Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 13:57)
laba,
rodausi pabaigtus skirtukus

labai labai gražūs thumbup.gif spalvos tokios gyvos ir linksmos! idėją panaudoti veltinį pasiskolinsiu ir aš blush2.gif
Atsakyti
Čerčikas labai gražu wub.gif
Atsakyti
ačiū visom kam patiko 4u.gif
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 14:07)
tik nuotraukoj matosi kad tas skirtukas lyg storokas..... ax.gif  man reikejo skirtuko i darbaknyge, bet nedariau nes ziuriu kad labai jau "issipusim"  doh.gif  dukrai padariau ant aidos dvipuses, tiesa siuvineta tik viena puse, tai dar puse bedos storis....... g.gif
P.S. Nepriekabiauju, jei kaaa..... tik tariuosi..... blink.gif  siaip labal labai labai grazu thumbup.gif

jo, storokas... bet labai mielas paimti į rankas, nuo veltinio jis toks šiltas wub.gif
žirafa keliaus sesei davanų, o aguonos liks man... bandysiu naudot pagal paskirtį, žiūrėsiu ar patogu ax.gif
nufotografau kaip knygoje atrodo
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 15:24)
jo, storokas... bet labai mielas paimti į rankas, nuo veltinio jis toks šiltas wub.gif

Net neabejoju, kad mielas i rankas paimt ir siltas.... labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 14:45)
Beje, man labai patiko mintis patį siuvinuką apnerti prieš prisiuvant  drinks_cheers.gif
kiek suprantu, skiriasi tik medžiagos sudėtis, ar dar kas nors? Vis neprisiruošiu jo gyvai pačiupinėt.

Ten neapnerta. Ten prisiuta juostele.

Sudetis ir storis
Atsakyti
pabaigiau nemaza darbeli
Mirabilia Atene
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 16, 14:04)
pabaigiau nemaza darbeli
Mirabilia Atene

daug daug balionų už tokį grožį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 13:57)
laba,
rodausi pabaigtus skirtukus

Koki mieli, o aš savo vis niekaip nepabaigiu. Buvau nulėkus į GA, o veltinio pamiršau nusipirkti doh.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 16, 17:04)
pabaigiau nemaza darbeli
Mirabilia Atene

Tikrai verta daug balionėlių už tokį paveikslą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 16, 17:04)
pabaigiau nemaza darbeli
Mirabilia Atene

O jau grožis !!! Nerealu !!! Fantastiškas darbas. Šaunuolė !!! thumbup.gif
Atsakyti
darbeliai labai gražūs thumbup.gif thumbup.gif ir tempai pavydėtini wub.gif ,aš tai dabar negaliu nė lygintis verysad.gif ....bet ir išvadas kai kurias padariau-jei negali pasėdėt su siuviniu nors porą valandų, tai geriau nesiimk siuvinėt po pusvalandį ar dar mažiau (čia konkrečiai turiu omeny tik save),nes prisėdus pusvalandžiui ,ką ir dariau paskutines tris savaites,nesusikaupiu ,priveliu klaidų doh.gif o paskui turiu kažkaip išsikutent iš jų ,kadangi ardyt -ne mano charakteriui blush2.gif ..ką dabar ir darau- sukuosi iš padėties,gėda aišku prisipažint ,bet manau ,kad tos klaidos grynai per skubėjimą ir nepakankamą susikaupimą...aišku jei tai būtų simetriškas siuvinukas ardyt tektų doh.gif ,dabar gal kaip nors išsisuksiu ,bet nervų tai bus ,nes praktiškai siuvinėju iš akies ,net į schemą nežiūriu,vienu žodžiu ,diržo man reikia ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugseje, tavo darbas nerealus wub.gif wub.gif Vertas didziausio pagyrimo ir susizavejimo suksniu. Saunuole, bravo ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 13:07)

o aš siuvinėjau ant aidos, o kit puse kad paslėpti priliginau 3 sluoksnius pakietinamosios medžiagos, gavos tikrai plonas ir toikrai ne liaunas mirksiukas.gif

ryt galėsiu foto imesti, fei domina ax.gif
Atsakyti