QUOTE(Saulytė @ 2009 11 12, 09:55)
atrodo tokie nesuderinami dalykai, o taip puikiai dera tarpusavyje, dziovintos slyvos su pikantiska misraine
kad dauguma daro ne su pikantiška mišraine
, nes joje yra kiaušinis, o tik su fermentiniu sūriu, česnaku ir majonezu
, pamenu, kad kas darė būtent su pikantiška, tai rašė, kad neskanu buvo, aš pikantiškos įdarą dariau "krablazdėm" įdaryt, tai paragavau pabandymui su slyva, tai ir neskanu buvo, palyginus su įdaru be kiaušinių
... Kažkaip kai kiaušinis yra, tai vistiek "permuša", jau prie kokio vyno nelabai
....
......................................................................
vakar gaminau visokių užkandukų, bet kiti daugmaž matyti temoje, laiko nebuvo, tai ir nefotografavau, na gal tik gaila, kad pamiršau vieną man visai patikusį nufotografuot, žinau, kad ne pagal taisykles, bet aprašysiu be nuotraukos
... Nesu paštetų, ypač kepenėlių, mylėtoja, bet parduotuvėje susigundžiau anties kepenėlių paštetu su apelsinais. Jį tepiau ant baltos duonelės gabalėlių, uždėjau mažutę skiltelę apelsino ir vis šis tas naujo, neišbandyto ir visai gražaus akims buvo
, liko dar visko, reiks pagaminti nuotraukai
...
Parodyt noriu besmegenį, nors dar ne sezonas
, bet
"Besmegenis ir grybukai nevalgiems vaikams" ... Nieko čia "blatno" nėra, tiesiog putpelės kiaušiniai, virta morka, alyvuogė akims, vyšniniai pomidorai "grybų" kepurėlėms, į jas dar majonezo įspaudžiu. Patarimas tik vienintelis: padarykite besmegenių tiek, kiek bus vaikų, nes visiems norėjosi būtent jo