Įkraunama...
Įkraunama...

NAMO APLINKA 50

QUOTE(agneee1 @ 2009 09 18, 10:54)
del gluosnio kaip tik botanikos sode mugeje ziurinejau toki medeli , ne gluosnis , ant tokio tvirto koto  kokiu 70 cm aukscio , keliom nusvirusiom sakelem  nevienodo ilgio, sake augtu labai nedaug. kaip tik ten tiktu  rolleyes.gif

Jis i auksti tikrai augtu nedaug, bet saku prisiaugintu ir vainikas taptu platesnis gerokai. Maumedi dar galejai matyt arba gluosni ,tik ne Salix caprea.
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 09 18, 09:42)
nu zinai vat tas pats ir man,  prisirenku paveiksliuku, patarimu,  iseinu i lauka , jau su irankaiais  atsistoju pradedu ziuret ir viskas baigiasi  doh.gif 

Pas mane tai nesibaigia, bet kolkas nepavyksta igyvendint viziju ka bedaryciau. Gal kad daug ivairiu augalu, gal kad esamu momentu lesu nera tam tikriems dalykams, kas is esmes vaizda pakeis.
Vien tik zoles sejimas - pastebejau jog uzberiant durpiu ant seklu zole sudygsta tolygiau, graziau, bet kai pagalvoji kiek tu durpiu reiktu tokiam plotui ir kiek kainuotu blink.gif tai ir darai kaip pigiau, o ta veja ne iskart grazi, bet ypatingai siais metais labai gerai issiplete, kur jos nebuvo, po truputi lyginasi kupsteliai nuo pjovimo. As tokios naturos, kad negaliu gyvent sabaksnej ir laukt kol dangaus manos prikris - abu su MB darom daug ka savo rankom, kad butu pigiau ir kad i prieki pasistumtumem. Vien tik piktzoliu rankiniu budu kiek isrankiota is minetos vejos doh.gif raunu ir galvoju, vot kokia poniute is spaudos cia idarbinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2009 09 18, 11:01)
Jis i auksti tikrai augtu nedaug, bet saku prisiaugintu ir vainikas taptu platesnis gerokai. Maumedi dar galejai matyt arba gluosni ,tik ne Salix caprea.

na kad nei tas nei tas g.gif . ten medelynas buvo atsivezes netoli ir randasi, tai jau savaite kirba mintis kad jo man reiktu. kogero reiks imt ir nuvaziuot. zinoma dar tiksliai issiaiskint apie augima. na o apie rododendus kazin kaip? ko gero kad cia gal jiem butu per maza vietos. nes vienas neaukstas bet i ploti varo, kitas aukstesnis.
Atsakyti
o cegeliukų prie rododendrų nėra prikabinta? Paprastai ten rašo ūgius ir pločius.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 09 18, 11:14)
o cegeliukų prie rododendrų nėra prikabinta? Paprastai ten rašo ūgius ir pločius.

1.per 10 metu uzauga 0,70 cm ir 1.1 metro plocio
2. na o antrame nera parasyta. bet jis turetu buti aukstesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 17, 23:07)
pas kitus grazu nu pas mane pacia nea nors tu ka  frusty.gif

tam reikia laiko - po dešimtmečio kapstymosi kieme jau ir pas save rasi gražių kampelių smile.gif
Atsakyti
panos, gal zinote kaip vadinasi dekoratyvios aukstos (sulig zmogum, o kartais dar ir auksciau), sviesiomis galvomis smilgos? ju kupstai issikeroja, buna platus.
noreciau tokiu isigyti ir nezinau pavadinimo. idomu kokios salygos ir dirvozemis reikalingas tokiam augalui?
dekui 4u.gif

p.s. radau foto, tik kaip suprantu cia kt.salyje jos auga, bet tikrai esu maciusi ir lt.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambinute: 18 rugsėjo 2009 - 12:57
QUOTE(bambinute @ 2009 09 18, 13:51)
gal zinote kaip vadinasi dekoratyvios aukstos (sulig zmogum, o kartais dar ir auksciau), sviesiomis galvomis smilgos?

kortaderijos - joms LT šaltoka.
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 18, 14:06)
kortaderijos - joms LT šaltoka.

dekui uz greita atsakyma. dabar jau einu ieskoyi daugiau info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kgintare @ 2009 09 18, 09:48)
Tortora net nesmagu prasyt, bet gal ir man ka nors tokio  bigsmile.gif  gali sukurpt...

Labai aciu visom uz pagirimus ir kritika smile.gif
as dbr pazadejus monami projekteli nupest..tik kazko nesigauna sad.gif permazai informacijos..nepagaunu ko reikia.
Kgintare tu idek nuotrauka kur tau ko reikia smile.gif gal merginos paaptarines o as sugebesiu nupest kaipnors .Bendrom pastangom gal kas ir iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 09 18, 13:42)
tam reikia laiko - po dešimtmečio kapstymosi kieme jau ir pas save rasi gražių kampelių smile.gif

Tikrai, laiko tai reikia, kad suagtu tai kas yra pasodinta.
Atsakyti
QUOTE(toratora @ 2009 09 18, 14:05)
Kgintare tu idek nuotrauka kur tau ko reikia smile.gif gal merginos paaptarines o as sugebesiu nupest kaipnors .Bendrom pastangom gal kas ir iseitu  mirksiukas.gif

Jau buvau idejus, bet dar syki idesiu wink.gif nu nematau as ten vizijos jokios... Bet noriu ziedu... blush2.gif
user posted image
Atsakyti