Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(Džeinė @ 2009 09 15, 07:51)
kai siuvinėji ant juodos medžiagos, ant kelienu pasidėk baltą rankšluostuka, tada skylutės lengviau matysis, mano dukra taip siuvinėjo, net ir vakare gerai viskas matos  mirksiukas.gif

o sau esu nusipirkus staline lempa su dienos šviesa, tai jokiu problemu nekyla siuvinėt net nakti  biggrin.gif

Parodisiu savo dukros (14m.) baigta rožę  wub.gif

Ačiū už patarimą, reika pamėgiti. Dukra šaunuolė. wub.gif

Vsi darbeliai ir procesai labai dailūs. wub.gif thumbup.gif

O čia mono procesai. Nelabai gal ir žiūrėti yra ką, bet pasirodau.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 16 rugsėjo 2009 - 10:11
Bet merginos, jusu ir tempai doh.gif vos pora dieneliu atsitraukiau ir ziurek ir tema nauja ir puslapiu kiek nauju doh.gif
Visu labai labai labai grazus darbeliai 4u.gif saunuoles 4u.gif

O as irgi pasirodau su pabaigta ir jau aprengta darbaknyge is visu sonu mirksiukas.gif
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6360/siuviniai006.th.jpg]

[img=http://img10.imageshack.us/img10/2941/siuviniai008.th.jpg]

Na priekis man grazesnis.... bet taip ir turetu but, matyt mirksiukas.gif

O planuose pradet dar viena darbeli ant lino- staltiese. Stai sia....
[img=http://img42.imageshack.us/img42/2919/siuviniai009.th.jpg]

Siandien jau siuliukus nusipirkt spejau, bet lino negavau. Radau tik DMC lina, kurio kaina 131 Lt doh.gif uz metra ilgio (150cm plocio)...daugoka... paieskosiu lietuvisko jei namie atsargu nerasiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 16 rugsėjo 2009 - 10:21
QUOTE(Laurukasr @ 2009 09 15, 18:40)
Šaunuolė dukrytė. Labai dailus darbelis  4u.gif  Jau turbūt abi kaip reikiant sergat  ax.gif

biggrin.gif ir dar dvi mažosios biggrin.gif , tad visos 4 namų moteriškės siuvinėjimu užsiima biggrin.gif

Florestina, o kodėl tu taip netaupiai plastikine naudoji??? g.gif juk galima nuo krašto 1 langeli palikus jau siuvinėt, ir kitam skirtukui dar butu like sočiai biggrin.gif
tik neisižeisk... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 08:18)
O as irgi pasirodau su pabaigta ir jau aprengta darbaknyge is visu sonu mirksiukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 08:18)
O planuose pradet dar viena darbeli ant lino- staltiese. Stai sia....
Siandien jau siuliukus nusipirkt spejau, bet lino negavau. Radau tik DMC lina, kurio kaina 131 Lt doh.gif  uz metra ilgio (150cm plocio)...daugoka... paieskosiu lietuvisko jei namie atsargu nerasiu.... mirksiukas.gif

o man ant DMC lino žymiai smagiau siuvinėti. Jis toks standus, net lankelio nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 11:25)
thumbup.gif
o man ant DMC lino žymiai smagiau siuvinėti. Jis toks standus, net lankelio nereikia  ax.gif

4u.gif
Net neabejoju, kad smagu siuvinet bigsmile.gif bet kad kaina kandziojas..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 09 16, 08:31)
4u.gif
Net neabejoju, kad smagu siuvinet bigsmile.gif  bet kad kaina kandziojas..... doh.gif

aš irgi suprantu. Tiesiog kartais norisi sau leisti "pasilepinti" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 09 16, 10:19)
biggrin.gif ir dar dvi mažosios  biggrin.gif , tad visos 4 namų moteriškės siuvinėjimu užsiima  biggrin.gif

Florestina, o kodėl tu taip netaupiai plastikine naudoji???  g.gif juk galima nuo krašto 1 langeli palikus jau siuvinėt, ir kitam skirtukui dar butu like sočiai  biggrin.gif
tik neisižeisk...  blush2.gif

Čia iš rinkinuko ji. Ten aprašyme buvo, kad siuvinėti nuo vidurio, nors siuvinėju nuo krašto. blush2.gif
Atsakyti
Gyte, tavo darbaknygė puikiai aprėdyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 09 16, 11:59)
Gyte, tavo darbaknygė puikiai aprėdyta  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Esu ir as pati ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 09 16, 10:45)
Čia iš rinkinuko ji. Ten aprašyme buvo, kad siuvinėti nuo vidurio, nors siuvinėju nuo krašto. blush2.gif

tai ir aš turiu rinkinuka, su irisais, bet pažiurėjau, kad nuo krašto siuvinėjant dar vienam skirtukui užtenka sočiai thumbup.gif
krizė, reikia taupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 11:42)
aš irgi suprantu. Tiesiog kartais norisi sau leisti "pasilepinti"  bigsmile.gif

Na taip.... bet man ant lino siut ir ne paveiksla yra ir taip lepinimasis..... mirksiukas.gif
Dabar pagalvojau, kad aplinkiniai rizikuotu savo sveikata, jei as DMC lina pirkciau lotuliukas.gif ....kai tiek sumoki uz lina dar uz siulus, plius siuvineji, kiek darbo idedi.... o staiga koks nors vepla paima ir TAVO staltiese aplieja kuo nors neisplaunamai????? doh.gif situacija gali tapt nekontroliuojama lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju zinoma.... ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, o kuri internetinė parduotuvė turi Anchor siūliukų? g.gif
Aš tik DMC randu:(
----
RADAU! RADAU!!!:)
Tai darbštuolė! clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 16 rugsėjo 2009 - 11:27