Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjam kryželiu, 76 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 15, 12:15)
mano procesas, siuvinėjas labai maloniai ax.gif

O bigsmile.gif bigsmile.gif Pauksciukas eziuku pavirto bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O procesas tavo mielas wub.gif

Vienas iš vėlesnių darbų: Isabelle Vautier Cote fleur bleue
user posted image[/
Atsakyti
rodausi savo procesa matuokles ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dvi wub.gif

egliuchiux, šauniai stumies į priekį thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagalbą aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 09 15, 22:45)
rodausi savo procesa matuokles  ax.gif

Kaip greitai stumiesi į priekį 4u.gif labai gražu bus
Atsakyti
labas rytas, visu darbeliai thumbup.gif ir kaip matuokle smarciai juda 4u.gif jinai mano planuose yra ax.gif as tai siuvineju serveteliu rinkinuka su staltiesele mamai dovanu 4u.gif vakar atejo bobule i svecius, sako atnesiau tau darbelio, atidave. as apziurejau ir nezinau dabar ka daryt g.gif atnese toki senovini siuvinejima. t.y pirkus kazkada kaime kai atvaziuodavo padeveta vokiska, pradeta siuvinet kaledine staltiesele, sako pasibaik, yra ir siulai ir rastai, ir medziaga (raudona tokie stambus tie x) net adata su lankeliu yra lotuliukas.gif bet esme kad tokiu siulu as tai net nemacius, man jie tokie stori kaip mezgimo g.gif ir dabar nezinau ka daryt unsure.gif ar cia ji siuvinet ar medziaga su savais siulais kitur panaudot blush2.gif ka patartumet ? jei kam idomu galesiu parodyt kaip ten viskas atrodo doh.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodelius mano procesui, liko tik trys meškiukai ir greit pasirodysiu blush2.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 09 15, 22:41)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Pauksciukas eziuku pavirto  bigsmile.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O procesas tavo mielas  wub.gif

ruošiuos žiemai, tai ir spygliukus užsiauginau biggrin.gif

Nuostabus darbas wub.gif wub.gif , jau mėlynumas koks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 09 15, 19:41)

Dvi, gražu thumbup.gif
Bet... vis tiek aš taip nežaidžiu unsure.gif Mano mintis praktiškai viens prie vieno. ir schema, ir pritaikymas. Tik maniškis siuvinys ant lino ir dar nebaigtas (parodyčiau, bet gallery.ru streikuoja). Negi teks į rėmus kišti, kad nesibezdžioniaučiau? g.gif

Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodelius wub.gif wub.gif wub.gif

Dar noriu pasikartoti, kuo skiriasi kanva nuo aidos g.gif ?
Gal čia tas pats blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 09 16, 09:36)
Dvi, gražu  thumbup.gif
Bet... vis tiek aš taip nežaidžiu  unsure.gif  Mano mintis praktiškai viens prie vieno. ir schema, ir pritaikymas. Tik maniškis siuvinys ant lino ir dar nebaigtas (parodyčiau, bet gallery.ru streikuoja). Negi teks į rėmus kišti, kad nesibezdžioniaučiaug.gif

ar vienam bute gyvenat? biggrin.gif Koks skirtumas, kad idėja panaši ar tokia pati. Jeigu tik gražu, kam gadinti ir kišti po stiklu tokį darbą rolleyes.gif Be to, beždžionė su bezdėti neturi nieko bendra blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 09 16, 07:19)
Be to, beždžionė su bezdėti neturi nieko bendra blush2.gif  4u.gif

žinau... žinau... tongue.gif
bala nematė, kol aš su saviškiu iki finišo atsikapstysiu, dešimt kitokių pritaikymo būdų sugalvosiu rolleyes.gif
Tiesiog šiaip įdomu, kad žmonės sugeba tuos pačius (tarp kitko - ne iš populiariausių) dizainus imtis siuvinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 16 rugsėjo 2009 - 09:31
QUOTE(ssamantaa @ 2009 09 15, 21:48)
Labai gražuuu  wub.gif  wub.gif  Kiek laiko siuvinėjai>?

Ačiū, 4u.gif Siuvinėjau apie 4 dienas smile.gif

Dabar pradėjau šitą katytę
user posted image

Atsakyti