QUOTE(Juračiuks @ 2009 09 17, 09:31)
Nerytė
-kaip gražu ir skanu.Ką čia kalbėti apie vaikus, kad ir mamoms seilės tįsta ir norisi tuoj pat bėgti kepti
P.S. O cia el.orkaitei kepta
dekui
taip, kepta el. orkaitej
QUOTE(vikka @ 2009 09 17, 19:51)
Neryte,N-E-R-E-A-L-U!!!
Ačiū už nuostabią idėją.O tavo mažius-fainuolis.
aciu
QUOTE(bizyte @ 2009 09 17, 21:06)
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 09 18, 09:01)
bravo šuniukams.. o kaip tiksliai tą nosį prilipdyt, kad nunugriūtų ir galva nusubliūkštų?
nosis prisilipdo be problemu, sunkiau su ausimis. Padarai rutuliuka, dedi ant stalo ir nosi lipdai siek tiek auksciau, nes kepant siek tiek pasipus ir nusileis per viduri nosyte. Nesubliuks, tik siek tiek pasipus.
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 09 18, 19:02)
Neryte as norejau taves kai ko klausti
Del dziovintu pomidoru, tu rasai, kad jie buna aliejuje, o as va snd ju dziovintu pakeli nsipirkau... Tai turbut ne tokius
tokius nusipirkai, jie dziovinnami vienodai, tik po to vieni konservuojami aliejuje su prieskoniais, o kiti pardavinejami sausi. Sausus pries dedant i kokia misraine padartina ismirkyti. Man skaniausi aliejuje, bet irgi reikia isbandyti keleta firmu ir rasti sau tinkamus. As turiu keleta firmu, kuriu pomidorai man skaniausi
QUOTE(Karpeace @ 2009 09 21, 10:06)
Neryte likau suzaveta tais suniukais
, bet man iskilo klausimas, kas tie pieno milteliai ?
tai pienas, tik jis isdziovinamas iki milteliu
QUOTE(Saulytė @ 2009 09 21, 10:44)
tai tuomet patarkit kaip greiciau tuos kauliukus is slyvu isimti?
jos mazutes pas mane...
gal bandyt virt su kauliukais o po to kaip nors pertrinti???
su savarzele. As kai keliau slyvu pyraga ar viriau slyvu uogiene taip isdarinejau nemazai slyvu