Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(nerez @ 2009 09 21, 09:56)
Išbandžiau šiemet šį padažą 4u.gif  man nerealiai patiko bigsmile.gif

tai tuomet patarkit kaip greiciau tuos kauliukus is slyvu isimti?
jos mazutes pas mane...
gal bandyt virt su kauliukais o po to kaip nors pertrinti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 09 17, 09:31)
Nerytė

-kaip gražu ir skanu.Ką čia kalbėti apie vaikus, kad ir mamoms seilės tįsta ir norisi tuoj pat bėgti kepti  lotuliukas.gif

P.S.  O cia el.orkaitei kepta

dekui

taip, kepta el. orkaitej mirksiukas.gif

QUOTE(vikka @ 2009 09 17, 19:51)
Neryte,N-E-R-E-A-L-U!!! thumbup.gif Ačiū už nuostabią idėją.O tavo mažius-fainuolis. 4u.gif

wub.gif aciu

QUOTE(bizyte @ 2009 09 17, 21:06)
Neryte, wow blink.gif  thumbup.gif  wub.gif bus išbandyta drinks_cheers.gif

4u.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 18, 09:01)
bravo šuniukams.. o kaip tiksliai tą nosį prilipdyt, kad nunugriūtų ir galva nusubliūkštų?

nosis prisilipdo be problemu, sunkiau su ausimis. Padarai rutuliuka, dedi ant stalo ir nosi lipdai siek tiek auksciau, nes kepant siek tiek pasipus ir nusileis per viduri nosyte. Nesubliuks, tik siek tiek pasipus.

QUOTE(Orchideja85 @ 2009 09 18, 19:02)
Neryte as norejau taves kai ko klausti bigsmile.gif
Del dziovintu pomidoru, tu rasai, kad jie buna aliejuje, o as va snd ju dziovintu pakeli nsipirkau... Tai turbut ne tokius blush2.gif

tokius nusipirkai, jie dziovinnami vienodai, tik po to vieni konservuojami aliejuje su prieskoniais, o kiti pardavinejami sausi. Sausus pries dedant i kokia misraine padartina ismirkyti. Man skaniausi aliejuje, bet irgi reikia isbandyti keleta firmu ir rasti sau tinkamus. As turiu keleta firmu, kuriu pomidorai man skaniausi 4u.gif

QUOTE(Karpeace @ 2009 09 21, 10:06)
Neryte likau suzaveta tais suniukais  bigsmile.gif , bet man iskilo klausimas, kas tie pieno milteliai ?  ax.gif  blush2.gif

tai pienas, tik jis isdziovinamas iki milteliu 4u.gif

QUOTE(Saulytė @ 2009 09 21, 10:44)
jos mazutes pas mane...
gal bandyt virt su kauliukais o po to kaip nors pertrinti???  g.gif

su savarzele. As kai keliau slyvu pyraga ar viriau slyvu uogiene taip isdarinejau nemazai slyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 21, 11:09)
nosis prisilipdo be problemu, sunkiau su ausimis.

vat man įdomu kaip tos ausytės nenulaksto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2009 09 21, 11:15)
vat man įdomu kaip tos ausytės nenulaksto? bigsmile.gif

pas mane is visos partijos nukrito gal 3 suniukams ausytes, bet kol jie silti ikisau atgal ir liux, laikosi smile.gif O ausytes reikia giliau ikisti ir labiau per viduri.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 21, 13:09)

tai pienas, tik jis isdziovinamas iki milteliu  4u.gif

As vakar ieskojau parduotuveje kazko panasaus, net pora pardaveju paklausiau, bet niekas nieko apie tai man negalejo pasakyt doh.gif biggrin.gif
Kaip jie atrodo, kur ju yra pirkt, o gal galima juos kazkuo kitu pakeist, nes noriu kept, ismegint, vakar visus reikalingus produktus nusipirkau, tik va su tais pieno milteliais uzstrigau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpeace @ 2009 09 21, 12:26)
As vakar ieskojau parduotuveje kazko panasaus, net pora pardaveju paklausiau, bet niekas nieko apie tai man negalejo pasakyt  doh.gif  biggrin.gif

man rodos būna kažkokie pieno milteliai kavai balinti, nežinau kaip jie vadinasi, gal sojų pieno milteliai g.gif įdomu ar tokie tiktų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2009 09 21, 15:08)
man rodos būna kažkokie pieno milteliai kavai balinti, nežinau kaip jie vadinasi, gal sojų pieno milteliai g.gif įdomu ar tokie tiktų... g.gif

