Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(jediara @ 2009 09 19, 19:09)
Kas čia per paslaptys? Vadinasi ši tema ne visiems forumiečiams? g.gif

Ne tema, o foto albumas, kur mes senbuvės sukeliam asmenines foto, kurių nenorim rodyti viešai.
Papildyta:
QUOTE(jurginux @ 2009 09 19, 19:36)
o mes va kaip tik obelis norim geneti,nes dabar geriausiai matosi katros sakeles yra nudziuvusios,o pavasari sunku matyti,na nezinau tada,reiks pavasari genet g.gif

Sausas šakas pasižymėk kokiu raišteliu, bet obelims prieš žiemą žaizdas daryti nepatartina.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 09 19, 16:21)
Žadėtoji ožekšnio foto. Jam apie 6 metus, ūgis 65cm, bet aš jė karpau, neleidžiu augt aukštesniam.

ar cia Euonymus fortunei "Emerald'n gold" (ziema paraudonuoja) ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 19 rugsėjo 2009 - 19:57
QUOTE(Knifofija @ 2009 09 19, 20:52)
Ne tema, o foto albumas, kur mes senbuvės sukeliam asmenines foto, kurių nenorim rodyti viešai.
Papildyta:

Tuomet aišku.... doh.gif
Atsakyti
satanele, jusu foto ne privaciai ideta, o viesai, t.y. ja visi mato.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 18, 15:05)
Labai aciu visom uz pagirimus ir kritika smile.gif
as dbr pazadejus monami projekteli nupest..tik kazko nesigauna sad.gif permazai informacijos..nepagaunu ko reikia.
Kgintare tu idek nuotrauka kur tau ko reikia smile.gif gal merginos paaptarines o as sugebesiu nupest kaipnors .Bendrom pastangom gal kas ir iseitu  mirksiukas.gif

gal galėtumėt ir mane į eilę įtraukti ? ax.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 09 18, 23:23)

gal domėjotės kokios kainos? Neradau jų puslapyje... ax.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 20 rugsėjo 2009 - 00:01
QUOTE(Tina* @ 2009 09 19, 23:25)
satanele, jusu foto ne privaciai ideta, o viesai, t.y. ja visi mato.

Vau ,ačiū Tina , aš kol kas ištrinsiu , nes viešai neeeelabai norėčiau rodytis blink.gif
Atsakyti
4u.gif
buvau vasarą pasisėjusi daugiamečių gėlių biggrin.gif , noriu perkelti jas į pastovią vietą, bet galvoju ar dabar dar galima jas persodinėti ar laukti pavasario? g.gif Ar spės prigyti gerai?
kaip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 09 20, 00:01)
gal galėtumėt ir mane į eilę įtraukti ?  ax.gif
gal domėjotės kokios kainos? Neradau jų puslapyje...  ax.gif

Apie 7.000-10.000, brangesnes tos ne siaudiniu stogu atrodo, bet jos man ir grazesnes.

QUOTE(satanele @ 2009 09 20, 12:39)
Vau ,ačiū Tina  , aš kol kas ištrinsiu , nes viešai neeeelabai norėčiau rodytis blink.gif

Maciau jog ir privatu (uzrakinta) albumuka jau susikuret, kur ir musu visu ten pat. Tiesiog ten ir ikelkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, jau ruduo atselina wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia grazi nuotrauka - velyviai ir rudens lapai vejoje. Nerealus saskambis, netgi meniskas fotografijos atzvilgiu thumbup.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimelis g.gif: Jeigu atsimenate mano soda, vis pagalvoju,kad viduryje sodo noreciau pasodinti kelis vaismedziuis g.gif: ar mintis gera, ar visai fool.gif Tada gal nebus taip tuciau viduryje g.gif:
Atsakyti