Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

irbyte, kaip malonu, kad ir tau patiko mesos iesmeliai 4u.gif

Kaip uzsinorejau ir as zuvies pirsteliu essen.gif
Papildyta:
dosa, skani uzkandele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile.simona @ 2010 01 15, 10:20)
Ačiū Jums labai!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif skanaus
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 14, 18:39)
Na jie nera labai traskus, taciau tikrai nera minksti. Dar tikriausiai priklauso nuo to kiek tu jiems leisi skrusti  g.gif  Kita karta nekepciau pangasijos arba labai kruopsciai nupjaustyciau tuos "riebaliukus", nes jie niekur neisbego is susidariusios pluteles, liko viduje...
Mes emem i ranka ir tiesiog "dazydami" padaze valgem atvesusius, o Beata juos pateikia karstus su virtais brokoliais smile.gif


man tai va dar toks kvailas kalsuimukas pasistojo blush2.gif kadangi kepat orkaiteje, tai tuos pirsciukus iskart ant skardos dedat ar ant kokios folgos ar tia kepimo popieriaus ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2010 01 15, 11:27)
man tai va dar toks kvailas kalsuimukas pasistojo  blush2.gif kadangi kepat orkaiteje, tai tuos pirsciukus iskart ant skardos dedat ar ant kokios folgos ar tia kepimo popieriaus  ax.gif  ax.gif


Juk parašyta mirksiukas.gif
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2010 01 15, 15:54)
Juk parašyta  mirksiukas.gif
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "



ot ciuci nedeskaiciau doh.gif doh.gif sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2010 01 15, 15:54)
Juk parašyta  mirksiukas.gif
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "


Folija tam, kad po to plovimo maziau butu hihihi.gif O jei be folijos, tai reiktu kokio laso aliejaus 4u.gif

O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena biggrin.gif
Zuvies file krienu tesloje
user posted image
Receptukas rastas delfyje:
1 kg šaldytų jūros lydekų filė, truputis žuvies prieskonių, aliejaus žuviai kepti.
Tešlai: 1 stiklinė majonezo, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai krienų, 8 šaukštai bulvių krakmolo.
Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 2 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.
Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.

Ir dar padariau padaziuka: smulkiai pjaustytas marinuotas agurkelis sumaisytas su majonezu. Isvaizda gal nelabai kuo ir skiriasi nuo iprastai keptos zuvies, bet skonis tai tikrai kitoks, o tie krienai, ju nesijaucia, bet jie na net nemoku apsakyt, nepakartojamo skonio priduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makra: 15 sausio 2010 - 19:13
QUOTE(Makra @ 2010 01 15, 19:04)

O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena  biggrin.gif
Zuvies file krienu tesloje

skaniai skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 15, 17:04)
Folija tam, kad po to plovimo maziau butu  hihihi.gif O jei be folijos, tai reiktu kokio laso aliejaus  4u.gif

O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena  biggrin.gif
Zuvies file krienu tesloje


As esu panasiai kepus, tik krienu nedejau, reiks isbandyti ir su krienais user posted image
Atsakyti
Labai skaniai atrodo žuvis krienų tešloje.. reikės būtinai išmėginti šį receptą wink.gif
Atsakyti
Oi merginos,tiek visko prisisaugojau pas save bigsmile.gif 29 diena dukrytes gimtadienis,tai siemet bus tik salti uzkandziai thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti