Gyte, labai gražu
QUOTE(Manyka @ 2009 09 16, 11:23)
Mergaitės, sakykit, o kuri internetinė parduotuvė turi Anchor siūliukų?
Aš tik DMC randu:(
Aš tik DMC randu:(
kasiulai.lt
QUOTE(Florestina @ 2009 09 16, 11:27)
tiksliai.. siaubas, kaip aš nemačiau..
Gyte, knygelė gavosi labai faina ir stilinga
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 12:19)
kai tiek sumoki uz lina dar uz siulus, plius siuvineji, kiek darbo idedi.... o staiga koks nors vepla paima ir TAVO staltiese aplieja kuo nors neisplaunamai?????
QUOTE(vastulka @ 2009 09 16, 09:39)
Ačiū visoms už gražius žodelius
Dar noriu pasikartoti, kuo skiriasi kanva nuo aidos ?
Gal čia tas pats
Dar noriu pasikartoti, kuo skiriasi kanva nuo aidos ?
Gal čia tas pats
tas pats
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 09:36)
Dvi, gražu
Bet... vis tiek aš taip nežaidžiu Mano mintis praktiškai viens prie vieno. ir schema, ir pritaikymas. Tik maniškis siuvinys ant lino ir dar nebaigtas (parodyčiau, bet gallery.ru streikuoja). Negi teks į rėmus kišti, kad nesibezdžioniaučiau?
Bet... vis tiek aš taip nežaidžiu Mano mintis praktiškai viens prie vieno. ir schema, ir pritaikymas. Tik maniškis siuvinys ant lino ir dar nebaigtas (parodyčiau, bet gallery.ru streikuoja). Negi teks į rėmus kišti, kad nesibezdžioniaučiau?
Teisingai tau sake. Ne vienam bute gyvenam. O net jei ir vienam tai butu 2 pagalveliu komplektas O siaip 2 vienodu darbu nebuna. Taip kad siuvinek, daryk ir nesuk galvos. Maniske siuvIneta ant ewo: ewar ne taip greit susidevi kaip linas.
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 13:57)
Laaaaaabai grazu
tik nuotraukoj matosi kad tas skirtukas lyg storokas..... man reikejo skirtuko i darbaknyge, bet nedariau nes ziuriu kad labai jau "issipusim" dukrai padariau ant aidos dvipuses, tiesa siuvineta tik viena puse, tai dar puse bedos storis.......
P.S. Nepriekabiauju, jei kaaa..... tik tariuosi..... siaip labal labai labai grazu
nuostabūs skirtukai ir knygutės viršelis na ir šaunuolės jūs
QUOTE(Dvi @ 2009 09 16, 09:53)
Teisingai tau sake. Ne vienam bute gyvenam. O net jei ir vienam tai butu 2 pagalveliu komplektas O siaip 2 vienodu darbu nebuna. Taip kad siuvinek, daryk ir nesuk galvos.
pažiūrėsim, kas ten galiausiai gausis iš jo gausis. Gal kaip tik jis man gražiau "suderės" ant sienos
Beje, man labai patiko mintis patį siuvinuką apnerti prieš prisiuvant
QUOTE(Dvi @ 2009 09 16, 09:53)
Maniske siuvIneta ant ewo: ewar ne taip greit susidevi kaip linas.
kiek suprantu, skiriasi tik medžiagos sudėtis, ar dar kas nors? Vis neprisiruošiu jo gyvai pačiupinėt.
Papildyta:
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 09:19)
Dabar pagalvojau, kad aplinkiniai rizikuotu savo sveikata, jei as DMC lina pirkciau ....kai tiek sumoki uz lina dar uz siulus, plius siuvineji, kiek darbo idedi.... o staiga koks nors vepla paima ir TAVO staltiese aplieja kuo nors neisplaunamai????? situacija gali tapt nekontroliuojama juokauju zinoma....
tada tikrai 100 proc. lieka paprastas linas
QUOTE(Čerčikas @ 2009 09 16, 12:57)
laba,
rodausi pabaigtus skirtukus ( apdaila ir kita pusė, aguonų ir bs trūko...).
ačiū kažkuriai mamytei už ideją panaudoti veltinį nes buvau prisiuvusi paprastą aidą, tai atrodė klaikiai
rodausi pabaigtus skirtukus ( apdaila ir kita pusė, aguonų ir bs trūko...).
ačiū kažkuriai mamytei už ideją panaudoti veltinį nes buvau prisiuvusi paprastą aidą, tai atrodė klaikiai
Labai gražu.