygumos. Galbūt realybėj yra kitaip, nesiginčiju 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 09 22, 09:34)
As vakar su kastuvu intensyviai darbavausi, perkeliau dar pora augalu i savo naujaji keramzitini gelyna. Dar pora minciu susikristalizavo. Ledai pajudejo pagaliau  smile.gif Kazkaip rokoko ideja ikvepe - susitvarkyti is rudens, o pavasari jau rezultata matyti biggrin.gif

ech, tau gerai, kad ledai pajudėjo cool.gif O aš tai jaučiuosi grįžusi į pradinį tašką blush2.gif nebežinau ką kur daryti blush2.gif
rokoko čia turbūt daugumos įkvėpėja 4u.gif Aš irgi noriu iš rudens pavasariui susitvarkyti, na ir žiemai taip pat ax.gif

QUOTE(agneee1 @ 2009 09 22, 12:09)
ne tas pastatas ne musu jei gerai isiziuresit tai ten yra tvora  smile.gif , o tujos tai musu auganti tvora. zinot eisiu sendien  pafotkinsiu gal ryskiau gausis  ax.gif  , na gerai nuo kalniuko atkalbejot  biggrin.gif . istikruju blaskausi nzn kur tas geles ikurdinti  verysad.gif

O kodėl tu nori tas gėles perkelti? Jei žadi įgyvendinti toratoros papieštą variantą, tai ir gėles galbūt galima ten įkomponuoti g.gif
Atsakyti
As irgi po truputi namo aplinka modeliuoju, o pas mus yra ka, cieli 17 aru laisvi, ta prasme be pastatu ir trinkeliu. Velyva pavasari visur uzveisem zole, dabar kur ne kur ka nors sodinu - turiu viena alyva prie iejimo, tada salelej vegele ir dar vienam kampe kruma, kurio pavadinimo nezinau ax.gif Lapai jo kaip klevo, spalva rudai bordine, nu toks idomus, turetu grazus buti po kokiu 3 metu tongue.gif Ir dar nusprendziau prie tvoros gelyna veisti, tik reikia paruosti zemes ploteli. Pirmiausia jame sodinsiu kalnu pusi, o toliau bus matyt. Norisi, kad ir ziema ir vasara graziai ziuretusi g.gif O siaip tai man patinka, kai neperkrauta, tada ir zole lengva sienauti blush2.gif
Atsakyti