QUOTE(sudovia @ 2013 04 05, 13:29)
Kokį vežimėlį patartumėt pirkt, kuris būtų lengvas, ne dardaliukas (pageidautina guminiais ratais), tinkamas LT sąlygom (nelygiems šaligatviams ir pan.), t. y. gerai amortizuojantis, ir patogiai sulankstomas. Galvoju atšilus orams ir nutirpus sniegui atsiveikint su mūsų visureigiu high treku ir persėst į lengvesnę karietą. Tik vat niekaip neapsisprendžiu, kokį sportinuką pirkti. Jau kaip ir buvau linkusi Jane Nomad'ą pirkt, bet tai kad ratai jo plastmasiniai, tai ir suabejojau (nors mamytės čia forume jį labai giria). O gal išskart skėtuko dairytis (Maclaren pvz.)?
Ir as ilgai svarsciau kas cia mums tiktu, bet man reikejo pavasriui, vasrai ir kazkiek rudeniui, nes ziemai turim tanka emmaljunga city cross, tai apsistojom ties maclaren xt, nes xlr didelis ir nepatogus, o tie maziukai maclaren man per dideli dardaliukai, sitas xt turi puikius amortizatorius, ko neturi daugelis sportinuku, kazkiek darda nelygia danga, bet nereikia noret, kad jis vaziuotu sklandziai kaip didelis vezimas, o per lygia danga ir bordiurus pasaka, mano vaikas iskart uzmigdavo jame
esam abai patenkinti savo pasirinkimu, juolab su vyru esam auksti, galima reguliuoti rankenu auksti, nepigus plastikas, o tvirtas vezimas, telpantis i visas bagazines