Pagal skaičiuoklę
Nu man vakarykstis echo belenkoki stresa sukele, dbr jau para sedziu ir browsinu apie slaunikaulio ilgi (FL)... Viskas norma, isskyrus ji, jis pgl mane 4 sav atsilieka... 😗 Beveik 34 sav., o FL 5,7cm. Anksciau buvo norma: 18 sav buvo 2,8, 23 - 4,2. Ar gali echo ant tiek grybauti? Ta kojyte lb sunkiai pagavo, jis lb males ir uz sonkauliu uzkises buvo... Planuoju prasyt permatuot ji.. Bo lb jau neramu.. Nekokios diagnozes su trumpu FL..
Beje, gyd apie tai net neuzsimine, sake, viskas gerai 😗
Sveikos, norėjau sužinoti gal kam nors taip buvo kaip man, esu 20 savaičių nėščia ir 2 dienas, pirmas mano neštumas, šendien buvau skana darytis lyti sužinoti, sužinojom kad berniukas,labai apsidžiaugem,bet poto daktare pasakė mums kad leliuko kojytes ir rankutes per prumtos ir galvute truputi per maža ,pilvukas normalus, labai isigandom nes sake tai gali but kad bus liliputas arba ne,tiksliai nieko pasakyt negali ir užrašė rytoj dar vienam skanui,labai bijau ir nežinau kodėl tiketis nes iš abieju giminiu neturim nykštuku giminaičių,galvojam gal dar daugs iki reikimo dydzio, daktare labai prigazdino nieko nepasakė daugiau, o man širdis plyšta nežinau ką galvoti, išeitu kad atsilieka apie pora savaitčiu rankutes su kojytėmis..