Sveikos mergaitės,
esu sužavėta jūsų idėjomis ir receptukais Šaunuolės
QUOTE(julya @ 2010 01 05, 12:23)
Elena ar išpjova nesigauna labai sūri? Labai noriu pamėginti padaryti,tik aš druskos labai nemėgstu,o ji matyt vistiek isigeria į mėsą gerai?
Na turbūt mėsa pasiima tiek druskos,kiek reikia...nes gavosi tikrai nesūri
QUOTE(Elena @ 2010 01 05, 12:20)
Dėkoju,tada būtinai bandysiu,nes dievinu tokias mėsytes
QUOTE(Rashkyte @ 2010 01 04, 19:07)
dar sugalvojau toki recepta: datules suvyniotos i bekona ir persmeigtos dantu krapshtukais o skanumelis koks
foto abieju ikelsiu veliau
ir svarbiausia,kad neparashiau,kad jas reikia pavoliot rudam cukruje ir kept orkaites apie 15-20 min. kol bekonas apskrus
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 29, 21:17)
wow kiek geru, graziu nuododu
sveikinimai laimejus net du delfio konkursus
QUOTE(Rashkyte @ 2010 01 05, 03:07)
dar sugalvojau toki recepta: datules suvyniotos i bekona ir persmeigtos dantu krapshtukais o skanumelis koks
labai skanu i datule ideti riesuta ar surio gabaleli, apvynioti bekonu ar sonine ir pakepinti
o su cukrum nebandziau, juk datules ir taip sladzios, o jei dar i cukru apvoliojus
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 05, 18:11)
sveikinimai laimejus net du delfio konkursus
aciu, pati buvau labai maloniai nustebinta laimejus abu konkursus
aciu, pati buvau labai maloniai nustebinta laimejus abu konkursus
[/quote]
tai kad su tokiais receptais neimanoma nelaimeti
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 05, 21:14)
smagu, kad taip manai
baigiam off topint, nes gausim velniu, o ir kitiems neidomu skatyti musu paistalu
Įdėkit kas tų datulių foto Norėčiau ,,sublizgėti" per kokį draugų suėjimą
QUOTE(Saulytė @ 2009 12 28, 16:52)
Kinietiskos skranduku salotos
Isvirti skrandukus, galima vistienos arba kalakutienos (siuo atveju viriau kalakutienos)
pamarinuoti pagamintam padaze:
Sojos padazas, isspaustos kokios 3-4 skilteles cesnako (priklausomai nuo to kaip kas megsta)
cukraus saukstas, isspausta citrina.
Pora valandu skarndukai pabuvo padaze, o po to zalias agurkas ir pora morkyciu.
labai paprasta ir kas megsta tokius valgius labai liuks
Isvirti skrandukus, galima vistienos arba kalakutienos (siuo atveju viriau kalakutienos)
pamarinuoti pagamintam padaze:
Sojos padazas, isspaustos kokios 3-4 skilteles cesnako (priklausomai nuo to kaip kas megsta)
cukraus saukstas, isspausta citrina.
Pora valandu skarndukai pabuvo padaze, o po to zalias agurkas ir pora morkyciu.
labai paprasta ir kas megsta tokius valgius labai liuks
Man iskilo klausimas Pagal aprasyma reiketu suprasti, kad pirmiau skrandukus isvirti, o tik tada marinuoti....
QUOTE(Makra @ 2010 01 05, 22:44)
Man iskilo klausimas Pagal aprasyma reiketu suprasti, kad pirmiau skrandukus isvirti, o tik tada marinuoti....
tikrai taip, isviriau gan surokai skarndukus ir tik po to juos marinavau padarytame sojos su viskuom padaze (dar nepaminejau, nes geda buvo...bandziau daryti karamelizuota cukru, nes man atrode, kad tame patiekale restorane jis tikrai buvo, bet cukrus man keptuveje issilyde, nieko nesigavo, tai ipyliau biski vandens, jis istirpo ir supyliau i sojos padaza...man rodos esu maciusi pirkti karamelizuota cukru)
Atnešu ir as vieną užkandėlę, nors jie ir kepasi , tačiau skanu tiek šilti , tiek šalti
karšti sumuštinukai su pelėsiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
reikia:
majonezo(geriausia ir skaniausia su hellmans)
česnako skiltelės
sūrio su baltuoju pelėsiu Brie
saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
baltos forminės duonos "Nykštukų" ar prancūziško batono.
majonezą sumaišom su išspaustu česnaku, ir aptepame duona, dedam pomidoro ir ant viršaus sūrio. kepam 200C temperatūroj, kol sūris apsileis.
skanaus
karšti sumuštinukai su pelėsiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
reikia:
majonezo(geriausia ir skaniausia su hellmans)
česnako skiltelės
sūrio su baltuoju pelėsiu Brie
saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
baltos forminės duonos "Nykštukų" ar prancūziško batono.
majonezą sumaišom su išspaustu česnaku, ir aptepame duona, dedam pomidoro ir ant viršaus sūrio. kepam 200C temperatūroj, kol sūris apsileis.
skanaus