aš dariau užsakymą 21d,gavau patvirtinimą apie apmokėjimą 22d,tai tikėjausi kokią 25d jau gauti ,bet šį kartą negavau taip greitai ,pirmadienį paklausiau ,kodėl negaunu dar ,tai man atsakė ,kad neturėjo visų man reikalingų prekių ir kad išsiūs antradienį ,tai va ketvirtadienį gavau,tiesa su atsiprašymu ,kad kelis ne tokios spalvos kokios norėjau atvirukus siunčia,ir kaip kompensaciją du atvirukai dovanų ,manau ,kad tie trukdžiai susiję su parduotuvės atidarymu kaune rytoj ,vistik komanda ko gero ta pati ir daug darbų buvo ,gal ne visus galus sužiūrėjo,kažkaip nelabai čia ir pergyvenau,kad negaunu ,darbo dabar turiu,o čia diena anksčiau ,diena vėliau ,tai neesmė
ačiū ačiū už dieduką . Susimaišyt nelabai gausis- ne tiek daug siūlų kabo (mačiau nete siuvinėjamus HAED ten tai siūlų) o pasiuvinėju žemiau kryžiukus ir 1-2 nepilnus, tada jau atsirenku pgl schema.
Kiek žiūrėjau žurnaluose schemos man retai kuri patinka. Iš interneto prisigaudžius ir daug gražesnių ir sudėtingesnių
Kiek žiūrėjau žurnaluose schemos man retai kuri patinka. Iš interneto prisigaudžius ir daug gražesnių ir sudėtingesnių
Pasiimkit kuriai reikia kol neištrynė.
U Скачать файл Letter_U.zip
T Скачать файл Letter_T.zip
S Скачать файл Letter_S.zip
U Скачать файл Letter_U.zip
T Скачать файл Letter_T.zip
S Скачать файл Letter_S.zip
QUOTE(zundyte @ 2009 10 01, 09:13)
šįryt ,7.30 val į duris pasibeldė siuntinukas iš KASIULAI.LT ,atkeliavo atvirukai Kalėdoms ,siūlai metrikiukui ,medžiagytės ir ritės siūlams ...reik pradėt Kalėdoms ruoštis,kažkaip net nerimas toks ,ar spėsiu pasiuvinėt kiek sugalvojau ,na bet juk iš anksto nepranešiau ,kad siuvinėtas atvirukas bus ,tai jei nespėsiu ,gaus paprastą atviruką...
pasidalink idejom ka siuvineti i atvirukus kazkaip ir man tokia mintis sove kad reiketu atvirukus issiuvineti siom kaledom
ačiū DVI
ps o dėl kalėdinių atvirukų ,tai vakare pasirodysiu ką turiu ,dabar į darbą lekiu ,nebeturiu laiko ieškot ir kelt čia
ps o dėl kalėdinių atvirukų ,tai vakare pasirodysiu ką turiu ,dabar į darbą lekiu ,nebeturiu laiko ieškot ir kelt čia
DVI tu tikra draugė Ačiukas dideliausias už raideles Vat gal ir man prisijungt prie atvirukų darymo?... O tai blaškausi tarp knygų skirtukų ir atvirukų..... Vis neapsisprendžiu kas būtų greičiau
Dvi ačiukas
Ar kuriat kas namučius?
Ar kuriat kas namučius?
Florestina žadėjo namučius sukurt ,bet gal ji darbe,tai nelabai užteks čia mums tų senųjų namų...
QUOTE(KristinuleV @ 2009 10 01, 10:07)
O kada darei uzsakyma? Nes as daiau 24d ir dar negaunu siuntinuko
ar neparasyta kad per 5-7 darbo dienas issiuncia + paste kiek trunka, o jei kazkurios prekes palaukt reik
ramiai tik, tuoj gausi
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.