vau kiek groziu
Srove,tavo vaises superines Silkute butinai reiks kucioms isbandyti
QUOTE(Srove @ 2009 12 13, 00:54)
Po vakarelio
Eiline balta misraine(zirneliai, virtos bulves, kiausiniai, svogunas, pipirai, rauginti agurkeliai,majonezas, morkos).Raudonuju kopustu salotos(kopustai, raud. svogunas, liesas jogurtas, pipirai).Zalios salotos(baltasis ridikas, aisbergo salotos, agurkas, poras,liesas jogurtas, majonezas)
Vistienos mesytes uzpiltine(virta vistiena, nukaulinta, sudeta i formas ant virtu morku, zirneliu ir uzpilta tuo paciu sultiniu, idejus i ji siek tiek zelatinos)
Vistienos salotos(virta vistiena, ferm. suris svalia, kiausininiai makaronai,kiausiniai, cesnakas, pipirai, majonezas, apibarstyta tarkuotu suriu)
Ausyciu, liezuviuku, vistienos slegtainis(i norimos formeles dugna deti vistienos, ant jos virtu ausyciu, ant ausyciu virto , nulupto liezuvio kiaulienos, ir sluoksniuoti, kol yra siu produktu, po to uzpilti sultinio, kur vire mesa, idejus sauksta zelatinos, ant virsaus uzmesti turima lentute ir koki bambali su vandeniu, kai sustings isversti ir supjaustyti, matosi is desines)
Keptos zuvytes(karpis, is vakaro marinuotas, cesnako ir citrinos sultyse ir keptas aliejuje, pries tai voliotas miltuose ir kepta tilapija tesloje)
Silkute, isdarineta(keptos saulegrazos, kepti sampinjonai, kepti svogunai su siek tiek cukraus)
Tiek spejau nufotkint, nes susirinko sveciai
Eiline balta misraine(zirneliai, virtos bulves, kiausiniai, svogunas, pipirai, rauginti agurkeliai,majonezas, morkos).Raudonuju kopustu salotos(kopustai, raud. svogunas, liesas jogurtas, pipirai).Zalios salotos(baltasis ridikas, aisbergo salotos, agurkas, poras,liesas jogurtas, majonezas)
Vistienos mesytes uzpiltine(virta vistiena, nukaulinta, sudeta i formas ant virtu morku, zirneliu ir uzpilta tuo paciu sultiniu, idejus i ji siek tiek zelatinos)
Vistienos salotos(virta vistiena, ferm. suris svalia, kiausininiai makaronai,kiausiniai, cesnakas, pipirai, majonezas, apibarstyta tarkuotu suriu)
Ausyciu, liezuviuku, vistienos slegtainis(i norimos formeles dugna deti vistienos, ant jos virtu ausyciu, ant ausyciu virto , nulupto liezuvio kiaulienos, ir sluoksniuoti, kol yra siu produktu, po to uzpilti sultinio, kur vire mesa, idejus sauksta zelatinos, ant virsaus uzmesti turima lentute ir koki bambali su vandeniu, kai sustings isversti ir supjaustyti, matosi is desines)
Keptos zuvytes(karpis, is vakaro marinuotas, cesnako ir citrinos sultyse ir keptas aliejuje, pries tai voliotas miltuose ir kepta tilapija tesloje)
Silkute, isdarineta(keptos saulegrazos, kepti sampinjonai, kepti svogunai su siek tiek cukraus)
Tiek spejau nufotkint, nes susirinko sveciai
nu super! o dar kaip graziai papuosta!
QUOTE(konica @ 2009 12 10, 16:33)
Jei kalbate apie sias salotas, prasau:
SALOTOS "SAULEGRAZA"
Sluoksniuota: virta vistiena, aptepta majonezu, virtos tarkuotos morkos, aptepta majonezu, virtas tarkuotas kiausinis, svogunu laiskai, vel aptepta majonezu, ant virsaus kukuruzai, apsmaigstyta cipsais.
Deja, tos grazios nuotraukytes neissisaugojau
SALOTOS "SAULEGRAZA"
Sluoksniuota: virta vistiena, aptepta majonezu, virtos tarkuotos morkos, aptepta majonezu, virtas tarkuotas kiausinis, svogunu laiskai, vel aptepta majonezu, ant virsaus kukuruzai, apsmaigstyta cipsais.
Deja, tos grazios nuotraukytes neissisaugojau
Cia radau dar kitokias "Saulėgrąžos" salotas:
QUOTE(Ingel @ 2009 10 05, 20:11)
Saulėgraža
Marinuoti svogūnėliai
Kapotas kietai virtas kiaušinis
Šprotai
Marinuoti kukurūzai
Ant viršaus majonezas
Aplink apdėti pringls traškučiais, ant jų užsidedant ir valgyti
Marinuoti svogūnėliai
Kapotas kietai virtas kiaušinis
Šprotai
Marinuoti kukurūzai
Ant viršaus majonezas
Aplink apdėti pringls traškučiais, ant jų užsidedant ir valgyti
QUOTE(Ingel @ 2009 12 13, 13:55)
Menkės reikia būtinai šviežios (nes sultinga, skonis ir kvapas kitoks), aš perku turguje, bet dabar maximoj 7,99 atvėsintai akcija. Visą menkę dedi į puodą ir verda labai trumpai, į vandenį aš dedu tik druskos ir juodųjų pipirų žirnelių. Nekepk , kas kad skamba virta ne taip skaniai (aš kai gavau receptą irgi galvojau , kad virta ne kas čia bus), gal ir atrodo šios salotos ne ypatingai, bet jau skonis....niam , niam...Išvirtą nulupi ir gabaliukais į salotinės dugną, o toliau kaip recepte
o kiek tos menkės ten dedi? per du pirštus pvz?ir kiek morkos? jei ne paslaptis kokį majonezą naudoji? nes aš dabar esu nusivylus majonezais...
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 12 14, 15:35)
o kiek tos menkės ten dedi? per du pirštus pvz?ir kiek morkos? jei ne paslaptis kokį majonezą naudoji? nes aš dabar esu nusivylus majonezais...
Menkės tiek, kiek iš vienos apie 600 gr sveriančios išeina, morkas 2 vidutinio dydžio. Seniau Helmans mėgau, dabar visai nieko Kėdainių be konservantų
QUOTE(Ingel @ 2009 12 14, 18:29)
Menkės tiek, kiek iš vienos apie 600 gr sveriančios išeina, morkas 2 vidutinio dydžio. Seniau Helmans mėgau, dabar visai nieko Kėdainių be konservantų
ačiū
Helmans skanus, bet brangus
Aciu mergaiciai, moterai, panelyciai
nekenciu sitos temos,visad kai uzsuku valgyt uzsimanau
visos saunuoles,tokiu grozybiu priruoset
visos saunuoles,tokiu grozybiu priruoset
mergaitės,
maximoj yra salotos sluoksniuotos su vištiena. pamenu, kad dedami agurkai, kiaušiniai, slyvos, o kas dar
padėkit
maximoj yra salotos sluoksniuotos su vištiena. pamenu, kad dedami agurkai, kiaušiniai, slyvos, o kas dar
padėkit
sveikos, ryt tecio gimtadienis, noriu padaryti kokiu nauju salotu ar misrainiu su lasisa, gal kuri zinote gera recepta?
Nuplagijavau ir as Jusu idejas Stai kas gavosi pasisedejimui su kokteiliukais.
P.S. Su serviravimu ir dekoravimu man nekas
P.S. Su serviravimu ir dekoravimu man nekas
Awdrute, labai viskas gerai. Man iki tokio serviravimo dar toli gražu.....