Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(aga1 @ 2009 11 29, 11:45)
As ziuriu ir nesuprantu, o ant ko tie agurkai susmaigstyti? blush2.gif

as irgi kopusta matau smile.gif o agurkai suverti ant mediniu iesmeliu
Atsakyti
Mano receptas

Sumiksavau pora receptų kuriuos radau SM
Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Odą pamarinavau su prieskoniais. Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau (tiksliau neturiu rankinės malimo mašinos, bet puikiai suėjo virtuvinis kombainas)
Pora riekučių batono išmirkyto piene, pora šaukštų maltų džiuvesėlių, pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę.
Dar idėjau šaukštą grietines, du kiaušinio trynius, truputį lašinukų, viską išminkiau ir dar kartą persmulkinau su virtuviniu kombainu.
Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Gražiai užsiuvau. Poto dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta), o žuvytės pelekiukus įviniojau į foliją, kad nesukeptų
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.

Tiesa, masės truputį liko – padariau kokius tris kotletukus

Prie žuvytės dariau padažiuką:
Pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai.


o va kaip atrodė:
user posted image

skonis tikrai nerealus...
gavau beproto daug pliusų iš uošvių lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne be reikalo tie pliusai iš uošvių. Žuvytė atrodo nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
nuostabu,
aš nemoku žuviai odos nudirti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 11 29, 20:42)
nuostabu,
aš nemoku žuviai odos nudirti blush2.gif  blush2.gif


as cia radau kaip nudirti
kitaip tai niekaip nebuciau nudyrusi lotuliukas.gif
http://www.zvejoklia...=...t&task=view
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 29, 19:58)
Mano receptas

Sumiksavau pora receptų kuriuos radau SM
Nuėmiau odą, pjoviau pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikau galvą ir uodegą su oda.
Odą pamarinavau su prieskoniais. Nurinkau mėsytę ir ją sumaliau (tiksliau neturiu rankinės malimo mašinos, bet puikiai suėjo virtuvinis kombainas)
Pora riekučių batono išmirkyto piene, pora šaukštų maltų džiuvesėlių, pakepinau svogūna su dviem nedideliom morkytem ir sudėjau į mėsytę.
Dar idėjau šaukštą grietines, du kiaušinio trynius, truputį lašinukų, viską išminkiau ir dar kartą persmulkinau su virtuviniu kombainu.
Po to idėjau išplaktus dviejų kiaušinio baltymus na aišku dar prieskonių, ir viską dėjau į žuvytės vidų. Gražiai užsiuvau. Poto dar visą ją ištepiau majonezu (kad oda nesukeptų ir būtų minkšta), o žuvytės pelekiukus įviniojau į foliją, kad nesukeptų
Kepiau 1 val 40 minučių apie 150 laipsnių temperatūroje.

Tiesa, masės truputį liko – padariau kokius tris kotletukus

Prie žuvytės dariau padažiuką:
Pusė indelio majonezo, pora šaukštų pomidorų padažo, pora skiltelių česnako ir krapai.


skonis tikrai nerealus...
gavau beproto daug pliusų iš uošvių  lotuliukas.gif


Kokia šaunuolė, o kiek kantrybės reikia tokį grožį sukūrti doh.gif
thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saulytė, grožis pasakiškas wub.gif kaip man gražu tos įdarytos žuvys bigsmile.gif bet pati, tai nebandžiusi ir nedrįstu, neturiu tiek kantrybės biggrin.gif
Atsakyti
Saulyte, kaip graziai tarodo tavo lydekaite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as taip darau karpi kuciom blush2.gif , ir skanu ir grazu stalui papuosti.
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 29, 18:58)
Mano receptas


fantastika wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai megstu idaryta zuvi, bet turbut niekad neapsiimsiu jos idaryneti doh.gif
SAUNUOLE 4u.gif
Atsakyti
[Niekada nemaniau,kad farširuotą žuvį galima kepti orkaitėje,o ne virti.Super receptas. thumbup.gif
Atsakyti
Bet jau žuvytė thumbup.gif thumbup.gif nerealiai atrodo,dievinu farširuotą,ir žinokit nudirt ją nėra labai jau sudėtinga,svarbiausia odos neįplėįt,nes masė išbėgs drinks_cheers.gif
Atsakyti