Ačiū už naują temą Laukiam naujų idėjų
Na va kaip smagu, jau nauja temele tik va numeriukas jos kazi ne per didelis? nes praeitoji buvo 4, o dabar tik sast ir is karto 8
Nezinau, ar buvo toks receptelis, bet jei pasikartosiu nepykit. Tiksliu ingridientu proporciju nerasysiu, nes viskas priklauso nuo turimo mesos kiekio.
Mesos iesmeliai
Reikes:
Mesos farso,
Kiausinio
Cesnako (smulkiai sutarkuoti)
Svoguno (smulkiai supjaustyti)
Batono riekeliu
Pieno
Druskos
Maltu pipiru
Ivairiu prieskoniu (as naudojau zoleliu misini, skirta mesai)
Bambukiniu iesmeliu
Batono riekeles ismirkyti piene ir sumaisyti su likusiais produktais. Viska gerai isminkyti. Aplipdome farsa ant lazdeles ir kepame orkaiteje. Orkaite turi buti ikautusi iki 200 laipsniu. skanaus!
Siuos mesos iesmelius dariau vaiko gimtadieniui, tai labai greitai dingo nuo stalo. Vaikai sake, kad taip idomiau ir patogiau valgyti
Mesos iesmeliai
Reikes:
Mesos farso,
Kiausinio
Cesnako (smulkiai sutarkuoti)
Svoguno (smulkiai supjaustyti)
Batono riekeliu
Pieno
Druskos
Maltu pipiru
Ivairiu prieskoniu (as naudojau zoleliu misini, skirta mesai)
Bambukiniu iesmeliu
Batono riekeles ismirkyti piene ir sumaisyti su likusiais produktais. Viska gerai isminkyti. Aplipdome farsa ant lazdeles ir kepame orkaiteje. Orkaite turi buti ikautusi iki 200 laipsniu. skanaus!
Siuos mesos iesmelius dariau vaiko gimtadieniui, tai labai greitai dingo nuo stalo. Vaikai sake, kad taip idomiau ir patogiau valgyti
QUOTE(Bitulka @ 2009 09 15, 13:42)
Na va kaip smagu, jau nauja temele tik va numeriukas jos kazi ne per didelis? nes praeitoji buvo 4, o dabar tik sast ir is karto 8
viskas teisinga,ta kuri pasibaige buvo 7,kazkas kurdamas 6 tema,parase 3,tai as nukopijavau ir nepaziurejau paziurek i nuoroda
Papildyta:
mergyte83,labai jau skaniai tie iesmeliai atrodo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 15, 15:41)
viskas teisinga,ta kuri pasibaige buvo 7,kazkas kurdamas 6 tema,parase 3,tai as nukopijavau ir nepaziurejau paziurek i nuoroda
Ach sit kaip mat na tada gerai
mergyte83 sauni ideja ir atrodo skaniai kaip tik spalio menesi bus dukros gimtadienis, tai bus proga paivairinti valgiarasti
merginos pasakykit kodel mano daryti berots Nerytes veidukai isipute ir buvo labiau panasus i buozgalvius nei veidukus?
QUOTE(rimulia12 @ 2009 09 15, 19:53)
merginos pasakykit kodel mano daryti berots Nerytes veidukai isipute ir buvo labiau panasus i buozgalvius nei veidukus?
gal mielinę tešlą naudojai? bemielė nesipučia
aš išbandžiau Nerytės sluoksniuotos tešlos užkandukus su pomidorais, tik vietoje baziliko naudojau picos prieskonius (į kuriuos įeina bazilikas ), labai skanus užkanžiai ačiū už puikią ideją
QUOTE(rimulia12 @ 2009 09 15, 19:53)
GAL DAREI SU MIELINE TEŠLA?
QUOTE(rimulia12 @ 2009 09 15, 18:53)
turbut darei su mieline tesla, o jei su bemieleir taip issipute reikejo truputi pakocioti
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 09 15, 19:01)
aš išbandžiau Nerytės sluoksniuotos tešlos užkandukus su pomidorais, tik vietoje baziliko naudojau picos prieskonius (į kuriuos įeina bazilikas ), labai skanus užkanžiai ačiū už puikią ideją
smagu, kad patiko
QUOTE(mergyte83 @ 2009 09 15, 16:05)
Mesos iesmeliai
labai gražiai temą papuošėt tais iešmeliais. o tai šaltus jos valgė?
QUOTE(Murku-Burku @ 2009 09 15, 21:01)
gal mielinę tešlą naudojai? bemielė nesipučia
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 21:11)
GAL DAREI SU MIELINE TEŠLA?
QUOTE(Nerytė @ 2009 09 15, 22:53)
turbut darei su mieline tesla, o jei su bemieleir taip issipute reikejo truputi pakocioti
Nu kad ne bemiele, tik nebuvo melyno ipakavimo, tai pirkau geltona kur 6 lakstai , o gal ten mieline/