Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

Gyte, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 09 16, 11:23)
Mergaitės, sakykit, o kuri internetinė parduotuvė turi Anchor siūliukų? g.gif
Aš tik DMC randu:(

kasiulai.lt
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 09 16, 12:23)
Gyte, labai gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 16, 11:27)

unsure.gif tiksliai.. siaubas, kaip aš nemačiau.. doh.gif
Atsakyti
Gyte, knygelė gavosi thumbup.gif labai faina ir stilinga biggrin.gif
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 12:19)
kai tiek sumoki uz lina dar uz siulus, plius siuvineji, kiek darbo idedi.... o staiga koks nors vepla paima ir TAVO staltiese aplieja kuo nors neisplaunamai????? doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2009 09 16, 09:39)
Ačiū visoms už gražius žodelius wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dar noriu pasikartoti, kuo skiriasi kanva nuo aidos g.gif ?
Gal čia tas pats blush2.gif  blush2.gif

tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 09:36)
Dvi, gražu  thumbup.gif
Bet... vis tiek aš taip nežaidžiu  unsure.gif  Mano mintis praktiškai viens prie vieno. ir schema, ir pritaikymas. Tik maniškis siuvinys ant lino ir dar nebaigtas (parodyčiau, bet gallery.ru streikuoja). Negi teks į rėmus kišti, kad nesibezdžioniaučiau?  g.gif

Teisingai tau sake. Ne vienam bute gyvenam. O net jei ir vienam tai butu 2 pagalveliu komplektas biggrin.gif O siaip 2 vienodu darbu nebuna. Taip kad siuvinek, daryk ir nesuk galvos. Maniske siuvIneta ant ewo: ewar ne taip greit susidevi kaip linas.
Atsakyti
laba,
rodausi pabaigtus skirtukus ( apdaila ir kita pusė, aguonų ir bs trūko...).
ačiū kažkuriai mamytei už ideją panaudoti veltinį 4u.gif nes buvau prisiuvusi paprastą aidą, tai atrodė klaikiai doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 13:57)

Laaaaaabai grazu thumbup.gif
tik nuotraukoj matosi kad tas skirtukas lyg storokas..... ax.gif man reikejo skirtuko i darbaknyge, bet nedariau nes ziuriu kad labai jau "issipusim" doh.gif dukrai padariau ant aidos dvipuses, tiesa siuvineta tik viena puse, tai dar puse bedos storis....... g.gif
P.S. Nepriekabiauju, jei kaaa..... tik tariuosi..... blink.gif siaip labal labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
nuostabūs skirtukai ir knygutės viršelis wub.gif wub.gif wub.gif na ir šaunuolės jūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 16, 09:53)
Teisingai tau sake. Ne vienam bute gyvenam. O net jei ir vienam tai butu 2 pagalveliu komplektas biggrin.gif O siaip 2 vienodu darbu nebuna. Taip kad siuvinek, daryk ir nesuk galvos.

4u.gif pažiūrėsim, kas ten galiausiai gausis iš jo gausis. Gal kaip tik jis man gražiau "suderės" ant sienos lotuliukas.gif

Beje, man labai patiko mintis patį siuvinuką apnerti prieš prisiuvant drinks_cheers.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 09 16, 09:53)
Maniske siuvIneta ant ewo: ewar ne taip greit susidevi kaip linas. 

kiek suprantu, skiriasi tik medžiagos sudėtis, ar dar kas nors? Vis neprisiruošiu jo gyvai pačiupinėt.
Papildyta:
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 09:19)
Dabar pagalvojau, kad aplinkiniai rizikuotu savo sveikata, jei as DMC lina pirkciau lotuliukas.gif ....kai tiek sumoki uz lina dar uz siulus, plius siuvineji, kiek darbo idedi.... o staiga koks nors vepla paima ir TAVO staltiese aplieja kuo nors neisplaunamai????? doh.gif situacija gali tapt nekontroliuojama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokauju zinoma.... ax.gif

tada tikrai 100 proc. lieka paprastas linas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 12:57)
laba,
rodausi pabaigtus skirtukus ( apdaila ir kita pusė, aguonų ir bs trūko...).
ačiū kažkuriai mamytei už ideją panaudoti veltinį 4u.gif  nes buvau prisiuvusi paprastą aidą, tai atrodė klaikiai doh.gif

Labai gražu. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti