QUOTE(gėlužė @ 2015 02 15, 20:57)
Sveiki
Mergaitės, gal kažkas jau įsigiję mamas and pappas armadillo vežimuką ir galite pasakyti kaip jis realiai, ar nekietai važiuoja ir t.t.
Renkamės tarp šio vežimėlio ir maclaren xt, bet šis man toks nepatogus ir mažas viduje, kad net nežinau
Joggeris city mini irgi vilioja, bet net nuo lietaus apsauga neįeina už tokią kainą 
Sveiki
Mergaitės, gal kažkas jau įsigiję mamas and pappas armadillo vežimuką ir galite pasakyti kaip jis realiai, ar nekietai važiuoja ir t.t.
Renkamės tarp šio vežimėlio ir maclaren xt, bet šis man toks nepatogus ir mažas viduje, kad net nežinau
Joggeris city mini irgi vilioja, bet net nuo lietaus apsauga neįeina už tokią kainą
armadillo vezimuka minimood, o maclaren xt mothercare parduotuvese Panoramos prekybos centre realiai isbandyti galima. bandziau tik pard. vazinet, tai nelabai ka pasyt galiu, tik man asmeniskai armadillo labiau uz maclaren patiko, bet pirkom citi mini. Esu juo labai patenkinta, o lietaus apsauga is ebay planuoju pirkt
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2015 02 15, 20:57)
Sveiki
Sveiki
Ebay lietaus apsauga apie 8£ kainuoja, vadinasi Universal Raincover Baby Jogger City Mini Lite GT 4 Pushchair

o vezimuka geriau babymarket pirkti, nes minimood pusantro simto lt daugiau kainuoja ( bent jai kai pirkau taip buvo)