Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(Ingel @ 2009 10 16, 09:32)
Neryte, tavo sausainiai šuniukai wub.gif  wub.gif  wub.gif pamatė dukra bigsmile.gif , jaučiu teks jai gimtadieniui kepti, o tai po kelis kartus prašė-parodyk tuos sausainius dar kartą biggrin.gif

nera nieko smagiau, kaip isgirsti, kad vaikams labai patinka wub.gif Sekmes gaminat 4u.gif
Atsakyti
Neryte, noriu pagamint suniukus :
kuo pakeisti pieno miltelius?
ar sokolado pagaliukai neistirpsta bekepant?
Atsakyti
Sveikutes,
Nenoriu nuliudinti kitu mamyciu kurios dar tik gamins suniukus, o gal cia tik man taip gavosi g.gif bet man neisejo tie issvajoti suniukai. Visu pirma viska dariau pgl recepta! Tik blush2.gif nesilaikiau sviesto nurodymu-reikejo deti 180g, o idejau 200 blush2.gif ir grietine turejo buti 36% tokios neradau, tai idejau 40%. Mano mama, kuri kepa pyragus sake, kad tos klaidos turejo itakos... Tesla pati gavosi labai gerai: nelipo prie ranku, lengvai formavosi, gavosi tokia kaip plastelinas. Tik paskui kai sudejau kepti, pyraugiukai pasileido, taip istizo... foto matysis. Skonis buvo nekoks... Nors ir cukraus pudros dejau kaip priklauso... Vidus buvo nedakepes. Kada pabandysiu vel, tik desiu jau grietine 30%, sviesto kaip priklauso mirksiukas.gif o pieno milteliu pardese nera, pirkau is vienos mamytes, is sio forumo smile.gif Va foto mano suniuku armijos, grozi gyre visi, na o del skonio..nutylejo... ax.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 10 17, 08:58)
Neryte, noriu pagamint suniukus :
kuo pakeisti pieno miltelius?
ar sokolado pagaliukai neistirpsta bekepant?

pieno miltelius gali pakeisti sojos pieno milteliais arba pabandyti grietineles milteliu ideti
sokoladas pasilydo, bet neisbega

QUOTE(Invincible @ 2009 10 18, 12:01)
Sveikutes,

is nuotrauku matosi, kad per didelius darei, del to netolygiai iskepe (nespejo iskepti vidus). Reikejo tada mazinti kepimo temp.
antra pagal iskepusius matyti, kad tesla buvo perdaug riebi, nes nelaike formos ir pasileido ax.gif kaip jau pati minejai reikejo maziau deti sviesto ir liesesne grietine rolleyes.gif

Tikiuosi kita karta pavyks skaniau mirksiukas.gif

P.S. o kaip tas sokoladinis suniukas? jis panasaus dydzio kaip pas mane, iskepe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 spalio 2009 - 12:25
Va dabar nubegau paragavau ta sokoladini, nes buvo like tik keturi suniukai is visu sausainiu ir butent tas sokoladinis likes tarp ju, tai jis iskepes blush2.gif tuomet reiskia tikrai per didelius dariau! Bet vistiek truksta cukraus... Reiketu dadeti cukraus daugiau, ir mazinti kaip jus sakote sveista-180g. deti ir grietine 30%, o va 36% neradau tikrai g.gif Isbandysiu kada vel 4u.gif
Atsakyti
man cukraus uzteko tiek kiek tesloje buvo ir nuo sokolado gabalelio ax.gif
Atsakyti
Kepiau Nerytes suniukus, viska dariau tiksliai, tik pieno milteliu neradau, tai visai ju nedejau blush-anim-cl.gif Gavosi super, isvaizda visai tokie pat kaip Nerytes, na skonis irgi buvo thumbup.gif
Dekui uz recepta ):
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 10 19, 10:01)
Kepiau Nerytes suniukus, viska dariau tiksliai, tik pieno milteliu neradau, tai visai ju nedejau  blush-anim-cl.gif Gavosi super, isvaizda visai tokie pat kaip Nerytes, na skonis irgi buvo  thumbup.gif
Dekui uz recepta ):

bigsmile.gif dziaugiuosi, kad pavyko ir patiko! 4u.gif
Atsakyti
dėkui už baklažanus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2009 10 11, 13:39)
user posted image

ale saltiena su vistiena ir saldytomis darzovemis, uzpilau naudojau pokeli drebuciu mesai uzpilti ax.gif  sukirtom su majonezu ir krienais

kažin ar čia galima naudoti žaletiną? g.gif
Atsakyti
user posted image
Gražu ir paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babiele @ 2009 10 20, 17:50)
Gražu ir paprasta smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai fainai atrodo, labai tinka halloweeno vakareliui thumbup.gif
Atsakyti