irbyte, kaip malonu, kad ir tau patiko mesos iesmeliai
Kaip uzsinorejau ir as zuvies pirsteliu
Papildyta:
dosa, skani uzkandele
QUOTE(Makra @ 2010 01 14, 18:39)
Na jie nera labai traskus, taciau tikrai nera minksti. Dar tikriausiai priklauso nuo to kiek tu jiems leisi skrusti Kita karta nekepciau pangasijos arba labai kruopsciai nupjaustyciau tuos "riebaliukus", nes jie niekur neisbego is susidariusios pluteles, liko viduje...
Mes emem i ranka ir tiesiog "dazydami" padaze valgem atvesusius, o Beata juos pateikia karstus su virtais brokoliais
Mes emem i ranka ir tiesiog "dazydami" padaze valgem atvesusius, o Beata juos pateikia karstus su virtais brokoliais
man tai va dar toks kvailas kalsuimukas pasistojo kadangi kepat orkaiteje, tai tuos pirsciukus iskart ant skardos dedat ar ant kokios folgos ar tia kepimo popieriaus
QUOTE(okkey @ 2010 01 15, 11:27)
man tai va dar toks kvailas kalsuimukas pasistojo kadangi kepat orkaiteje, tai tuos pirsciukus iskart ant skardos dedat ar ant kokios folgos ar tia kepimo popieriaus
Juk parašyta
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
QUOTE(ikristute @ 2010 01 15, 15:54)
Juk parašyta
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
ot ciuci nedeskaiciau sorry
QUOTE(ikristute @ 2010 01 15, 15:54)
Juk parašyta
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
Folija tam, kad po to plovimo maziau butu O jei be folijos, tai reiktu kokio laso aliejaus
O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena
Zuvies file krienu tesloje
Receptukas rastas delfyje:
1 kg šaldytų jūros lydekų filė, truputis žuvies prieskonių, aliejaus žuviai kepti.
Tešlai: 1 stiklinė majonezo, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai krienų, 8 šaukštai bulvių krakmolo.
Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 2 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.
Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.
Ir dar padariau padaziuka: smulkiai pjaustytas marinuotas agurkelis sumaisytas su majonezu. Isvaizda gal nelabai kuo ir skiriasi nuo iprastai keptos zuvies, bet skonis tai tikrai kitoks, o tie krienai, ju nesijaucia, bet jie na net nemoku apsakyt, nepakartojamo skonio priduoda...
QUOTE(Makra @ 2010 01 15, 19:04)
O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena
Zuvies file krienu tesloje
skaniai skamba
QUOTE(Makra @ 2010 01 15, 17:04)
Folija tam, kad po to plovimo maziau butu O jei be folijos, tai reiktu kokio laso aliejaus
O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena
Zuvies file krienu tesloje
O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena
Zuvies file krienu tesloje
As esu panasiai kepus, tik krienu nedejau, reiks isbandyti ir su krienais
Labai skaniai atrodo žuvis krienų tešloje.. reikės būtinai išmėginti šį receptą
Oi merginos,tiek visko prisisaugojau pas save 29 diena dukrytes gimtadienis,tai siemet bus tik salti uzkandziai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.