QUOTE(ikristute @ 2010 01 15, 15:54)
Juk parašyta
"Tada kiekviena gabaliuka voliojame dziuveseliuose ir dedam i folija isklota skarda .Kepam 190 laisniu orkaiteje apie 25 min. "
Folija tam, kad po to plovimo maziau butu

O jei be folijos, tai reiktu kokio laso aliejaus
O kad taip jau daug susidomejusiu zuvies receptais tai idedu dar viena
Zuvies file krienu tesloje

Receptukas rastas delfyje:
1 kg šaldytų jūros lydekų filė, truputis žuvies prieskonių, aliejaus žuviai kepti.
Tešlai: 1 stiklinė majonezo, 2 kiaušiniai, 6 šaukštai krienų, 8 šaukštai bulvių krakmolo.
Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 2 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.
Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.
Ir dar padariau padaziuka: smulkiai pjaustytas marinuotas agurkelis sumaisytas su majonezu. Isvaizda gal nelabai kuo ir skiriasi nuo iprastai keptos zuvies, bet skonis tai tikrai kitoks, o tie krienai, ju nesijaucia, bet jie na net nemoku apsakyt, nepakartojamo skonio priduoda...