QUOTE(Tina* @ 2009 09 20, 21:27)
As tai simet nemazai visko padariau, bet dabar jau noris pailset iki kitos vasaros nors vis dar tasau augalus is vieno gelyno i kita. Pvz. čemerį siandien iskasiau, nes vargo jis.
Knifofija, kokia idealiausia vieta ir zeme butu cemeriui? Negrui tam nigrum. Nesinori jo prararsti. Atrodo tiek skaiciau visur apie ji, bet noris patarimo is realios praktikos.
Rokoko, kodel tos margutes pakeliuose tokios brangios? nusipirkau geltona. Dar buvo morkvinė, bet gal ji kokia reikli? nors grazi atrode.
Ikeliau savo plyno lauko fotkes.
Knifofija, kokia idealiausia vieta ir zeme butu cemeriui? Negrui tam nigrum. Nesinori jo prararsti. Atrodo tiek skaiciau visur apie ji, bet noris patarimo is realios praktikos.
Rokoko, kodel tos margutes pakeliuose tokios brangios? nusipirkau geltona. Dar buvo morkvinė, bet gal ji kokia reikli? nors grazi atrode.
Ikeliau savo plyno lauko fotkes.
Čemerys mėgsta pavėsį ir derlingą dirvožemį.
Papildyta:
QUOTE(Nuk @ 2009 09 21, 08:22)
ačiū Bet nusprendžiau, kad geltonumas netinka, noriu Emerald Gaiety.
DeeDee, aistejukas, gražios fotografijos
O ta hebė gali išaugti savaime Man atrodo pas mane šalia tvenkinio vis pasirodo, bet aš ją nuraunu. Gal galėčiau kur nors perkelti, jeigu tai dekoratyvus augalas
DeeDee, aistejukas, gražios fotografijos
O ta hebė gali išaugti savaime Man atrodo pas mane šalia tvenkinio vis pasirodo, bet aš ją nuraunu. Gal galėčiau kur nors perkelti, jeigu tai dekoratyvus augalas
Turiu ir šitą ožekšnį, bet jis toks į šonus krintantis, gyvatvorę sunkokai bus formuot, bet įmanoma ir gan lėtai auga, bet žiemoja stabiliai. Turiu ir jų daigelių.
Hebė pati atsirast negalėjo, gal ten kokia veronika.