Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(rootha @ 2009 11 10, 19:43)
o zinokit labai skanu, visi irgi stebdavosi kol nebuvo ragave, o poto visada praso, kad tu sumustinuku pridaryciau  blush2.gif

aš šiandien vakare paragausiu, kaip tik kiviai namuose užsiliko, ryt parašysiu, kaip sekės skanaut smile.gif
Atsakyti
Joana, sekmes, praneskit, kaip sekes ragaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū saldūška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 11 10, 16:53)

Oho, kiek gardumynų, skanumynų thumbup.gif 4u.gif

Įdomus derinys kivis su pomidorų rolleyes.gif prie progos reikės paragaut ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu, išmėginau ir man patiko thumbup.gif labai gaivūs, vos rūgštoki nuo kivio, tik tingėjau bespaust česnako į majonezą, einu pusryčiam su juo pabandysiu smile.gif ačiū už idėją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2009 11 11, 08:04)
Prisiduodu, išmėginau ir man patiko  thumbup.gif labai gaivūs, vos rūgštoki nuo kivio, tik tingėjau bespaust česnako į majonezą, einu pusryčiam su juo pabandysiu  smile.gif ačiū už idėją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

išvada, man su česnaku schmoll.gif kažkas ne to buvo smile.gif
Atsakyti
rootha, kaip tu tą plikytą tešla padarei? g.gif t.y. ar po to ją kepiai orkaitėje?
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2009 11 11, 08:04)
Prisiduodu, išmėginau ir man patiko  thumbup.gif labai gaivūs, vos rūgštoki nuo kivio, tik tingėjau bespaust česnako į majonezą, einu pusryčiam su juo pabandysiu  smile.gif ačiū už idėją  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu matai, o sakei neisivaizduoji?

QUOTE(Joana @ 2009 11 11, 10:57)
išvada, man su česnaku  schmoll.gif kažkas ne to buvo  smile.gif

tai gal labai daug cesnako pridejot? as ant tu visu sumustinuku suspaudziau, gal 4 ar 5skilteles cesnako, kad butu toks lengvas skonis.
QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 12:04)
rootha, kaip tu tą plikytą tešla padarei? g.gif  t.y. ar po to ją kepiai orkaitėje?

taip pasidariau tesla ir poto, su dideliu saukstu ant skardos deliojau tokius pailgus alia pyragelius ir kepiau tol kol parudavo virsus mazdaug 220laispniu orkaiteje.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 11 11, 14:05)

taip pasidariau tesla ir poto, su dideliu saukstu ant skardos deliojau tokius pailgus alia pyragelius ir kepiau tol kol parudavo virsus mazdaug 220laispniu orkaiteje.

O su kuo ta misrainyte sudedi i vidu? blush2.gif su konditeriniu svirkstu ar paprastai prapjauni ir sus saukstuku prikretus vel uzspaudi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 11 11, 15:15)
O su kuo ta misrainyte sudedi i vidu? blush2.gif  su konditeriniu svirkstu ar paprastai prapjauni ir sus saukstuku prikretus vel uzspaudi? ax.gif

aga kiek supratau butent ji perpjovė ir su šaukstu dėjo
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 11 11, 14:15)
O su kuo ta misrainyte sudedi i vidu? blush2.gif  su konditeriniu svirkstu ar paprastai prapjauni ir sus saukstuku prikretus vel uzspaudi? ax.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 11 11, 14:18)
aga kiek supratau butent ji perpjovė ir su šaukstu dėjo

aga merginos, as ten paprastai ipjoviau, bet ne iki pat galo ir idejau misrainytes, kai darau saldzius plykytus su grietineles idaru, tada su konditeriniu svirkstu prileidziu grietineles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 11 11, 14:05)
nu matai, o sakei neisivaizduoji?
tai gal labai daug cesnako pridejot? as ant tu visu sumustinuku suspaudziau, gal 4 ar 5skilteles cesnako, kad butu toks lengvas skonis.

tikrai, MB pamatė, sako kada baigsi eksperimentuot ir ką dar sugalvosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif o česnako aš dėjau vieną mažą skiltelę 6 sumuštinukam, bet man skaniau be jo, tai naudosiu idėją gan dažnai bigsmile.gif
Atsakyti