Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis .8 tema,

QUOTE(bjaurybe @ 2009 10 07, 16:29)
čia ta plėvelė paprasčiausia g.gif . Aš kartais sumuštinius suvynioju, ar maistą  pridengiu, kai šildau mikrobangėje. Tai tokia?

aga, ta pati maistine, tik isuk dar i folija, nes be folijos ji pradeda tirpti.... ax.gif
lialiauskiene..kokios grozybes..is pacio ryto seile bega..
Atsakyti
lialiauskiene, labai skanios vaises thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 10 07, 23:06)
prauze ikurtuviu sventes musu namuose ir keletas receptuku jums:) nieko ypatingo, bet sveciams patiko smile.gif

bigsmile.gif patiktu ir man thumbup.gif
Atsakyti
Baklažanai česnakų padaže 4u.gif

Reikės:

Nedidelio baklažano;
Poros skiltelių česnako;
Stiklinės rūgpienio;
Krapų;
Saujos graikinių riešutų

Baklažanų griežinėlius pavolioti miltuose ir apkepti aliejuje, nusausinti. Padažui išplakti rūgpienį su spaustu česnaku, berti kapotus krapus bei smulkintus graikinius riešutus. Viską gerai permaišyti ir tiekti su baklažanais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2009 10 08, 15:11)
[color=darkviolet][i]Baklažanai česnakų padaže  4u.gif

Joana, o kokiu tikslu baklazana volioji miltuose? As niekad nevolioju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 08, 16:20)
Joana, o kokiu tikslu baklazana volioji miltuose? As niekad nevolioju blush2.gif

voliojau, kad traškumas būtų labiau, man patinka pavoliot daržoves, aš ir cukiniją taip darau, kaip kepu, man ta plutelė miltų patinka mirksiukas.gif bet čia neprivaloma dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 10 08, 01:06)
apatiniai truputi "persuskrudino" blush2.gif

Paskrudę turbūt net skanesni... mirksiukas.gif Būtinai pasinaudosiu šiuo receptuku, paprasta, gražu ir skanu. biggrin.gif
Atsakyti
Joana, labai skani uzkandele turetu buti, reikes pameginti. Gal sis padazas tiktu ir prie keptos cukinijos?
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 10 08, 16:36)
Joana, labai skani uzkandele turetu buti, reikes pameginti. Gal sis padazas tiktu ir prie keptos cukinijos?

man tiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
oho!!! Saunuole lialiauskiene!!!! 4u.gif
Atsakyti
gal ta pomidoru uzkandele-salotas galiuma valgyt po viena. tarkim su dantu pagaliukais. viena alyvuoge, suriukas.? kaip uzkandukas butu, o ne kaip salotos
Atsakyti
aciu blush2.gif

o baklazanus as panasia darau , apkepu, tik padazas darau tirstesni : majonezas graikiski riesutai ir cesnakas, mase dedu i baklazano skiltele ir perlenkiu smile.gif kaip nors padarysiu, nes dar du baklazanai guli smile.gif
Atsakyti