Tai va, vakar pagalvojau irgi tik apie toki varijanta, gal tai ir yra tie pieno milteliai, kurie dedasi i kava, jai balinti, nes apie kitokius dar negirdejus, nesusidurus ax.gif blush2.gif
Neryte pagelbek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 09 21, 11:44)
jos mazutes pas mane...
gal bandyt virt su kauliukais o po to kaip nors pertrinti???  g.gif

Sveiki, jei mazytes slyvutes tai gal tos vadinamos kaukazietiskos? Is ju kauliukai lengvai issoka patys, spustelejus slyva dviem pirstais.
O siaip Slyvu cesnakini padaza gaminu kiekvienais metais ir jis labai greitai suvalgomas smile.gif

Isverdu perrinktas slyvas kaip uogiene be cukraus. Tada i pabaiga dedu cukru pagal norima salduma ar rugstuma, beriu pipiru, tiek raudonuju tiek astriuju, ir pacioje pabaigoje susmulkinto cesnako..daug....didelis kiekis tik pagardina padaza.

ax.gif nereliai skanu su vistiena. Visuomet darau saldesni, zinoma vyrai megsta rugstesni.
Atsakyti
QUOTE(Karpeace @ 2009 09 21, 13:19)
Tai va, vakar pagalvojau irgi tik apie toki varijanta, gal tai ir yra tie pieno milteliai, kurie dedasi i kava, jai balinti, nes apie kitokius dar negirdejus, nesusidurus  ax.gif  blush2.gif
Neryte pagelbek  biggrin.gif

kiek galiu tiek gelbeju smile.gif

kur kavai balinti tai ten yra grietinele, ne pienas smile.gif Bet manau galima kaip alternatyva deti juos arba sojos miltelius

QUOTE(Fency @ 2009 09 21, 15:10)

Isverdu perrinktas slyvas kaip uogiene be cukraus. Tada i pabaiga dedu cukru pagal norima salduma ar rugstuma, beriu pipiru, tiek raudonuju tiek astriuju, ir pacioje pabaigoje susmulkinto cesnako..daug....didelis kiekis tik pagardina padaza.

skamba labai skaniai, reiks kitais metais isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fency @ 2009 09 21, 15:10)
Sveiki, jei mazytes slyvutes tai gal tos vadinamos kaukazietiskos? Is ju kauliukai lengvai issoka patys, spustelejus slyva dviem pirstais.
O siaip Slyvu cesnakini padaza gaminu kiekvienais metais ir jis labai greitai suvalgomas smile.gif

ax.gif nereliai skanu su vistiena. Visuomet darau saldesni, zinoma vyrai megsta rugstesni.

o čia tiktų tos didelės mėlynosios slyvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 09 21, 19:22)
o čia tiktų tos didelės mėlynosios slyvos? ax.gif

Tiktų tiktų biggrin.gif aš iš tokių ir dariau 4u.gif tik kai jos saldžios, reik ir druskos nepagailėt.. gavos super, net vyras valgė, kuris šiaip jau slyvų prie mėsos nepripažysta...
Atsakyti
QUOTE(Karpeace @ 2009 09 21, 12:06)
Neryte likau suzaveta tais suniukais  bigsmile.gif , bet man iskilo klausimas, kas tie pieno milteliai ?  ax.gif  blush2.gif

aga, man ydomu kur ju pirkti? cia kaip ir sojos tie miltukai kazkokie? prie prieskoniu neradau as,,, jau galvoju gal reiks vaiko misinuka berti biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti