Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų lakai

Plauku laka perku laaabai retai L( bet jei perku tai tik Wellaflex hairspray, man jie tobuliausi, nesupilipina plauku, gerai laiko 4u.gif O jei darau sukuosena tai tik Taft juoda, jis puikiai uzfiksuoja kaip sakau uzcementuoja viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta @ 2010 02 11, 10:57)
Man geriausiai patinka got2b Megalomania lakas ir putos.

Man nepatiko. Nors jei rišti plaukus, ta prasme kokią šukuoseną daryti, tai gal ir geras būtų nes labai jau "kietai" sulimpa. Bet kadangi aš garbanas supurškiau tai gavos "a-la garbanotas šalmas" doh.gif plaukai kaip sukalti stovėjo lotuliukas.gif

QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 16, 19:19)
aš kadangi lakus naudoju tik per šventes, į juos brangiai neinvestuoju.
turiu MARGARITA user posted image
blogesnio tikriausiai ieškodama nesurasčiau  doh.gif  plaukus sulipina, baisiai smirdi.

O Margarita su mielėm man kaip tik suuuuuper. Ir nė kiek nesmirdi. Turbūt vienintelis lakas kuris nepermuša mano kvepalų. Nes visi kiti tai taip smirda, kad eini visa kvepėdama plaukų laku, o ne kvepalais. Tiesa tas Megalomania Got2b labai skaniai kažkokiom avietėm kvepia, bet taaaaaaaip stipriai, kad košmaras.
Taigi aš + atiduodu Margaritai 4u.gif
Atsakyti
ar galima rasti plauku laka be alkoholio sudety?
Atsakyti
as is Sebastiano per klaida uzsisakiau plauku laka,kazkaip neperskaiciau visko,o tik is pavadinimo nusprendziau kad cia turetu buti visai kitas produktas,ir kai gavusi savo Shine Define pamaciau uzrasa hair spray (plauku lakas) pagalvojau OMG doh.gif as is viso plauku laka itin retai naudoju,o dar uz tokius pinigus...nu bet jau nusipirkau tai isbandziau,ir likau labai patenkinta,dabar kiekviena diena naudoju,o kadangi nesioju priaugintus plaukus tai iseidama stengiuosi pasitvarkyti taip,kad vejui paputus neislystu mano paslaptis ir cia sitas lakas labai pravercia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 16, 19:40)
Plauku laka perku laaabai retai L( bet jei perku tai tik Wellaflex hairspray, man jie tobuliausi, nesupilipina plauku, gerai laiko 4u.gif  O jei darau sukuosena tai tik Taft juoda, jis puikiai uzfiksuoja kaip sakau uzcementuoja viska smile.gif

O kuri taft naudojat as labai daznai matydavau visokiuose renginiuose, kad naudoja, bet, kad tu juodu 3 rusys yra...Nusipirkau taft 5strong, bet man tai joks strong jisai...Bandziau daug profesonaliu laku, bet nesamone, nieko neatsirinkau...Man reikia stipraus, kad sukamas garbanas uzfiksuotu...
Atsakyti
o as naudoju John Frieda apimti didinanti laka labai patinka, bet jau baigiau, tai nusipirkau Franco Bataglia, ziuresim kaip jis tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta @ 2010 02 11, 10:57)
Man geriausiai patinka got2b Megalomania lakas ir putos.

As ir sita naudoju, man patinka smile.gif . Bet kai per daug pripurskiu... doh.gif per "daug tvirtai tuos plaukus fiksuoja" ir buna didziule nesamone ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju stipriausios fiksacijos Garnier plauku laka. Labai lengvas, neapsunkina, nesulipina, ir labai skaniai kvepia. Nors pirkau stipriausios fiksacijos, bet istikruju jis nera stiprus, naudoju labai retai. Man patinka kai lakas stiprus, bet jo mazai reikia, na o Garnier greitai baigiasi del savo lengvumo.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 05 16, 17:10)
MAN TAIP PAT PATS PAČIAUSIAS WELLOS PROFESIONALIOS LINIJOS LAKAS IR PUTOS DIDINANTYS PLAUKŲ APIMTĮ  thumbup.gif IŠBANDŽIAU TIKRAI LAAAABAI DAUG IR NIEKO GERESNIO NERADAU.TIKRAI TIK GAILA ,KAD NEDAUG KUR YRA PIRKTI.TURBŪT TIK DIDŽIUOSIUOSE MIESTUOSE g.gif O GAL MATĖT IŠ KUR GALIMA BŪTŲ PARSISIŲSTI?

O gal galima foto apie kuri laka ir putas kalbate ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 06 26, 14:10)
ar galima rasti plauku laka be alkoholio sudety?

bijau suklaidinti, bet berods druide plauku lakas.
Pati naudoju eubionos laka su apelsinu ir lazdyno riesutu ekstraktu.
Neradau sante plauku lako, isigijau eubionos, ir nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 07 01, 08:52)
O gal galima foto apie kuri laka ir putas kalbate ? ax.gif

Konkrečių flakoniukų nuotraukyčių nerandu,bet iš šios volume linijos -
user posted image
Būna pirkti MEDINĖSE ŠUKOSE,tai taip ir vadinasi apimties suteikiančios putos,lakas.Geriausiai ypač stiprios fiksacijos.Plaukai nesulimpa,lengvai išsišukuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 03 liepos 2011 - 08:21
QUOTE(makeup @ 2011 06 02, 22:17)
O kuri taft naudojat as labai daznai matydavau visokiuose renginiuose, kad naudoja, bet, kad tu juodu 3 rusys yra...Nusipirkau taft 5strong, bet man tai joks strong jisai...Bandziau daug profesonaliu laku, bet nesamone, nieko neatsirinkau...Man reikia stipraus, kad sukamas garbanas uzfiksuotu...

Prisimenu, kad naudodavau sita Hair spray TAFT Power-Cashmire Touch, Mega strong, 250 m bonkute ne vien juoda, bet juodai violetine, nzn ar gamina dar ju tokiu g.gif
user posted image
Atsakyti