Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(Rashkyte @ 2009 11 12, 07:23)
Neryte, apsilankiau Tavo blog'e  blush2.gif  nerealus receptai ir foto  wub.gif 

O kaip į jį patekti? Gal galima nuorodą ax.gif . AČIŪ.
Atsakyti
Nerytė, ar gali smulkiau papasakoti kaip tu cia kumpi susukai ir ant jo saulegražas uždėjai?, o kas ten geltonas? g.gif
Atsakyti
aciu labai uz patarimus
paragavom su vyru ir nepatikejom, kad atrodo tokie nesuderinami dalykai, o taip puikiai dera tarpusavyje, dziovintos slyvos su pikantiska misraine smile.gif
desiu ant slyvuku, nes tikrai daug terliones bandyti kisti i vidu...
Atsakyti
Džiovintas slyvas perku sveriamas ir pasirenku didesnes vis, iš pakučio nepatiko man schmoll.gif ten mažų daug būna pridėta, ir jų nemirkau, tik perlieju vandeniu trupučiuką, nebent kaip Nerytė sakė, būna kietos, bet kai renkuose sveriamas, pažiūriu minkštesnių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2009 11 12, 09:55)
atrodo tokie nesuderinami dalykai, o taip puikiai dera tarpusavyje, dziovintos slyvos su pikantiska misraine smile.gif

kad dauguma daro ne su pikantiška mišraine g.gif , nes joje yra kiaušinis, o tik su fermentiniu sūriu, česnaku ir majonezu unsure.gif , pamenu, kad kas darė būtent su pikantiška, tai rašė, kad neskanu buvo, aš pikantiškos įdarą dariau "krablazdėm" įdaryt, tai paragavau pabandymui su slyva, tai ir neskanu buvo, palyginus su įdaru be kiaušinių smile.gif ... Kažkaip kai kiaušinis yra, tai vistiek "permuša", jau prie kokio vyno nelabai smile.gif ....

......................................................................

vakar gaminau visokių užkandukų, bet kiti daugmaž matyti temoje, laiko nebuvo, tai ir nefotografavau, na gal tik gaila, kad pamiršau vieną man visai patikusį nufotografuot, žinau, kad ne pagal taisykles, bet aprašysiu be nuotraukos smile.gif ... Nesu paštetų, ypač kepenėlių, mylėtoja, bet parduotuvėje susigundžiau anties kepenėlių paštetu su apelsinais. Jį tepiau ant baltos duonelės gabalėlių, uždėjau mažutę skiltelę apelsino ir vis šis tas naujo, neišbandyto ir visai gražaus akims buvo smile.gif , liko dar visko, reiks pagaminti nuotraukai smile.gif ...

Parodyt noriu besmegenį, nors dar ne sezonas biggrin.gif , bet "Besmegenis ir grybukai nevalgiems vaikams" cool.gif ... Nieko čia "blatno" nėra, tiesiog putpelės kiaušiniai, virta morka, alyvuogė akims, vyšniniai pomidorai "grybų" kepurėlėms, į jas dar majonezo įspaudžiu. Patarimas tik vienintelis: padarykite besmegenių tiek, kiek bus vaikų, nes visiems norėjosi būtent jo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ir as slyvas nemirkytas idarau tik dziugo suriu su cesnaku ir majonezu,dar ant virsaus uzdedu pakepinto graikinio riesuto pusele,skonis nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
LT saulele gaila kad nuotraukeles nesimato unsure.gif
Atsakyti
keista, rimulia12, unsure.gif , net perkroviau psl. pažiūrėt, gal radikal.ru nulūžo, bet kad rodo nuotraukytę g.gif nuoroda čia
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2009 11 12, 00:56)

Nerytes parashe nuoroda yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2009 11 12, 06:23)
Neryte, apsilankiau Tavo blog'e  blush2.gif  nerealus receptai ir foto  wub.gif  laukia didzulis mano didzkio gimtadienis  wub.gif  ideju "pasisemiau"  rolleyes.gif  labai Tau aciu  wub.gif  beje, visos mergaites cia imete superiniu receptuku  thumbup.gif

wub.gif dziaugiuosi, kad patiko pas mane, kad buvau naudinga wink.gif

QUOTE(Agrefa @ 2009 11 12, 08:56)

http://www_neringa-blogas_com/

arba mano parase prie paveikselio yra nuorodele 4u.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 11 12, 09:30)
Nerytė, ar gali smulkiau papasakoti kaip tu cia kumpi susukai ir ant jo saulegražas uždėjai?, o kas ten geltonas? g.gif

apie koki kumpi bei saulegazas sneki?
jei prie slyvu tai ten dz. slyva arba kepenele susukta i bekona ir pakepinta 4u.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 11 12, 11:48)
kad dauguma daro ne su pikantiška mišraine  g.gif
......................................................................

Parodyt noriu besmegenį, nors dar ne sezonas  biggrin.gif

as irgi gaminu tik su suriu (daszniausiai naudoju parukyta) su majonezu ir cesnaku

gaila, kad nerodo sad.gif

Neryte, o man asmeniskai dziugas su majonezu neskanu blush2.gif o ir nersausas jis man idarui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 12, 00:59)

vaizdelis tai liux.... 4u.gif
pati tai as tokiu dalyku nelabai megstu, bet mb kai daro tai visada jas ismirko ir prikimsus idaro gaunasi tokie burbuliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 11 12, 19:01)
vaizdelis tai liux....  4u.gif

pati tai as tokiu dalyku nelabai megstu, bet mb kai daro tai visada jas ismirko ir prikimsus idaro gaunasi tokie burbuliukai thumbup.gif

4u.gif

man pastoviai nera laiko terliotis su kimsimais blush2.gif nors noreciau pabandyti prikimsti i vidu rolleyes.gif
Papildyta:
jau matau besmegeni thumbup.gif gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti