Sveikos mergaites
neradau tokios temos, tad noreciau paklausti, kokius plauku lakus naudojat ir rekomenduotumet? koki stipriausios fiksacijos plauku laka esat naudojusios? mano plaukai ilgoki, vis nerandu pakankamai stiprios fiksacijos, ilgai laikancio plauku lako...
Nerandu dar nieko geresnio uz profesionalius wella high hair lakus.Yra ir ultra stiprios fiksacijos,gaila,kad bet kur nenusipirksi.Paciai idomu,kur nusipirkti ju ne taip brangiai Vilniuje.
Aš naudoju Keune plaukų laką
gal bandet CHI Enviro Flex Hold Hair Spray? Apskritai kaip sitos firmos plauku lakai?
wella naudojau super stipru, bet mano plaukam nebuvo pakankama stiprus
retokai naudoju, si perku gal 3karta Elnett Satin Very Volume Extra Strength Hairspray, neapsunkina plauko, nesulipina, man tinka
Aš naudoju Wellos profesionalios linijos laką. na o jei reikia labai stiprios fiksacijos perku margaritos stiprios fiksacijos su alaus mielių ekstraktu. man jis patinka, kad iš tiesu nesausina plauko, suteikia blizgesio
MAN TAIP PAT PATS PAČIAUSIAS WELLOS PROFESIONALIOS LINIJOS LAKAS IR PUTOS DIDINANTYS PLAUKŲ APIMTĮ IŠBANDŽIAU TIKRAI LAAAABAI DAUG IR NIEKO GERESNIO NERADAU.TIKRAI TIK GAILA ,KAD NEDAUG KUR YRA PIRKTI.TURBŪT TIK DIDŽIUOSIUOSE MIESTUOSE O GAL MATĖT IŠ KUR GALIMA BŪTŲ PARSISIŲSTI?
aš kadangi lakus naudoju tik per šventes, į juos brangiai neinvestuoju.
turiu MARGARITA
blogesnio tikriausiai ieškodama nesurasčiau plaukus sulipina, baisiai smirdi.
o geriausias man TAFT hairspray for damage hair . nesulipina, neblogas kvapas, kiek blizgesio prideda ...
turiu MARGARITA
blogesnio tikriausiai ieškodama nesurasčiau plaukus sulipina, baisiai smirdi.
o geriausias man TAFT hairspray for damage hair . nesulipina, neblogas kvapas, kiek blizgesio prideda ...