Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

Sveikos mergaitės,
esu sužavėta jūsų idėjomis ir receptukais thumbup.gif Šaunuolės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2010 01 05, 12:23)
Elena ar išpjova nesigauna labai sūri? Labai noriu pamėginti padaryti,tik aš druskos labai nemėgstu,o ji matyt vistiek isigeria į mėsą gerai?


Na turbūt mėsa pasiima tiek druskos,kiek reikia...nes gavosi tikrai nesūri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 01 05, 12:20)
Na turbūt mėsa pasiima tiek druskos,kiek reikia...nes gavosi tikrai nesūri  4u.gif


Dėkoju,tada būtinai bandysiu,nes dievinu tokias mėsytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 01 04, 19:07)

dar sugalvojau toki recepta: datules suvyniotos i bekona ir persmeigtos dantu krapshtukais  thumbup.gif  thumbup.gif  o skanumelis koks  bigsmile.gif  thumbup.gif
foto abieju ikelsiu veliau  blush2.gif

ir svarbiausia,kad neparashiau,kad jas reikia pavoliot rudam cukruje ir kept orkaites apie 15-20 min. kol bekonas apskrus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 29, 21:17)
wow kiek geru, graziu nuododu thumbup.gif


sveikinimai laimejus net du delfio konkursus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2010 01 05, 03:07)
dar sugalvojau toki recepta: datules suvyniotos i bekona ir persmeigtos dantu krapshtukais  thumbup.gif  thumbup.gif  o skanumelis koks  bigsmile.gif  thumbup.gif

labai skanu i datule ideti riesuta ar surio gabaleli, apvynioti bekonu ar sonine ir pakepinti rolleyes.gif
o su cukrum nebandziau, juk datules ir taip sladzios, o jei dar i cukru apvoliojus g.gif

QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 05, 18:11)
sveikinimai laimejus net du delfio konkursus  4u.gif  thumbup.gif

4u.gif aciu, pati buvau labai maloniai nustebinta laimejus abu konkursus rolleyes.gif
Atsakyti

4u.gif aciu, pati buvau labai maloniai nustebinta laimejus abu konkursus rolleyes.gif
[/quote]
tai kad su tokiais receptais neimanoma nelaimeti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2010 01 05, 21:14)

tai kad su tokiais receptais neimanoma nelaimeti  ax.gif  smile.gif

smagu, kad taip manai mirksiukas.gif

baigiam off topint, nes gausim velniu, o ir kitiems neidomu skatyti musu paistalu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 sausio 2010 - 21:54
Įdėkit kas tų datulių foto ax.gif Norėčiau ,,sublizgėti" per kokį draugų suėjimą blush2.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 12 28, 16:52)
Kinietiskos skranduku salotos

Isvirti skrandukus, galima vistienos arba kalakutienos (siuo atveju viriau kalakutienos)
pamarinuoti pagamintam padaze:
Sojos padazas, isspaustos kokios 3-4 skilteles cesnako (priklausomai nuo to kaip kas megsta)
cukraus saukstas, isspausta citrina.
Pora valandu skarndukai pabuvo padaze, o po to zalias agurkas ir pora morkyciu.

labai paprasta ir kas megsta tokius valgius labai liuks smile.gif



Man iskilo klausimas 4u.gif Pagal aprasyma reiketu suprasti, kad pirmiau skrandukus isvirti, o tik tada marinuoti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 05, 22:44)
Man iskilo klausimas  4u.gif  Pagal aprasyma reiketu suprasti, kad pirmiau skrandukus isvirti, o tik tada marinuoti....  g.gif



tikrai taip, isviriau gan surokai skarndukus ir tik po to juos marinavau padarytame sojos su viskuom padaze (dar nepaminejau, nes geda buvo...bandziau daryti karamelizuota cukru, nes man atrode, kad tame patiekale restorane jis tikrai buvo, bet cukrus man keptuveje issilyde, nieko nesigavo, tai ipyliau biski vandens, jis istirpo ir supyliau i sojos padaza...man rodos esu maciusi pirkti karamelizuota cukru)
Atsakyti
Atnešu ir as vieną užkandėlę, nors jie ir kepasi , tačiau skanu tiek šilti , tiek šalti

karšti sumuštinukai su pelėsiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

user posted image

reikia:
majonezo(geriausia ir skaniausia su hellmans)
česnako skiltelės
sūrio su baltuoju pelėsiu Brie
saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
baltos forminės duonos "Nykštukų" ar prancūziško batono.

majonezą sumaišom su išspaustu česnaku, ir aptepame duona, dedam pomidoro ir ant viršaus sūrio. kepam 200C temperatūroj, kol sūris apsileis.
skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 sausio 2010 - 14:53